VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Två flugor i en smäll

Ursäkta dålig blogging, här nedanför kan ni se några anledningar till det! Jag gjorde en utflykt för att träffa min vän Sanna och förverkliga en fotografering med Katinka, vi har pratat ett tag om att jag ska vara med i annons för Lifestone så nu är det verkligen på G. Tidningarna är Vi föräldrar och mama, jag lovar såklart att hojta till när de finns i butik!

 

 

 

 

 

Världsbästa Katinka, en kvinna med sprudlande energi och många bollar i luften!

 

 

 

 

 

Fortsatt vårvärme så converse och skinnjacka it is.

 

 

 

 

 

Och världsbästa Sanna! Vi träffades allra första dagen på gymnasiet när vi började samhällsprogrammet tillsammans, 2002. Sen delades vi i tvåan när jag valde ekonomi och hon språk. Nu är hon en väldigt berest språklärare! Som börjar slå sig till ro ;-)!?

 

 

 

Nu har jag redan ångest över att inte få träffa Elion fredag till söndag när han och F åker iväg. Då ångrar jag att jag var borta nu men som tur är har vi en heldag tillsammans idag i alla fall. Min lilla stora älskling, han fick presenter här på morgonen idag (en bil med nyckel, oj oj vad poppis! och så kläder till nya garderobgen som kom på posten igår, ska visa!) och sen kanske vi gör en bussutflykt för det är ju typ det bästa som finns :-). När F slutar jobbet (nada övertid idag!) blir det torsdagsmys med tacos istället för fredagsmys imorgon eftersom de har åkt när jag kommer hem från jobbet då.


Kommentarer


  1. Nadja 1 mars, 2012 on 09:45 Svara

    Åh så skoj med en photoshoot! 🙂 Kram

  2. […] Submitted by Moa Allansson on 1 mars, 2012 – 09:41No Comment | 0 views Mammabloggaren Evelina ska vara med i kommande annonser för Lifestone. Annonserna kommer synas i tidningar som Vi […]

  3. Hanna 1 mars, 2012 on 11:51 Svara

    Hej, tack för en bra blogg!

    Vill så gärna ha likadan skinnjacka som dig. Vet du ngn hemsida där jag kan köpa den?

    Ha en bra dag!

    Hanna

  4. Michan 1 mars, 2012 on 12:39 Svara

    Vad fin du var. Du passar jätte bra i den där hårfärgen.

  5. Nathalia 1 mars, 2012 on 20:51 Svara

    Hej!
    Vad fint ni har fått hema. Hur mår du? Vad ska dina killar åka i helgen?
    ha det bra nu.
    Kram.

  6. Vad konstigt! Jag har inte sett detta inlägget tidigare…trots att jag är inne varje dag. Hoppas du får en vra fredag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna