VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Happy?

 

Så här enkelt är det ju faktiskt, egentligen. Inte nöjd? Do something about it!

 

 

 

Solen strålar och jag har precis tagit en sån där härlig dusch med solstrålarna i ansiktet. Vi gick upp kvart i sju allihop och i dag är det jobb och förskoledag för oss alla. Ikväll ska F på after work så jag hämtar skatten och sen är vi själva hela kvällen.

 

Var ute på en 5 km powerwalk igår kväll och shit vad härligt det är. Många gånger (som igår) tänker jag åååh, ska jag…? Tänker sen att jo men jag ska för det är skönt efteråt… Och sen när jag är ute är det så himla skönt! Blir alldeles sprallig av att vara ute och gå och lyssna på bra musik samtidigt. Igår och i förgår har jag dock haft vanliga kläder för jag har tänkt att jag ska ta det ganska lugnt men det är svårt att hålla nere tempot så nästa gång får det bli joggingbyxor på!

 

Jag ska börja på nya jobbet tidigare än tänkt! Så nu har jag bara fyra pass kvar i butiken, kommer ju gå jättefort. Ska bli så himla roligt att installera mig på kontoret och så himla kul det känns att de är ivriga att få dit mig. På måndag gäller det!


Kommentarer


  1. Anna 21 mars, 2012 on 08:49 Svara

    Lycka till på nya jobbet och hoppas att du kommer att trivas! Jag har själv ett kontorsjobb och trivs toppen. Kram

  2. Nadja 21 mars, 2012 on 08:58 Svara

    Jag körde 7.5 km PW igår, älskar´t! 🙂 Kul att du får börja jobbet tidigar, ska bli spännande att få höra hur de kommer gå 😀 Kram

  3. Izabella 21 mars, 2012 on 09:24 Svara

    Det är precis så som det är! Du har alltid med så bra citat och bilder på bloggen – love it! 🙂

  4. Ida 21 mars, 2012 on 09:39 Svara

    Är fortfarande nyfiken på vad du har för hastighet när du går pw. Jag använder också alltid runkeeper, bra motivation gång efter gång. Man ska inte jämföra, jag vet! Men är alltid lite roligt ändå. Jag var oxå ute en sväng igår kväll, knappt 4 km jogging. Tillbringade hela em på barnmottagningen med en liten som hade svårt att andas, så luftning av knopp behövdes! Ha en fin dag!

  5. Hayley 21 mars, 2012 on 13:31 Svara

    What vad efter jag är, nytt jobb och grejer. Grattis! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna