VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista

 

 

 

Dagen startar med musik (foo fighters idag) här som oftast! Sista lediga dagen för oss alla (för många av er också antar jag?) sen är det full fart med vardag igen. Jag har inte kunnat släppa jobbet i tankarna riktigt så det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka och fortsätta ”inlärningen” :-). Jag har tänkt på det där att en del av er tyckte att jag delade med mig för lite av jobbet, och att det då var tråkigt att läsa om. För att ni inte vet arbetsplats? En anledning till att jag inte har skrivit mycket om själva jobbet är faktiskt för att jag inte riktigt vet vad det innebär, eftersom det är en helt ny tjänst så det kommer nog växa fram den första tiden. Jag har ett område som jag ska lära mig bra först och främst, som ska bli ”mitt” område och sen får vi se! Blir det aktuellt med den där bloggen kommer ni mest troligt att få veta även vilka vagnar och produkter jag jobbar med :-).

 

 

Killarna är och handlar och jag ska ta och byta om från mina myskläder innan det blir en sista påskfrukost. Härligt det ska bli att lägga påsken och all mat och godis bakom… Har i och för sig inte ätit alldeles för mycket gott men mindre motion har det blivit samtidigt så… Tur att jag var duktig och gick en mil varje dag i början av veckan ;-)!

 

 

 

 

 

 

(Bild)


Kommentarer


  1. Sofie 9 april, 2012 on 08:47 Svara

    Jag tycker du kan se det som att du har unnat dig lite gott mitt i all pw och alla promenader. Jag önskar jag hade orken att traska runt som du gör 🙂 Men jag har skolan som tar upp 11 timmar varje dag, varje veckodag 😛 Får tänka på att det är över om mindre än ett år. Sen jävlar 😀

    Kram till dig!

  2. Linda - När 4 vill bli 5 9 april, 2012 on 08:52 Svara

    Hoppas ni får en fin sista ledig dag 🙂

  3. Jimmy 9 april, 2012 on 09:15 Svara

    Grymt jobbat! Hoppas ni får en bra dag! Hälsa killarna från oss.

  4. Anna s 9 april, 2012 on 10:01 Svara

    Jag tycker absolut inte att du behöver skriva var du jobbar.
    Ngn form av integritet måste alla ha rätt till, även du Evelina!
    Vet knappt ngn bloggerska som går ut med var de jobbar eller var de bor.
    Varför skulle det göra det hela mer intressant?
    Klart man är nyfiken på den man läser om. Men jag tycker att det är bra så.
    Ha en fin sista ledig dag!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna