VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dissad

 

 

 

Ingen kul morgon här, Elion hade sagt till Fredrik att mamma är dum när jag inte var med, och han har varit väldigt kall mot mig hela veckan. Det är ju aldrig kul att bli dissad men att bli det av sin lille son slår alla rekord :-(… Mamma har varit extra tråkig när hon har varit sjuk? Och så träffades vi ju inte mycket förra veckan heller.

 

Tror att vi måste göra något riktigt roligt på tisdag när jag är ledig!! Behöver samla på mig många pluspoäng känner jag.

 

Nu blir det strax jobb i några timmar för mig sen hoppas jag på lite utelek! Har inte varit mycket frisk luft den senaste veckan och jag saknar det! Saknar mina prommisar också.

 

 

Kram på dej


Kommentarer


  1. Veronika 10 mars, 2012 on 11:46 Svara

    Jag förstår verkligen att det känns jobbigt när ens barn stänger ute en på det sättet men du ska inte vara orolig,detta är något de flesta barn gör har jag fått klart för mig efter att ha pratat med vänner som också har barn. Min brorson hade en period när han sa så om de flesta han träffade, vet inte om det är ett sätt att visa att man vill ha uppmärksamhet av just den personen. Så ta det som att din son har saknat dig.

  2. Malin - mamma till Julia, fru till Henrik 10 mars, 2012 on 11:51 Svara

    Lite synd att du ska på Takida din nästa lediga helg då, men du är en fantastisk mamma Evelina! Förstår att det måste vara lite jobbigt nu bara. Kram!

  3. Marlene 10 mars, 2012 on 12:52 Svara

    Åh, visst blir man ledsen av att höra sånt.. här är det bara pappa som gäller.. Men det behöver ju inte betyda att de små tycker mindre om oss mammor 🙂

  4. Sofie 10 mars, 2012 on 12:56 Svara

    Vem vinner ikväll? Är det Loreen så säg 😀

  5. Maja 10 mars, 2012 on 13:00 Svara

    Barn reagerar så. Inget konstigt, men tråkigt förstås… Min man är läkare och jobbar jämt. Det märks sååå tydligt på vår son när pappan haft sina ”monsterveckor” på jobbet, och inte spenderat mycket tid hemma. Sonen blir väldigt mammig och ”straffar” pappa med samma kyla som du beskriver. Som tur är lever barn i nuet så det vänder snabbt! Ingen långsinthet där inte 🙂 Kram!

  6. Hanna i norrland ♡ 10 mars, 2012 on 15:33 Svara

    Låter jobbigt, men det går nog över 🙂 Du är en toppenmamma!
    Kanske ett besök på ett äventyrsbad skulle ändra honom..?! 😉 hehe.
    Kram och ha en fin kväll!

  7. Lisa 10 mars, 2012 on 16:49 Svara

    Förstår att det känns tufft, samtidigt är jag inte förvånad för du skriver väldigt ofta att killarna är i väg och gör ditten och datten, är i väg och handlar och åker iväg och övernattar hos farfar osv. Kanske sånt du borde vara med mer på?

  8. Ina 10 mars, 2012 on 18:55 Svara

    Det är förmodligen övergående. Barn menar inte samma sak som vuxna heller när de använder ett visst ord. Du är en toppenmamma som hittar på mycket med Eion, tror inte du hade kunnat umgås med honom mer utan att helt utesluta Fredrik 😉

    Kramar!

  9. Cintya 11 mars, 2012 on 09:21 Svara

    Vad ledsen man blir men såna perioder kommer då och då.
    Hailey har i en vecka varit lite anti mig. I veckan sa hon: Mamma, jag tycker inte om dig och jag vill inte mysa med dig. När jag sa det sårade sa hon: förlåt mamma, du är vacker och smekte mig på kinden och gav mig en puss. Men 10 minuter säger hon; mamma är du tjock?
    Det kändes inte så roligt. Sedan den dagen har hon sagt att hon inte vill bli nattad av mig, att jag är Caitlyns mamma och ska ta hand om Caitlyn och inte Hailey.. Gissa om en bit i mig dog då… 🙁
    Alla säger det är en period eftersom allt med lillasyster fortfarande är nytt men ändå…

    Det med Elion är en period också. Finn lite tid med honom och du ska se att det snart är bra !

    Kram Cintya

  10. spiderchick 11 mars, 2012 on 11:45 Svara

    Är det någon som verkar dunderengagerad i sitt barn så är det ju du Evelina 😉 Att barnet är lite mer med den andra föräldern i perioder är väl inget konstigt. Livet ser ju ut som det gör, ibland har man själv mer tid ibland är det den andre föräldern som ”kommer loss” mer. Man har ju inte alltid möjlighet att vara lediga samtidigt, särskilt inte om man har jobb som innebär helgarbete.

    Vår lille är dunderpappig just nu och det känns väl lite så där för mig, hehe 😉 men samtidigt – SÅ mammig som han varit (i synnerhet som bebis) så är det ju inte mer än rätt att han pappar sig just nu. Känns rätt naturligt 😉

    kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna