VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En reminder!

 

 

 

 

Naomi doll dress från ChillNorway är en perfekt klänning att mysa omkring i och idag var första dagen på länge som jag längtade efter vanliga hederliga bomullsleggings. Så. Skönt. Klänningen finns att köpa här till exempel! Jag har S på min.

 

 

Vill passa på att puffa för min välgörenhetstävling där du kan få en cardigan från ChillNorway i utbyte mot att du sms:ar till förmån för barncancerfonden. Det är alltså inte något samarbete med barncancerfonden men jag vill så gärna att vi tillsammans ska göra lite skillnad. Och det gör vi, har vi gjort! Men kanske det är någon som missat och som också vill vara med innan vi sätter punkt för den här gången?

 

 

Solen skiner ute och vi gick några meter till närmsta postlåda. Inte redo. Helt slut nu.


Kommentarer


  1. Pia 7 mars, 2012 on 09:05 Svara

    Hejsan Evelina.

    Vet inte om jag kan skriva här för att vara med och tävla om den fina klänningen. Men testar iaf 🙂

    Jag har i snart 10 år gett 100 kr i månaden till barncancerfonden, precis som du och många andra tycker är just hemska sjukdommar hos våra barn nog det hemskaste som kan finnas på denna jord!! Och att ge en liten summa för att hjälpa forskningen fram är ngt jag tycker ALLA med möjlighet borde göra 🙂 Jag är ensamstående med 2 barn och arbetslös men fortsätter ändå att donera. Det går om man vill 😉

    Oj vad långt det blev. Nu skickar jag iväg ett sms till fonden och håller tummarna att jag vinner 🙂 Tack för en sååå FIN blogg!!!

    <3

    Pia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna