VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredag

Godmorgon fredag!

 

Längtar till imorgon när jag är ledig och ska på efterlängtat frisörbesök men ikväll längtar jag också till. Det blir bio, så ni får gärna tipsa om vad man ska se? Funderar på En gång i Phuket, nån som sett kanske?

 

 

 

 

 

Fick hem ett paket med dessa produkter från decubal igår, jag har redan testat ansiktskrämen och hudkrämen ;-). Fick frågan om just ansiktskräm häromdagen och jag använder Maria Åkerbergs Face lotion more (f.d dermanord). 99,9 % i decubals nya ansiktskräm har naturligt ursprung och just ansiktet tycker jag det känns extra viktigt att vara snäll mot med så rena produkter som möjligt.

 

 

 

Vi har varit vakna sen 6 och har hunnit med dusch och frukost, nu ska E dammsuga och jag känner för att dansa in fredagen. Eller, vi dansar in varje dag, sätter iphonen i dockstationen och lyssnar på favoritmusik. Kelly Clarkson just nu, fortfarande! Haha ni vet när jag gjorde bort mig på fyllan sist, då somnade jag fullt påklädd med smink och på något vis vaknade jag upp med några ögonfransar mindre på högerögat. Nu ÄNTLIGEN har de kommit tillbaka, veckans bästa :-).

 

 

 

KRAM/E


Kommentarer


  1. Ina 24 februari, 2012 on 08:31 Svara

    Tycker också det är viktigt med bra produkter, framförallt så de inte innehåller en massa (motor)olja och annan skit. Dermanord har bra grejer när det gäller sånt 🙂 Olivolja funkar också alldeles utmärkt.

    Ha en trevlig fredag, jag ska sitta i seminarier och grillas av mina högskolelärare hela dagen. Känner mig inte alls förberedd..

    Kram!

  2. Linda 24 februari, 2012 on 08:37 Svara

    Hej!

    En dag i Phuket kan jag verkligen rekommendera. Rolig och lättsam.

    Ha en bra dag
    Linda

  3. Sofia 24 februari, 2012 on 09:17 Svara

    God morgon!

    Jag såg En gång i Phuket för en vecka sen och den kan jag verkligen rekommendera. Jätterolig film! Ganska förutsägbar handling, men det var inte en enda tråkig stund under filmen, utan den var rolig hela tiden 🙂

    Kram

  4. Sara - Gravid med tvillingar 24 februari, 2012 on 09:31 Svara

    Vi var och tittade på senaste Mission Impossible-filmen för ett par veckor sedan, och den var riktigt bra.
    Vi skrattade ordentligt flera gånger och det hände saker hela tiden. 🙂

  5. Sofie 24 februari, 2012 on 09:41 Svara

    Ja såg en gång i Phuket förra veckan. Blev inte så många skratt som jag önskade men en lättsam typisk svensk film… Får godkänt av mig.
    Hade gärna sett M I eller hamilton med båda filmerna gick på kvällen o vi hade bara barnvakt på dagen… Bättre än inget iaf 😉
    Ha en fin dag!

  6. E 24 februari, 2012 on 09:50 Svara

    Det är en film som har premiär idag som heter ”this means war” och det känns som att den skulle passa dig/er bra 🙂 Romantisk komedi med bl a reese witherspoon. Hoppas ni får trevligt vad ni än ser! 🙂

    http://www.sf.se/filmer/This-Means-War/

  7. Sarah 24 februari, 2012 on 09:58 Svara

    This means war – har premiär ikväll. Är den bästa filmen jag sett på länge =) (den hade förhandsvisning på alla hjärtans dag i min stad)

  8. isabella - mamma till Eira 24 februari, 2012 on 20:47 Svara

    dom där använder vi hemma! dock bara lotion men den är såå bra. Eira är alldeles len i kroppen efter bara några dagar då hon var snustorr innan. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna