VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ledig tisdag

 

 

 

Godermorgon i denna värld!

 

 

 

Strålande sol även idag och jag och E har en ledig dag tillsammans! Jag har tänkt mig prommis till affären för att köpa lite gott och blandat, sen till stadsparken för picknik, lek och djurtittande. Påfåglarna är tillbaka efter en vinter på rymmen (haha de var verkligen på rymmen här uppe i skogen) och jag har inte sett dom än.

 

Drömde att jag började plugga och det kändes jättespännande! Är nog lite rädd innerst inne för att jobba bara 50 % haha men det finns ju faktiskt saker att fylla upp övriga tiden med. Det gäller bara att välja vad jag vill ta för mig och plugga vid sidan om jobbet känns inte helt främmande. Men först ska jag börja nya jobbet och landa i allt vad det innebär. Det är tur att jag har bloggen så jag kan ”jobba” mer med den ett tag ;-)…

 

 

KRAM

 

 

Bild


Kommentarer


  1. Nadja 13 mars, 2012 on 08:28 Svara

    Nya möjligheter är läskiga! KRam 😀

  2. Sofia 13 mars, 2012 on 09:30 Svara

    Spännande! Det kanske var ditt undermedvetna som talade till dig i drömmen! 😉
    Vad härligt med picknick! Verkar bli en varm dag! Var ute på morgonpromenad tidigare och var nästan för varmt med jacka!

    Kram!

  3. Ina 13 mars, 2012 on 10:19 Svara

    Tycker också att du ska landa i jobbet innan du börjar plugga. Tror inte alls att det är omöjligt att jobba och plugga samtidigt (har kamrater som pluggar heltid, jobbar heltid och har småbarn!! vet dock inte hur dras blodtryck ser ut, haha) men tror man ska vänja sig vid sin situation innan man börjar med något annat.

    Kramar!

  4. Izabella 13 mars, 2012 on 11:15 Svara

    Det kommer säkert att bli jättebra! Gillar den där bilden med texen 😉 Kramar

  5. Laura 14 mars, 2012 on 08:58 Svara

    Jag har en liten fråga!

    Jag ska på min guddotters dop om ett par veckor och har ingen aning vad jag ska köpa till henne i present! Hade ni dop och vad var den bästa presenten i sådana fall?:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna