VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pyttipanna

 

Hej i farten!

 

Steker pyttipanna och ägg och vi ska strax äta. Det var underbart att hämta skatten på förskolan, tänk att jag ska få äran att göra det alla dagar sen :-).

 

 

Nu kom F hem här också, vi hörs mer sen!


Kommentarer


  1. Jonna 12 mars, 2012 on 18:49 Svara

    Hej Evelina! Har följt din blogg länge och det är fortfarande min favorit! Jag brukar inte kommentera men idag kände jag att du kanske skulle kunna ge mig några kloka ord..
    Jag och min sambo har nyligen flyttat in i vår drömlägenhet med vår 13 månader gamla dotter, och han fick dessutom förlängt kontrakt på jobbet, allt är toppen! Men mitt i allt bra så känns det som att vi tappade bort varandra lite, vi är båda så upptagna med att älska vår dotter att jag upplever att vi glömmer visa varandra kärlek.. Är det något du har upplevt själv? går det över? är jag nojig?

    • Evelina 12 mars, 2012 on 19:43 Svara

      Hej söta!
      Vad härligt, grattis till all framgång!
      Det är jättelätt att tappa bort varandra längs vägen, speciellt när man blir föräldrar. Ni har ju dessutom säkert haft fullt upp med flytten och fokuserat på er dotter och nya lägenheten. Jag vet precis hur du menar med att vara upptagen med att älska sitt barn så till den grad att man glömmer älska varandra. Jag tor att så länge attraktionen och åtrån finns kvar är det värt att jobba med! Åk iväg på weekends bara ni om ni finner barnvakt? Eller ta med dottern men gör roliga saker tillsammans! Eller varför inte låna bort henne så ni får sova en helg själva i nya lägenheten och bo in er ordentligt ;-)?
      Många kramar och lycka till. Heja er!!

  2. matilda & tösabiten 13 mars, 2012 on 08:24 Svara

    Vackra vackra du!

  3. Angelica - Mot min smala lycka! 13 mars, 2012 on 09:42 Svara

    Ååh va gott med pyttipanna! Nu blev jag supersugen på de fast jag inte får äta det än..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna