VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fri frakt & Fria returer hos KidsBrandStore

 

KidsBrandStore som säljer barnkläder för barn och ungdomar i åldrarna 0-16 år har nu börjat med Fri Frakt och Fri Retur vid ordrar över 599 kronor. I like! Vår stora kille har växt ur massa av sina kläder och jag minns inte sist vi fyllde på ordentligt så det är verkligen på tiden. Känns ju extra kul att handla nytt nu när det är inför våren!

 

 

 

 

 

 

 

Regnställ från Lindberg. E är i behov av ett nytt och detta illgräna tycker jag ser riktigt snyggt ut! Är så trött på att det oftast bara är rosa, svart eller blått i regnkläder 😉

 

 

 

 

 

 

Ursnygg tröja från Geggamoja skulle han också passa fint i 🙂

 

 

 

 

 

 

 

T-shirt från Hummel. Med stjärnor, off course 😉

 

 

 

 

 

 

 

Kepa från Puma, vitt passar till aaaallt!

 

 

 

 

 

 

 

Elion har haft två olika fleecejackor från Nova star och det får nog allt bli en tredje också. De är så fina och användbara! Stora i storleken också så ni vet.

 

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Madeleine - Mamma - Foto - Oslo 22 mars, 2012 on 16:08 Svara

    De har massa fint! Gillade fleecen 😀

    Kramar

  2. Michan 22 mars, 2012 on 17:38 Svara

    Vet inte men jag tycker att deras priser är löjligt överdrivna. Varför betala 229kr för en tshirt?? När man kan köpa för en 50 lapp på typ hm, kappahl mm dom hinner iaf inte använda kläderna så länge så det är värt priset.

    • Evelina 23 mars, 2012 on 09:04 Svara

      Fast nu är Elion i en storlek som han har haft länge och förmodligen kommer ha ett tag till så då tycker jag ändå att det kan vara värt det. 90% av hans garderob är ändå kappahl, h&m och lindex, precis som sig bör 😉 Blingo tex är ju också dyrare men SÅ mycket bättre kvalitet än kedjornas kläder.

  3. Agneta 22 mars, 2012 on 20:11 Svara

    Tipsar om Isbjörn skalkläder. Jättesnygga å superbra. Inga galonisar behövs! Barnen kan ligga i vatten å lera å är torra. Blir inte svettiga heller. Underbara kläder som vi inte klarar oss utan då vi väl börjat

  4. Eve 22 mars, 2012 on 21:35 Svara

    Jättefina kläder!! Fast jag håller med Michan. Jag tycker HM har såå dålig kvalité på både barn och vuxenkläder men Lindex, Kappahl och Åhlens är jättebra på barnkläder tycker jag! Jag kan lägga lite mer pengar på ytterkläder ock skor men skulle aldrig köpa en tshirt, tröja eller byxor för flera hundra som sonen växer ur snabbt ändå. Lägger hellre dom pengarna på upplevelser för honom, leksaker t o m eller sparande. Har inte köpt många märkesplagg till min son och vi får ofta kommentarer om att han har snygga/coola kläder och inga problem med att kläderna inte håller eller går sönder..

  5. Madde 23 mars, 2012 on 08:35 Svara

    Våra små är ungefär lika gamla, vilken storlek beställer du på fleecen denna gången till Elion?

    • Evelina 23 mars, 2012 on 09:01 Svara

      Jag valde 98 eftersom de är stora i storleken! Han brukar ha 98/104 på kläder.
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna