VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BILDREGN

Vi har haft mysigaste eftermiddagen med två härliga tjejer, jag och Karolin har varit bloggvänner länge men träffades irl först nu när vi bor i samma stad. Våra små är nästan exakt lika gamla, Elion är sex veckor äldre eller något sånt och de är väldigt lika i både utveckling och storlek :-). Och hon är en riktig liten vilde! Elion som annars är den med mest energi blir nästan lugn i hennes sällskap haha…

 

 

 

 

 

Tjejerna hade med sig goda muffins!

 

 

 

 

 

Det var mycket ”min” och framför allt med telefonerna ;-)…

 

 

 

 

Påhittig tjej och en riktig problemlösare, hon kommer gå långt!

 

 

 

 

Vi lekte lite i de flesta rummen tror jag haha? Här ser ni vår gamla soffa som står i extrarummet uppe. Vi vet ju liksom inte vad vi ska ha det rummet till så den får stå där tillsammans med tvättställningen.

 

 

 

 

 

 

Sessan var poppis som alltid, hon är världens snällaste misse och passar perfekt i en barnfamilj. Lancelot är lite mer rädd av sig även om han också är väldigt snäll.

 

 

 

 

 

 

När fröknarna skulle åka hemåt igen tog vi också på oss för att gå ut och leka en stund.

 

 

 

Det resulterade i en barnvagnsprommis med lite ”bergsklättring” haha. ”Vi behöver lite mer spänning i våra promenader” sa Fredrik och tog barnvagnen i handen. Upp, upp och sen ner ner till stadsparken där vi hejade på alpackorna och påfåglarna. Sen började det regna och vi gick powerwalk hem, vanlig väg men lika backigt det.

 


Kommentarer


  1. Åh vad mysigt med lite mamma/barn mys! Jag har ju bara en vän som har barn i Lillys ålder och det är ju våra grannar men tyvärr ska dom separera så vi får väl se hur mycket barnen får ses då.

    Kramar!

  2. Angelica - Mot min smala lycka! 19 mars, 2012 on 09:20 Svara

    Fina bilder 🙂

  3. karolin 20 mars, 2012 on 06:26 Svara

    Så fiiina bilder! Vi hade jättekul! Jag håller med om att Elion verkade lugn i Elins sällskap, iallafall där på slutet när hon var vildare än vildast haha! Förstår inte vad hon får allt ifrån 😉

    Kraamar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna