VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

So just live!

 

 

 

 

 

Uppe med tuppen är vi allihop idag! Tvättmaskinen är redan startad och sängkläderna bytta. Söndagsfrukost näst på tur. Jag kunde såklart inte somna igår eftersom jag sov ett monsterpass mellan fredag och lördag när jag gick och la mig vid halv tio så jag satt uppe en bra stund efter att F gått och lagt sig. Tror klockan var halv ett när jag tog mig upp. Fastnade vid datorn hihi. Vaknade med fjärilar i magen, jag brukar inte bli nervös speciellt ofta men jag tror att jag är lite nervös inför imorgon? Viktig dag!

 

Men vad tyckte ni om melodifestivalen då? Finns det verkligen någon som röstade på Ranelid och faktiskt tyckte hans bidrag var bra? Jag fick mig ett gott skratt i alla fall men shit vad jag skulle skämmas för sverige om det är han som tar hem allting. Molly var bäst!

 

 

 

Bild


Kommentarer


  1. Johanna 19 februari, 2012 on 10:00 Svara

    Jag tycker det är mest komiskt att folk blir så hysteriska över att Ranelid gick vidare :-D. Uppenbarligen har ju människor röstat på honom eftersom han verkligen gjorde det 😉

    Facebook”wallen” var rätt underhållande precis när han hade gått vidare. Folk tyckte att vissa borde få sina mobiltelefoner+abbonnemang kasserade eftersom de hade så dålig musiksmak :-P.

    Han kommer ju inte att vinna hela tävlingen men nog är det lite underhållande och KUL att ett annorlunda bidrag faktiskt kan gå vidare. Sedan gillar jag Ranelid som person också 🙂

    Ha en härlig söndag!

  2. Johanna 19 februari, 2012 on 10:01 Svara

    Hmm, oj, råkade visst skriva min mailadress på bloggadress-delen, hoppas du kan redigera den biten :-/

  3. *SARASDIARY* - Gravid v.31 19 februari, 2012 on 10:53 Svara

    Jag tror att SVT spelade oss ett spratt 🙂

    • Evelina 19 februari, 2012 on 10:54 Svara

      Ja man hoppas ju nästan det haha…

  4. Kim - Mamma till Victor & bebis i magen 19 februari, 2012 on 12:28 Svara

    Den där jäkla Ranelid bara stod där och babblade, trodde jag skulle bli galen, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna