VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På måndag, på måndag, på måndag…

 

 

 

Fredag men jag längtar redan till måndag när jag ska tatuera mig igen! Jag och Nadja har pratat en del på sista tiden och som av en slump ska vi tatuera oss på samma dag hihi :-). Detta är ännu en mamma som jag längtar efter att få träffa på MammaBloggGalan i maj!

 

 

Inatt var första natten på länge som E inte vaknade när F gick till jobbet och jag jublade inombords när jag fick ligga och snooza en halvtimme till. Att han låg mellan oss är ett projekt för framtiden, han kommer dit utan att jag märker det så då kan jag ju heller inte gå tillbaka med honom till hans rum haha… Dessutom är det mysigt och av nån anledning kanske han går in för att han behöver extra närhet just nu. Lilla pappagrisen som är SÅ PAPPIG! Mammiga barn hör man ju talas om överallt men vår lille kille är så pappig så det inte är klokt. F får inte göra någonting själv – inte gå på toa, inte åka och handla, inte ut och springa… Tur han har tålamod som ingen annan :-).

 

 

Morgonkram!

 

(Bild)


Kommentarer


  1. martina 17 februari, 2012 on 07:47 Svara

    Olle är oxå pappig..han gråter floder på morgonen när J åker till jobbet. Han blir jätte upprörd så fort J går ut när han väl kommit hem…Inte så att jag inte duger för det gör jag, men han skulle hellre vara med pappa. Sitter gärna nedanför trappan o kikar uppåt nu när J börjat där uppe =)

  2. Anna 17 februari, 2012 on 08:16 Svara

    Mina två grabbar har ALDRIG varit mammaiga utan bara pappiga!! Skumt, vet inte hur det kommer sig? Då jag varit mammaledig med dom i 2 ½ år.

  3. Sofie - mina små 17 februari, 2012 on 08:20 Svara

    Samma här. Mira (2,5) är världens största pappagris. Det är bara pappa som gäller. Det blir världens liv om pappa går nånstans 😉 men mamma struntar hon i. Haha.

  4. Malin - mamma till Julia, fru till Henrik 17 februari, 2012 on 09:03 Svara

    Julia är också jättepappig! Förutom nu när hon är sjuk..då är det mamma och mormor som duger bara. Annars kryper hon ALLTID efter Henrik.

  5. Izabella 17 februari, 2012 on 09:57 Svara

    Vad gulligt 😀 du får lycka till med tattoon!

  6. martina 17 februari, 2012 on 10:08 Svara

    Jag tror det är med pappighet faktiskt har att göra med att de umgås med oss mammor hela tiden, då blir det lite extra roligt med pappa…

  7. Jessica 17 februari, 2012 on 10:31 Svara

    Vår lilla tjej är en riktig liten pappagris med.. Och hon har ju pappa lindat runt lillfingret 🙂
    Det går lite i perioder det där, ibland är det bara mamma och ibland baaara pappa. Oftast det sistnämnda 😉
    Hon har börjat att gå till den andra föräldern om den ena säger nej. Oftast är det jag som försöker vara konsekvent och säga nej, och då springer hon gråtande till sin pappa, haha 🙂

  8. Michan 17 februari, 2012 on 11:23 Svara

    Är det nyckeln du ska tatuera??
    Det är jätte fin.

  9. Nadja 17 februari, 2012 on 12:07 Svara

    Åh så skoj vi ska ha på måndag!! Vi får FB:a haha. Vilken tid har du? Jag letar ff dejt till MBG.. ingen vill betala! 🙁 KRAM

  10. Annica 17 februari, 2012 on 21:49 Svara

    Elias kommer också över till oss på natten men det är bara för att de vill ha närhet och kan tycka att det är läskigt att vakna ensam mitt i natten i ett mörkt rum, det är bara en period och går över så småningom. Jag tror nog att Elias tycker att hans säng är för liten också då han inte kan röra sig som han vill i den men på tisdag anländer en växa säng, blir spännande att få han och sova i en stor säng

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna