VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fri fredag!

 

Han är så vacker att titta på så jag får ont i hjärtat. För tre år sen visste jag inte att man kunde älska så här och det ”läskiga” är att kärleken bara blir allt större för varje dag! Jag är så tacksam för att jag har fått äran att vara mamma åt en så fin och härlig liten kille ♥

 

 

 

 

 

Sömntutan sover ju gott så jag har roat mig med att rengöra sminkborstar och så där… Ska ta en dusch i solskensstrålarna nu, fönster i badrummet är lyx. För att inte tala om golvvärmen i badrummet på morgonen… Underbart! Jag fryser nästan alltid och har konstant kalla fötter så golvvärme i hela huset hade varit något ;-).

 

 

 

 

Lyx är det även att vara ledig en dag som denna, jag antar att Elion är precis lika pigg på att vara ute och leka som jag är. I eftermiddag ska vi gå till andra sidan stan och köpcentret tänkte jag, för att få motion och för att möta upp Fredrik. Måste ju shoppa upp lönen! TV, utemöbler och grill är prio 1 den här månaden. Näst på tur står cykel och studsmatta till Elion, mattor och lampor till huset och sen en mulberry till mig. Okej det där sista kanske inte var riktigt sant men jag fyller ju faktiskt år ganska snart ;-).


Kommentarer


  1. Anette 23 mars, 2012 on 08:13 Svara

    Klart du ska ha en klassisk Mulberry! 🙂 Vi ska också köpa cykel till sötis, svårt att välja vilken bara… Så duktig du varit och fixat borstarna på morgonen. Här vaknar Melvin innan oss så jag bara masade mig upp med grus i ögonen och parkerade i soffan framför barnkanalen 🙂 Ha en skön fredag! Kram

    • Evelina 23 mars, 2012 on 09:01 Svara

      Eller hur!?
      Kram och detsamma!

  2. Helena 23 mars, 2012 on 08:28 Svara

    Njut er dag massor nu!
    Hoppas solen lyser på oss alla idag, den ger så mycket energi 🙂

    Trevlig fredag till er! Kram Helena

  3. Angie 23 mars, 2012 on 08:44 Svara

    Åh så söt han är!

    Hoppas ni får en fin dag med mycket utemys lyckad shopping :-).

    Själv ska jag ta bilen och köpa påskris och lite annat vårfint. Och att just ta bilen för att göra det känns stort, tog körkort i tisdags och är så glad, så glad :-D.

    Trevlig helg!

    • Evelina 23 mars, 2012 on 08:56 Svara

      Grattis!!! 🙂

  4. Angie 23 mars, 2012 on 09:20 Svara

    Tack!!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna