VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemma!

 

En dag framför datorn idag, åstadkom något så viktigt som ett skrivbordsbildbyte till exempel. Skämt åsido, jag lär mig nytt typ hela tiden, jätteroligt är det! Jag är trött i huvudet på kvällarna men killarna är väl trötta i sina av alla mina miljoner frågor hehe… För första gången har jag ett jobb som jag inte kan lära mig på nån dag och bara det är ju lite ovant för mig men jag vet också att det kommer göra så jag trivs bättre :-).

 

 

 

 

Fast jag känner av den där förkylningen som inte får komma just nu så jag var ganska trött när jag satte mig i bilen… Fryser trots ullkofta så ikväll blir det tidig kväll for sure!

 

 

 

Vi väntar på att maten ska bli klar och sen ska vi gå en barnvagnsprommis till affären (affärerna blir det) för att hämta paket. Elions kläder från Kidsbrandstore har kommit bland annat, ska bli så kul att se hans fina regnställ! Och det andra som också beställdes såklart men just regnställ är något som han verkligen behöver i sin garderob.

 

Ni frågar om var jag jobbar och med vilka barnvagnar! Jag är ju som innan att jag inte riktigt vet hur mycket jag vill berätta om mitt arbete. Däremot känns det inte helt främmande att faktiskt kanske bli mer öppen om det, just för att jag nu jobbar på ett kontor. I butiken hade ju faktiskt vem som helst kunnat söka upp mig och den tanken tycker jag är obehaglig. Så vi får se helt enkelt! Det har även att göra med andra faktorer men som sagt, inte helt omöjligt att ni kommer få veta mer förr eller senare :-).


Kommentarer


  1. Elin 28 mars, 2012 on 17:32 Svara

    Då kan du ju helt sluta att berätta om ditt jobb, man vet inte vad det är för slags jobb och det gör det så fruktansvärt ointressant att läsa!

    • Evelina 28 mars, 2012 on 19:12 Svara

      Du har ju fått veta exakt vad det är för slags jobb, bara inte vilket företag.

  2. Anna 28 mars, 2012 on 18:47 Svara

    Dom flesta som bloggar tycker ju det är roligt att det kommer fram bloggläsare???! Och alla andra bloggar jag läser vet man i vilken stad dom bor och var/vad dom jobbar med. Jag skulle mer tycka det skulle kännas konstigt att gå runt och filma sitt hem 🙂 Men vill du inte berätta nåt om jobbet, så skriv inte om jobbet så mycket, det är då blir det här säga A men inte B. Inget illa menat, du gör ju som du vill. Ha en fin kväll! Ur gulliga bilder och film på Elion och er katt häromdagen 🙂

    • Evelina 28 mars, 2012 on 19:11 Svara

      Ja fast jag skriver ju allmänt om jobbet precis som jag brukar skriva allmänt om mina dagar. Ni vet vilka arbetsuppgifter jag har och VAD jag jobbar med. Sen att ni inte vet vilket företag, jag kan faktiskt inte förstå varför det är så viktigt för er att veta. Det är inget jag personligen känner att jag behöver veta i en blogg jag läser, heller inte vilken stad.

  3. Sandras Värld 28 mars, 2012 on 20:00 Svara

    Jag förstår precis vad du menar. Jag vill inte heller skriva ut vart jag jobbar (inte för att jaghar en stor blogg men ändå)

    KRAM

  4. Malin 28 mars, 2012 on 20:03 Svara

    Jag tycker din blogg är rolig och intressant att läsa utan att veta namnet på företaget 🙂 Följ din magkänsla!

  5. Martina 28 mars, 2012 on 20:45 Svara

    Jag skrev inte heller var jag jobbade….tyckte det räckte att tala om bransch….

  6. Elin 28 mars, 2012 on 22:02 Svara

    Roligt att du trivs så bra hittils! Jag har ju också nyss (förra veckan) börjat på nytt jobb i ny bransch (kökssäljare), lite roligt eftersom jag känner igen mig mycket i det du skriver nu. Mina dagar går i princip ut på att bombardera kollegan med frågor o sätta sig in i dator mail/program osv.. (har inte bytt bakrundsbild än dock 😉 ). Men dock är jag van att det händer mer, har jobbat i restaurang och reception innan.. Nu sitter man bara ibland och sörplar lite kaffe och pillar med mailen..hihi. Men det blir väl mer och göra länge fram när man kan allt 😛

  7. linda 28 mars, 2012 on 22:33 Svara

    Men seriöst människor, sluta läs om ni blir så griniga för Evelina inte berättar. Jag förstår henne helt när det gäller att vara lite anonym. Varför ska ni veta exakt allt? Och Evelina du gör helt rätt, visst är det kul när läsare kommer fram men kanske inte när man jobbar och inte har tid att fotograferas och grejer.

    Fortsätta gå på magkänsla, älskar din blogg!
    Kram

  8. Sandra 28 mars, 2012 on 23:47 Svara

    Jag förstår dig verkligen,. Hade inte heller känt mig bekväm med att skriva vilken butik eller så. Vem som helst kan ju komma in, som du skriver. Det finns folk till allt och det är bara bra att inte vara allt för öppen. Och det jobb du har nu, det har du ju berättat en hel del om. Vet inte vad det ska ge för alla nyfikna att veta precis vade ditt jobb heter? Vad spelar det för roll liksom?

    Jag frågade en gång men vet inte om jag fick svar, vilken vällingflaska ni använt? De flaskor jag ger ersättning med har för små hål och jag har testat att göra större, eller att köpa billiga flaskor på mataffären och köpa nappar till som är för ex fullkornsvälling men det fungerar ändå inte bra. Är vällingen så mycket trögare än ersättningen? Har du några bra tips? Eller kanske nån annan här?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna