VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stockholm Stroller by Elodie details

Bästa tävlingen på länge kickar igång NU! Ni kan vinna en Stockholm Stroller från Elodie details. Vagnen finns i tre olika utföranden och är värd 2399 kronor.

 

 

För att vara med och tävla ska du i en kommentar till det här inlägget: motivera varför just Du ska vinna och skriva vilken av de tre vagnarna du skulle vilja ha! För extra vinstchans, tipsa om tävlingen på din blogg eller din facebooksida.

 

 

 

 

 

LYCKA TILL ♥


Kommentarer


  1. Mikaela 15 februari, 2012 on 14:26 Svara

    Oj va roligt med tävling! Och inte vilken tävling som helst, jag skulle vilja vinna för att vi är i stort behov av en ny vagn då vårt handtag på vår förra vagn brast förra veckan, Och jag surfar runt på internet, men har så svårt att välja, sen läste jag din blogg som alltid, och jag blev så glad när du nu skrev att man kan vinna en vagn precis de vi behöver! håller tummarna!

    Du har en så härlig blogg!

  2. hanna - mamma till milton 15 februari, 2012 on 14:31 Svara

    Givetvis vill jag vara med och tävla om denna vagn då vi i sommar ska ut och segla och den vagn vi har nu helt enkelt inte får plats på vår segelbåt nu när lillkillen blivit så stor att han använder sittdelen 🙂 Så en lätt vagn som kan fällas ihop är ju precis vad vi behöver 😀

  3. Alexandra 15 februari, 2012 on 14:43 Svara

    Åhh, vilken toppentävling!
    Jag (eller Neija) vill gärna vara med och tävla om en av dessa toppensnygga vagnar!
    Den sulkyn vi har nu är både för liten och alldeles för bångstyrig när man kör. Det är ett starkt ord att hata, men jag avskyr verkligen den vagnen!
    Skulle verkligen behöva en ny, smidig och framför allt snyggare vagn!

    Vi ska dessutom flytta om två månader och vad vore bättre än att få inviga promenadvägarna i nya området i en ny snygg vagn? 🙂

    Om vi vinner vill Neija gärna glida omkring i den snygga mönstrade såklart!

    Håller alla tummar och tår och återkommer med länk till mitt tipsinlägg! 🙂

  4. Alexandra 15 februari, 2012 on 14:47 Svara

    Har tipsat på min Facebook sida så länge, tills blogginlägget kan knåpas ihop! 🙂
    (Alexandra Edquist)

  5. Sandra 15 februari, 2012 on 15:04 Svara

    Min enkla motivering är att jag mer än gärna är med och tävlar om denna smidiga vagn just för att göra småbarnslivet lite enklare och inte minst vackrare = )

    Kramar Sandra

  6. Zandra 15 februari, 2012 on 15:06 Svara

    Hej!

    Skulle verkligen behöva en smidigare vagn nu, då min tvååriga kille precis som Elion vuxit ur sin vagn. Han vill ju ändå åka vagn och säger ofta, ”Mamma köra vagnen, mamma köra mer.” Och det blir ganska jobbigt och tungt med den vi har nu, och vi ska precis flytta så vi har inte riktigt råd att köpa en nu. Skulle vilja ha den prickiga (rockabilly), och ska tipsa om detta på fb.

  7. Moa 15 februari, 2012 on 15:11 Svara

    Åhåå så underbart passande! Vi har 2 barn, en på 2,5 år och en på 7 månader. Vi har precis bytt ur vår icandy peach blossom till en brio dubbelvagn för att ha möjligheten att ha båda barnen emot oss. Och med det försvann chansen att ändra vagnen till singelvagn! Vilket jag äälskade med icandyn! Så en sån här vore perfekt att ha när vi ska promenera med bara ett barn!

    Håller tummar och tår och facebookar om tävlingen 🙂

  8. Stina 15 februari, 2012 on 15:11 Svara

    Jag vill Vinna. Skulle ge den till en vän som skulle behöva den. Skulle bli en överraskning till någon som har det lite extra tufft nu, kram

  9. Stina 15 februari, 2012 on 15:12 Svara

    Och jag tipsar inte i min blogg för då blir min överraskning avslöjad. Hoppas det går endå! Kram igen

  10. Moa 15 februari, 2012 on 15:20 Svara

    Den prickiga by the way!! 😀

  11. Johanna 15 februari, 2012 on 15:23 Svara

    Hej, jag skulle så himla gärna vilja vinna denna då jag har en underbar systerson som skulle behöva den. De åker mycket kommunalt och behöver en smidig vagn, inte minst då de ska hälsa på mig. Lillkillen fyller snart år och det vore den perfekta presenten till honom och mamman o pappan. Håller alla tummarna och jag har tipsat om tävlingen! Tack för en fin blgg!

  12. julia 15 februari, 2012 on 15:24 Svara

    Vilken rolig tävling (även för oss som bara har lånebarn!) Jag skulle vilja vinna denna vagnen till min lilla prins Theodor som är min bästa väns son. Han är ofta hos mig och det hade varit skönt att ha en egen vagn och slippa dra med deras varje gång. Håller tummarna! Kramar.

  13. Jessica 15 februari, 2012 on 15:24 Svara

    Jag vill vinna vagnen och kunna ta med den till Kreta i augusti, vi har två små barn som då kommer vara 1 och 3,5 år och en sådan här vagn vore perfekt, smidig! Bokade resan nu när jag bara inte stod ut med den svenska vintern längre utan behövde en solglimt att se fram emot. Att vinna vagnen skulle också göra mig glad mitt i vinterdeppen!

  14. Sanna 15 februari, 2012 on 15:25 Svara

    Min bästa vän sedan 12 år tillbaka väntar sitt första barn. Hon har haft en tuff barndom och en tuff tid nu med vänner som lämnat henne, en familj som inte stöttar henne osv. och när jag fick förfrågan om att vara med på hennes förlossning blev jag överlycklig. Hon har hunnits i mitt liv och ställt upp dag som natt för mig och min dotter, nu är det min chans att återgälda det och det vore fantastiskt att överraska henne med vagnen med Retro Revolution färgen (den gröna). Det skulle underlätta så mycket för henne.

    Kram Sanna

  15. Emilie 15 februari, 2012 on 15:37 Svara

    Hej! Jag har precis börjat läsa och prenumerera på din blogg och vilken tur jag har när du anordnar en tävling som denna. Jag har just kikat på den här strollern och har fastnat för den prickiga, som jag även skulle vilja önska mig om jag skulle vinna. Våran bil är ganska liten och den vagnen vi har nu får plats med nöd och näppe. Tyvärr har vi inte råd med någon annan bil just nu då det har varit mycket oväntade utgifter hit och dit. Den här smidiga vagnen skulle underlätta det mesta då vi också kommer slippa att behöva fälla baksätet för att få plats. Med andra ord skulle jag bli överlycklig om jag skulle vinna. Det blir garanterat en härlig första sommar att se fram emot med våran son som då är 11 månader gammal.
    Jag tipsar om tävlingen på min facebooksida!
    Kram Emilie

  16. Lollo 15 februari, 2012 on 15:51 Svara

    Åh bästa tävlingen!!
    Om jag vann skulle jag välja den härligt prickiga! Så gullig och cool på samma gång!

  17. Lollo 15 februari, 2012 on 15:54 Svara

    Nu glömde jag ju motivera!
    Varför jag ska vinna? Varför ska jag inte vinna? Klart jag ska vinna denna utläckta vagn skulle ju passa mig o min cooling till son perfekt!

  18. Mikaela 15 februari, 2012 on 16:04 Svara

    Vilken fantastisk tävling!Jag jobbar i vården och börjar tidigt på mornarna,det betyder att min son behöver vara på förskolan 6.45 för att jag ska hinna till jobbet i tid.Dessvärre är min son väldigt morgontrött stackarn,får klä på honom halvt sovandes.Han är för tung att bära,det är för mycket snö för att cykla,har ingen bil och vagnen han har i dag är han för stor för.En stroller från Elodie details skulle underlätta våra mornar enormt mycket.Den svarta va riktigt läcker.

  19. Sanna 15 februari, 2012 on 16:08 Svara

    6 månader, tydligen har det gått så länge sedan min prinsessa kom till världen. Skulle jag gissa skulle jag säga att det var typ igår! Det enda som verkligen bevisar att 6 månader är det rätt är att hon helt plötsligt växt hur alla kläder, babyskyddet och liggdelen i vagnen. Jag är ofta iväg själv och då har babyskyddet varit min räddning, detta funkar inte längre och jag funderar över vart tusan jag ska ha henne när jag handlar? En enkel smidig vagn är svaret! Så jag håller alla tummar och tår för att jag ska få köra min Jolie i en prickig Elodie Stockholm stroller 🙂 Kram!

  20. Annika - Bakat och lagat 15 februari, 2012 on 16:09 Svara

    Ååå, detta skulle vara perfekt för oss i vår och sommar. Vi har en vagn till sonen men den är rätt stor och klumpig och om/när han nån gång får syskon så behöver ju syskonet den vagnen. I sommar kommer vi flänga runt en del och då hade det varit sååå smidigt med en enklare vagn som inte tar upp hela bagageutrymmet… Skulle gärna vilja vinna den svarta.

  21. Ella 15 februari, 2012 on 16:11 Svara

    En stroller från Elodie details vore den perfekta följeslagaren på våra planerade resor under året. Vår kille åker vanligtvis i en Brio happy och den är för stor att ta med så en sulky står på inköpslistan. Eftersom resorna grävt ett ganska så stort hål i plånboken så vore det helt, helt fantastiskt att vinna en sulky. 🙂

    Om vi skulle vinna så skulle vi helst vilja ha den klassiskt svarta.

  22. KitYee 15 februari, 2012 on 16:24 Svara

    Åh vagnen skulle passa oss perfekt.

    Bor i en trevånings lägenhet och att bära upp vagnen är lite jobbigt varjegång och att lägga i barnvagnsförrådet är inget vi vill göra, man vill ju ha sin vagn hemma. Och vi reser till Stockholm varje lov som jag har. Var tionde vecka. Och i och med flyg så är det ganska så jobbigt o checka in vår stora emmaljunga. Men vagn behövs ju i stockholm också så det är ett måste som vi inte kan göra något åt. Men med vagnen skulle det underlätta incheckningen och den stora klumpiga vagnen.

    Gillar den på facebook också!

  23. Johanna - mamma till Leia 15 februari, 2012 on 16:29 Svara

    Jag har sen dom lanserades längtat efter den svarta. Vi skulle verkligen behöva en liten smidigt vagn att slänga in i bilen när det är dags för sommarens alla utflykter. För utflykter ska det bli! Sommaren är enda tiden på året då jag och min sambo inte behöver oroa oss för tentor, pm och annat skolrelaterat och det ska vi njuta av! Vi ska ta med oss lilltjejen på en massa äventyr och då vore det toppen om inte vagnen tog upp hela bagageutrymmet 🙂

  24. Elin 15 februari, 2012 on 16:30 Svara

    Vilken kul tävling! Jag skulle jättegärna vilja vinna, det verkar som en barnvagn som passar vår livsstil perfekt. Vi är riktiga storstadsmänniskor och vi har länge tänkt köpa en ny och snygg sittvagn, vi fick en jättebra och stabil bagagnad vagn när lillen föddes men nu börjar det bli dags för en smidig sittvagn som kan få följa med på buss och på resor. Och eftersom han är en grym vagn-sovare verkar denna perfekt med liggläge och nedfällbar sufflett! Blev störtkär i den prickiga så den skulle jag absolut välja =)

  25. Aldis 15 februari, 2012 on 16:33 Svara

    Jag vill gärna vara med och tävla. Vi reser väldigt mycket en stroller från Elodie details vore en perfekt vagn för oss. Lätt och smidig att ta med. Om vi vinner önskar Max den gröna färgglada 🙂

  26. Emma 15 februari, 2012 on 16:37 Svara

    Åh en sån fin och praktisk vagn vore perfekt för min lilla Bell, hennes mormor fyller år i sommar och bjuder med hela familjen till kreta så vi behöver införskaffa en bra resevagn och denna verkar ju vara perfekt! Eftersom Bell kommer vara 7 månader när vi åker så behöver hon en vagn som hon kan vila i och få skydd från solen, sen gör det ju inget att den är grymt snygg också! 😉 om vi skulle vinna skulle vi vilja ha en prickig den skulle passa bra till min lilla kärlek. Tipsar om tävlingen på fb men vill ju helst inte att någon annan ska vinna 😉 tack för en härlig och rolig blogg! Kram Emma och Bell

  27. Ida Gustafsson 15 februari, 2012 on 16:39 Svara

    Perfekt tävling för mig och min familj, den prickiga Rockabilly vagnen skulle passa min dotter perfekt och min son om något halvår när han växt i den. Motiveringen till vinst för mig och mina barn är att vi har stort behov, älskar promenader och med en så underbart fin och praktisk vagn finns det inget som hindrar hörliga, snygga vårpromenader. Jag gillar på FB också!

  28. Lisa - mamma till Neo & Oliver 15 februari, 2012 on 16:47 Svara

    Åh vilken bra tävling. Skulle mer än gärna vilja att den blommiga vagnen skulle flytta in hos oss, det skulle passa oss perfekt, särskilt då jag och barnen ska åka mycket tåg när Tobias jobbar utomlands, då är det bra med en enkel och smidig vagn! Jag har länkat till din blogg på min!
    Kram Lisa

  29. […] in på fina Evelinas blogg och passa på att tävla ni oxå! Share this:TwitterFacebookLike this:GillaBli först att […]

  30. Lisa - mamma till Neo & Oliver 15 februari, 2012 on 16:51 Svara

    Jag länkade på min facebook oxå!

  31. Angelica 15 februari, 2012 on 17:00 Svara

    Åh en sådan skulle passa perfekt nu när våren snart är här. Perfekt med en smidig vagn till dottern.
    Både mamma och dotter skulle bli överlyckliga av att vinna en ny vagn då man studerar och det inte finns pengar att spendera på en ny. Så vore detta underbart att vinna 🙂 den grön blommiga skulle vi önska vid vinst 🙂
    Den är bara för underbar 🙂

  32. Marika 15 februari, 2012 on 17:06 Svara

    Hej Evelina!
    Jag och min man är efter mycket om och men på väg att skaffa barn, vi ska göra donatorsinsemination i nästa vecka, efter minst ett år av provtagning, undersökningar och kuratorssamtal och bedömningar, då min man haft cancer som barn och blivit infertil av flera omgångar strålbehandlingar.
    Min älskade bror fick sin son natten till igår, och de har sen tidigare en liten pojke som är lika gammal som din son! Dom har det tufft nu, bor trångt i en lägenhet och har fullt upp mitt i livet. Jag skulle SÅ GÄRNA vilja kunna skänka dem en gåva som skulle underlätta deras vardag, en gåva som jag sedan förhoppningsvis kan ärva till mitt kommande barn, om vi lyckas få något (vilket vi håller tummarna för!)
    Så, i vår familj skulle vagnen bli en fantastiskt fin vandringspokal! 😛
    (Jag nämner givetvis din tävling på min fbsida!)
    Tack för en underbar blogg! Kramar, Marika

  33. Marika 15 februari, 2012 on 17:09 Svara

    ..forts. Glömde ju tillägga att den rpickiga vagnen är den jag siktat in mig på. Den är superfin!

  34. Linda med Mileon 15 februari, 2012 on 17:11 Svara

    Vi är gärna med! Är ute efter en ordentlig extravagn som passar sig att komma fram med även på besvärliga underlag. Och det hade varit toppen då vi har reseplaner med framöver, kan vi ha lite roligare för de slantarna och ändå köra/sitta skönt på semestern! 😀
    Den gröna mönstrade skulle vi välja om vi blev framlottade. Verkligen en fräsch färgklick!!

  35. Pi - Mamma till Frank! 15 februari, 2012 on 17:19 Svara

    Frank vill vinna rockabilly dot vagnen för att han vill åka i lyx och flärd i stockholms kollektivtrafik och ragga på små tjejbebisar i den finfina vagnen! 😉

  36. Lisa 15 februari, 2012 on 17:31 Svara

    åh vilken perfekt tävling! Har just nu lånat sambons systers vagn som varit helt underbar men det är dags att lämna tillbaka den då hon behöver den igen 🙂 så den här vagnen vore ju helt perfekt! Och snygg är den ju med, kan se oss cruisa runt med den prickiga vagnen framåt vårkanten 😉

  37. Sofia 15 februari, 2012 on 17:41 Svara

    Jag vill vara med och tävla! Min 2 årige Jack har vuxit ur sin nuvarande vagn och denna skulle ju vara alldelens perfekt nu i vår och på alla flygresor (då vi har släkten i Norrland). Om vi vinner önskar vi oss den grön/blå mönstrade. Kram

  38. Ciss 15 februari, 2012 on 17:46 Svara

    Hej! Jag skulle SÅ gärna vilja vinna den svarta vagnen! Vi ska åka till Thailand om ett tag och den vagnen vi har att ta med oss sjunger verkligen på sista versen och är trasig i sufletten och rätt svårkörd tycker jag. Gatorna i Thailand är ju inte direkt släta överallt så det vore perfekt för oss! .. Hoppas! =)

  39. Malin Stjernberg 15 februari, 2012 on 17:47 Svara

    Åh denna vore bara så perfekt i sommar då vi har både hund och en STOR teutonia som ska slåss om utrymmet i bagaget! Och på sommaren ska ju alla få vara med och leka =) Men en supersnygg & dessutom praktisk stroller från Elodie Details kan vi alla åka!

    Länkar på FB som Malin Stjernberg & hoppas på vinst!

    Vinner jag så har jag ögonen på den helsvarta!

  40. Daniela 15 februari, 2012 on 17:48 Svara

    Skulle gärna vilja vinna den svarta! 🙂
    Varför? På samma sätt som de sa ‘skate or die’ säger jag lite humoristiskt ‘elodie or die ;))

  41. Mari 15 februari, 2012 on 17:50 Svara

    om jag vann skulle jag vilja ha den hel svarta. och jag vill vinna denna just för vi är behov av mindre vagn. dels så får den plats i bilen, och dels så ska vi resa inom sverige till sommaren och gå bland annat på skansen och då vill man verkligen inte ha våran klump till vagn som även är sliten och tråkig.

    har tipsat på min facebook. Mari Blom heter jag.

  42. Sandra 15 februari, 2012 on 17:58 Svara

    Skulle absolut vilja vinna den prickiga. Den ser jättefin ut och skulle vara lagom att börja använda nu till sommaren. Har inte hört talats om märket innan men det skulle vara roligt att få testa.

    Skulle vara kul att den som bestämmer inte alltid går efter ”snyfthistorier”, Många gånger känns det inte ens som en idé att vara med och tävla eftersom det verkar vara en tävling om vem som det är mest synd om.

  43. nina 15 februari, 2012 on 18:03 Svara

    Jag vill vinna denna åt min syster som snart ska ha barn. I all denna lyckan har hon precis blivit av med sitt jobb och hennes sambo är sjukskriven pga en ögonsjukdom. Hon bor dessutom 20 mil ifrån mig och jag kan inte träffa henne så ofta så detta vore en fantastisk kärleksgåva som hon verkligen behöver och förtjänar! Den svarta vore perfekt!

  44. Nettan 15 februari, 2012 on 18:07 Svara

    Jag som är en raggarbrud önskar så klart att vinna den prickiga vagnen. Min underbara son som nu är 6 månader älskar att sova ut i vagnen och då kommer denna vara perfekt med fullt liggläge och suffletten som skyddar både mot sol och vind.

  45. Isaks mamma 15 februari, 2012 on 18:08 Svara

    Vilka fina vagnar! Tycker bäst om den svarta, enkel och smidig! Skulle vara perfekt på vår resa till Grekland i sommar, då sonen behöver någonstans att ligga och vila på dagen och efter middagen när jag och sambon vill strosa runt och njuta av kvällen 🙂

  46. Anonym 15 februari, 2012 on 18:08 Svara

    Jag och min dotter Julia vill absolut vinna denna utsnygga vagn! Snygg,praktisk och smidig i ett! Vi älskar elodie och har rockabillydot åkpåsen och regnskyddet.. Vore ju himla kul att kunna strosa runt på gator och torg och även på mallis i sommar å stila! Elodie rocks!!

  47. Anna 15 februari, 2012 on 18:11 Svara

    Även om jag inte själv har barn, så blev jag lyrisk över den här tävlingen! Jag passar ofta mina två systerdöttrar, och ibland har jag en av dem åt gången. Min syster har dock bara en syskonvagn till dem vilket gör det lite halvkrångligt för mig att ta mig någon längre sträcka när jag bara har en av flickorna. Därför hade den fina turkosmönstrade strollern varit perfekt för moster Anna att ha här hemma när hon får finbesök 🙂

  48. Jessica 15 februari, 2012 on 18:20 Svara

    Jag vill gärna (såklart) vinna en vagn! Bra nu till våren/sommaren då en lättare vagn passar bättre på utflykterna! Den svarta skulle jag välja om jag vann.
    Kram!

  49. Sofie 15 februari, 2012 on 18:26 Svara

    Jag väljer att tävla åt min kusin, han är idag 18 månader gammal och genomgår cellgifter osv efter att ha genomgått en stor operation i hjärnan där dom avlägsnade nästan hela hjärntumören. Inte nog med det så blev han även halvsidigt förlamad och blind på ena ögat. Men han kämpar på, och så även hans föräldrar. Så jag tycker han är värd en fin mönstrad vagn till våren/sommaren, för att åka skönt ( då han kommer åka vagn länge även om förlamningen kommer tränas upp ) och för att se roliga färger men även som en ”push” till hans föräldrar för att dom ska se att det finns änglar som hjälper till med diverse när båda två går hemma på ”vård av sjukt barn” och de inte hade haft råd att unna honom denna fina vagnen annars.
    Jag har ingen blogg, men hans mamma har. Mizztrix.dinstudio.se (tryck på bloggen i spalten på vänster sida.)

    Håller tummarna för det vore så kul att vinna och få överraska min kusin & hans föräldrar.
    (Lovar att skicka in kort på glädjen, vid eventuell vinst =)

  50. Evelina 15 februari, 2012 on 18:27 Svara

    Lalalalälälälä! Nenene heeeee!!! sa lille Jack, snart 8 mån när han fick syn på retro revolution-vagnen. Jag antar att han menar att nu när vi snart ska flyga två gånger på kort tid vore den supertoppen att ta med!!!

    Tack för en strålande blogg också, du förgyller varje dag!

  51. Caroline 15 februari, 2012 on 18:31 Svara

    Åh jag vill så jättegärna vinna en svart Stockholm Stroller till mig och min son Elliot. Jag har länge letat efter den perfekt extravagnen/resevagnen/shoppingvagnen och när jag hörde om den här blev jag väldigt sugen på att skaffa mig en. Sen att den kallas Stockholm Stroller gör det hela extra roligt eftersom jag numera bor i Malmö. Man vill ju gärna ta väl hand om sitt urspung 😉

    Skrev ett inlägg på min blogg också: http://caroline-livetsommamma.blogspot.com/2012/02/vinn-stockholm-stroller-by-elodie.html

  52. Mamman mitt i kaoset 15 februari, 2012 on 18:32 Svara

    Ja, varför ska just jag vinna? För att jag så väldigt gärna skulle vilja ha en ny vagn. Vi har tre här hemma, en emmaljunga som är redo för skroten efter att alla våra fyra barn använt den under en femårstid. Det andra är en begagnad Babytravel syskonvagn som är trasig i klädseln lite här och där och även tejpad på hantagen för att skumgummigrejset håller på att ramla av. Den tredje, även den begagnad, Köpt för 400kr på en loppis en Emmaljunga Scoter, som har gjort sitt. Säkerhetsspärren börjar ge sig och vagnen vill fälla ihop sig stundtals. 😉 Maken tjatar på mej ideleigen om att vi borde investera i en bra Strollervagn. Men jag har svårt att motivera ett inköp när vi inte ska ha fler barn. Dock känns det nästan pinsamt att visa sig bland folk med tejpade vagnar. 😉

    Så om jag har turen på min sida nu så kanske jag inte behöver köpa en ny?

    jag skulle iallafall välja den prickiga. Mitt diskreta jag vill direkt säga svart. Men den prickiga var ju himla tjusig och skulle passa våran lilla skrotunge bra!
    Eller nej, den med mönster, den lyser ju upp vilken grå dag som helst!

    Kram sofia

  53. Evamy Söderqvist 15 februari, 2012 on 18:36 Svara

    Jag är med och tävlar med motiveringen att vår chicco liteway precis blivit snodd!

    Vi hade den i trappen hos min mamma och hennes knäppa och sura kvinna till granne ställde iväg den (även fast vi fått tillåtelse att ha den där för hyresvärden) för hon tyckte den stod ivägen. och vips så blev den snodd! Och hennes kommentar på det var ”ja, jag använder inte vagn, ni får väl hålla koll på er egna vagn!” och vi visste inte ens vart hon hade ställt den..

    Så där försvann vår favoritvagn. Nu skulle vi verkligen behöva en ny liten smidig sak!

    Jag länkar till tävlingen på facebook!

  54. Evamy Söderqvist 15 februari, 2012 on 18:37 Svara

    Just ja! Skulle vilja ha den prickiga!

  55. Marlene 15 februari, 2012 on 18:43 Svara

    WOW! Vi har kikat lite på den här vagnen då vi just nu har en väldigt klumpig vagn som båda våra barn har använt/använder. Vi tänkte försöka ta oss iväg till Stockholm med båda barnen i sommar och då vill vi ha en enkel och lätt vagn som vår lilla dotter på 1 år kan sitta i. Den här vore perfekt! Eftersom det kostar en del att åka iväg på semester vore det inte helt fel att vinna precis just den vagn vi tittat på 😉 Den grön-mönstrade är klart snyggast och OJ så kul det skulle vara med en snygg OCH praktiskt vagn för en gångs skull och inte bara en praktiskt som vi haft i 4 år 😛
    Kram!

  56. KisseGirl 15 februari, 2012 on 18:44 Svara

    I våran lilla byhåla anordnas varje år en bilträff vid namn Mid sweden nat´s förra året gjorde vi succe med våran 40-tals vagn och var med både i lokatidningen och i filmen som gjorts om träffen. Nu börjar yngsta sonen bli för stor för just den vagnen och självklart vill vi passa in på träffen även denna sommar och då vore ju Stockholms strollern en utmaning att se om den klarar av lantluften, självfallet skulle vi då välja Rockabilly dot och sonen skulle ännu ett år kunna få åka vagn vid behov och som matchar tillställningen 😉

  57. Louise 15 februari, 2012 on 18:53 Svara

    Tänk vilken chans,
    för Lowe att byta vagnen hans,
    till en av de tuffaste vagnarna på stan´
    Får han själv välja en vagn med funktion,
    blir det en Black Edition

    Tack för en bra tävling!

  58. Malin 15 februari, 2012 on 18:54 Svara

    Med en klumpig vagn som vi har nu skulle det underlätta med en liten vagn som lättare får plats i bilen.

    Den svarta skulle vi vilja ha 🙂

  59. agnes 15 februari, 2012 on 19:04 Svara

    Åh vilken rolig tävling, självklart vill jag ha en chans att vinna! Lilla Sigge är i stort behov av en ny, mindre o smidigare vagn tyvärr finns inte ekonomin till det just nu. Om jag har turen på min sida vill vi ha den mönstrade fina vagnen! På tal om något helt annat läste jag att din favoritbutik när du bodde i Linköping var handplockat och det är min absoluta favoritbutik också! Så mkt fina inredningsdetaljer 🙂

  60. FanaTica 15 februari, 2012 on 19:04 Svara

    Hej!
    Jag är gravid med barn nummer två nu och min Vincent skulle behöva en egen *stor kille* vagn nu för jag använder fortfarande Brion som har liggdel för bebis och den kommer ju till användning till syskon nummer två inom kort.

    Den svarta skulle isåfall passa utmärkt.
    Tipsar om denna tävling på min blogg och min facebooksida.

    Hälsningar Ingela&Vincent

  61. Lina Johansson 15 februari, 2012 on 19:05 Svara

    Men så fin den prickiga är då.
    Ja det är ju klart man är med.
    Kan väl vara jag som önskar mej den nu när jag äntligen fyller igen efter 4 års väntar.. Yes 29 feb då smäller det. Och det bör ju firas.. Kanske med en ny vagn åt vår lilla Älva ?
    Drar ju utrikes i mars så då hade den ju kommit till användning direkt. Hur bra var inte det då ?

  62. Linda 15 februari, 2012 on 19:05 Svara

    Skulle jättegärna vilja vinna den prickiga vagnen.
    Våran lilla Meya kom till världen för 1 månad sen och nu ska pappsen börja jobba borta på veckorna igen så vi blir ensamma och det hade verkligen underlättat att ha en smidigarw vagn att ha med sig då det är tungt för mig att lyfta den vi har nu, speciellt då jag inte får lyfta så mycket heller då jag blivit snittad. Skulle göra våran vardag ensamma lite lättare och snyggare. 😉

    Tipsat på facebook också!
    Linda Rosander

  63. Linnéa 15 februari, 2012 on 19:06 Svara

    TREVLIG tävling 🙂
    Jag fastnade för den grönmönstrade vagnen. Jag skulle gärna vilja vinna tävlingen.. Verkar vara en smidig vagn som skulle vara superbra för oss i vår/sommar.. Perfekt o bära upp & ner i trapphuset (ingen hiss) och packa in i vår lilla bil! Hoppas vi hörs Evelina hihi 😉

  64. Carolina 15 februari, 2012 on 19:06 Svara

    Åh, jag blev helt kär i de där vagnarna när dom släpptes så självklart är jag med och tävlar! 🙂
    Eftersom vår vardag har blivit som ett ordentligt pussel i en snabb handvändning så skulle en lite smidig vagn underlätta enormt! Vår lilla Wilda blir 11 månader i helgen och eftersom jag fick ett bra jobberbjudande just nu så började jag jobba idag, heltid, istället för att vara hemma till april som det var tänkt och därmed bli arbetslös. O eftersom dottern inte är ett år fyllda så får hon inte börja dagis än vilket innebär att vi har fått börja pussla. Min sambo kan nämligen inte vara hemma på heltid han heller och därför har Wildas pensionerade farfar fått hoppa in och passar henne när det kör ihop sig. Vi hade därför behövt en lite smidigare vagn som är enkel för farfarn att använda så dom slipper bli låsta till att vara hemma hela tiden. Det hade med andra ord varit toppen med en av elodie details snygga vagnar, t.ex den prickiga som verkligen tilltalar mamman o pappan men även passar för farfarn att driva omkring med 😉
    Så nu håller vi tummarna hårt o hoppas på lite tur!! 🙂

  65. idan 15 februari, 2012 on 19:08 Svara

    Gud vilken underbar tävling!

    Jag skulle vilja vinna den pricka vagnen. Perfekt nu när våren snart kommer och våran lillkille inte får plats i liggvagnen längre. Vi har visserligen en sittdel att byta ut till men då vi åker mycket tåg till Sigges mormor och morfar hade en lite mindre och smidigare vagn som inte tar nån plats varit så klockren!
    Håller mina tummar att man kan få lite tur nån gång. 🙂
    Har förresten tipsat om tävligen på min blogg.

    Kram!

  66. Jeanette 15 februari, 2012 on 19:10 Svara

    Denna vill man ju vara med och tävla om. Och detta är för att min dotter kommer att bli storasyster inom 2 veckor, och en sådan vagn skulle nu passa henne perfekt. En svart väljer hon nog isåfall.

  67. Malin 15 februari, 2012 on 19:11 Svara

    Vilken tävling! Som du säger; bästa på länge!
    Jag vill vara med och tävla då vi väntar våran tredje bus till sommaren, just nu har vi bara en syskonvagn till dem små (1,5 år & 2,5 år) och då vi behöver en till vagn för att göra plats till den minste i syskonvagnen hade ju denna varit kanon! Och ser ut att kunna få plats i bilen tillsammans med syskonvagnen. Tummen upp!

    Kram Malin

  68. Malin 15 februari, 2012 on 19:12 Svara

    Förlåt! Glömde skriva att jag gärna vill ha den svarta om jag vinner 😉

    /Malin med trean i magen 🙂

  69. Jenni 15 februari, 2012 on 19:19 Svara

    Åh den i svart är så snygg!! Räcker det som anledning 😉 Jag och sonen Hugo skulle bli superglada om vi vann den då vi gärna åker iväg på äventyr vilket skulle underlätta med en mindre smidigare vagn än den vi har idag 🙂

  70. isabella - mamma till Eira 15 februari, 2012 on 19:24 Svara

    jag vill absolut vinna! 🙂 En smidig och stilren vagn med fullt liggdel passar oss perfekt då vi behöver en enkel vagn att ta med oss på resor ner till familjen i stockholm. Tror Eira skulle älska den.
    Vi älskar färg så den mönstrade skulle passa oss bra. 🙂

  71. isabella - mamma till Eira 15 februari, 2012 on 19:24 Svara

    Har tipsat på facebook. 🙂 glömde jag skriva.

  72. Sandra H 15 februari, 2012 on 19:28 Svara

    Vilken rolig tävlig! Jag vill jätte gärna vara med och tävla om den mönstrade (mitten vagnen) till min son Filiph.

    Varför borde jag vinna? För att jag är i desperat behov av en lätt vagn med liggläge. Vi har nu en crescent classik och ja, den är helt värdelöst tung o stor och ivägen överallt. Men utan jobb blir det ingen ny vagn så jag skulle verkligen vilja vinna. =)

  73. Astrid 15 februari, 2012 on 19:29 Svara

    Jeg vil gjerne være med, mitt barnebarn Oscar er 1 år 6.mars, han var født 2 mnd. for tidlig, og det kunne gått galt med både han og min datter, Han var så liten, men så sterk, så jeg synes han fortjener den. skulle vi være så heldig å vinne, er den svarte finest. Ha en strålende kveld)))Klem astrid 🙂

  74. Catrin 15 februari, 2012 on 19:31 Svara

    Åh, vilken perfekt tävling. Håller just nu på att leta runt efter en paraplyvagn. Vi ska nämligen åka till turkiet första gången sen lillan kom. Då kommer vi behöva en smidig och lätt vagn till Felicia som nu är 8 månader. Och denna vagn verkar ju suverän, dock lite för dyr att köpa. Inte inom våran budjet tyvärr. Så hoppas verkligen att vi vinner! Skulle vara toppen, en sådan fin vagn. Om vi vann så skulle vi vilja ha den helsvarta. Väldigt svårt val då den prickiga också var väldigt fin. Jag tipsar om tävlingen i min blogg. Håller alla tummar!

  75. Kerstin 15 februari, 2012 on 19:32 Svara

    Guu vilken snygg vagn!
    Jag skulle vilja vinna den för att det kommer bli en perfekt vagn tills min son börjar dagis! De är en bit o gå och då gäller de o ha en skön (och snygg) 😉 vagn. Och om vi vann skulle vi vilja ha den svarta!

  76. Camilla 15 februari, 2012 on 19:44 Svara

    Vilken fantastisk vagn! Jag som älskar prickar!

    Min motivering är så att jag le en massa sparpengar på en helt ny vagn åt min dotter innan hon föddes som inte alls är bra och bara krånglar men ändå får vi inte lämna tillbaka den. Köpte nu en sulky och tänkte att vi kunde kassera kombivagnen. Men sulkyn är också värdelös och väldigt trögstyrd. Haft ett tungt år med allt mellan himmel och jord. Så nu hoppas jag på tur! Så vi får svänga runt glada med den fina pricka vagnen på stan! ;D Kram till dig!

  77. Ben 15 februari, 2012 on 19:45 Svara

    Jag skulle vilja vinna den gröna vagnen till min sambo. Vet att hon skulle bli överlycklig åt att få en lättare vagn att köra när hon är ute och går med hunden nu när sonen börjar bli så stor.

  78. Tina 15 februari, 2012 on 19:47 Svara

    Hej! Sjävklart vill man vara med i denna tävlingen! Och tänk om man skulle vinna med?
    Vi väntar barn nr två.. När den andra kommer så blir vår äldste runt 3 år… då är det ju nästan dax att sluta med vagn, vi ska sälja den vi har nu, för att skaffa en man kan ha ståbäda på, men om det nu skulle behövas en vagn till så skulle denna vara perfekt! Liten smidi och otroligt snygg! Självklart skulle jag ta den med mkt färg! Passar får familjs personlighet mest! Men att slippa tänka på en extra vagn, så skulle denna sulkyn vara en dröm!
    Tack för denna tävlingen!

  79. Tina 15 februari, 2012 on 19:47 Svara

    Glömde skriva att jag tipsar på bloggen!

  80. Jeanette 15 februari, 2012 on 19:49 Svara

    Åh om jag skulle vinna skulle den svarta passa min prinsessa perfekt! Vi har en vagn nu som är på gränsen till urväxt, men ekonomin håller inte riktigt för ett inköp av ny vagn just nu.. Loppan fyller två år i Mars och vad skulle inte passa bättre än ett nytt vrålåk till henne i present!? 🙂

  81. Linda Bjuvander 15 februari, 2012 on 19:52 Svara

    Hej! Jag är gärna med och tävlar. Då min sambo och jag separerade precis så har jag inte råd att köpa en ny vagn. Denna vagnen hade passat perfekt till mig och min son eftersom att vi ska flytta ner till Malmö. Den är lätt och smidig att ta med på bussen då jag inte har något körkort. Håller tummar och tår för att det är vår tur nu. Kram

  82. Linda Bjuvander 15 februari, 2012 on 19:52 Svara

    Hej! Jag är gärna med och tävlar. Då min sambo och jag separerade precis så har jag inte råd att köpa en ny vagn. Denna vagnen hade passat perfekt till mig och min son eftersom att vi ska flytta ner till Malmö. Den är lätt och smidig att ta med på bussen då jag inte har något körkort. Håller tummar och tår för att det är vår tur nu. Kram

    Vi vill ha den med mest färg 🙂

  83. Fega jag skulle då behöva vinna en sån tror jag 😉 Jag köper alltid enkla svarta vagnar annars fast jag egentligen vill köpa nåt lite roligare med färg o mönster. Men så fegar man alltid ur så blir det en traditionell svart. Så att vinna en skulle ju vara perfekt för då blir det ju verkligen inte en helsvart tråkig vagn 🙂 Mina barn skulle bli glada över det också! :))

  84. Therese Lagergen 15 februari, 2012 on 19:57 Svara

    min dotter gärna en stockholm stroller vill vinna
    så att vi i tid till dagis skall hinna.

    En vacker vagn gör mamma glad
    och passar oss i vår lilla stad.

    min favvis är den mönstrade

    mvh Therese

  85. Anna 15 februari, 2012 on 19:58 Svara

    Vill vinna den svarta, älskar vagnar och har alltid velat prova en sulky men aldrig kommit så långt att jag köpt en och den här är ju sjukt snygg och med tre barn kan man behöva en liten extra vagn så nu hoppas jag och barnen på tur! 🙂

  86. Emma 15 februari, 2012 on 19:59 Svara

    ÄLSKAR!!!
    Jag är absolut med och tävlar.
    Har länkat till tävlingen från min fb.
    Beskrivningen påminner om hur du brukar beskriva vad du gillar i klädväg.. eller faktiskt i det mesta. Enkel med söta detaljer. Funktionellt för en småbarns förälder, helt min stil. Retro revolution har vunnit mitt hjärta =)
    Kram, Emma och Noah(vagnåkaren).

  87. Karin 15 februari, 2012 on 20:00 Svara

    Den coola prickiga vagnen skulle få flytta in hos mina snälla föräldrar så de lättare kan hjälpa oss hämta tvååringen på förskolan. Håller tummarna!

  88. Therese Hansson 15 februari, 2012 on 20:01 Svara

    Jag vill gärna vara med och tävla!

    Jag skulle vilja vinna den svarta vagnen. Jag skulle ge den till min gudson som skall få en lillasyster, som behöver hans vagn. Det hade varit så roligt att kunna överraska familjen med en ny vagn.

    Kram Therese

  89. Johanna - Mamma till Lova 15 februari, 2012 on 20:10 Svara

    Jag vill vara med och tävla!

    Min motivering till vinst är framförallt för att det hade känts riktigt, riktigt nice att svansa omkring med en så tuff vagn på stan, hihi!
    Är ett stort fan av Elodie Details och det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg dessa nya vagnar!
    Vi ska dessutom ut och resa, men helst vill jag vara glida runt med en riktigt fin vagn till min lilla tjej!

  90. Jenny 15 februari, 2012 on 20:11 Svara

    Å, precis vad vi behöver. En liten, snygg o smidig vagn till dottern. Jag älskar verkligen Elodies saker, vi har det mesta;) Så att komplettera samlingen med en svart vagn vore ju klockrent. Nu håller vi stora o små tummar, för en ny vagn när snön smälter bort…

  91. Petra 15 februari, 2012 on 20:15 Svara

    Vilka urläckra vagnar! Vi är på jakt efter en singelvagn till vår femmånaders lille pojk då storebror snart inte behöver åka vagn och vi sålt vår andra vagn som vi hade till storebror. Dock hittar vi ingen fin vagn som passar vår budget så den svara med prickar hade varit ett vrålåk:) Vi behöver göra oss av med vår klumpiga syskonvagn snarast då den ger mig kalla kårar efter en olycka som hände för en knapp månad sedan. Jag var på väg uppför en rulltrappa i ett köpcentrum med båda barnen då vagnen fastnade längst upp. TACK o lov hade minstingen blivit ledsen en kort stund tidigare och satt tryggt i bärselet på mitt bröst. Liggdelen flög ur och hamnade upp och ner på det hårda stengolvet och jag fick hjälp (skrek i panik) i sista sekund att få upp vagnen sista biten annars skulle storebror flugit ut och jag och bebisen över honom. Flera personer stannade chockat när vi väl hade lossnat och en kvinna hade tårar i ögonen (då hon trodde att bebisen låg i Liggdelen) Storebror grät efter lillebror och jag hamnade i chock och bara grät och skakade på bussresan hem trots att jag inte ville visa mig ledsen inför barnen just då. Kommer ALDRIG åka rulltrappa med tung klumpig dubbelvagn igen och vill gärna varna andra!! Nu håller jag tummarna för en ny vagn som vi kan skapa fina nya minnen tillsammans med!! Kram!

  92. Änglamamma Anna 15 februari, 2012 on 20:16 Svara

    Bästa tävlingen på länge. Älskar Elodie Details och bloggar om produkterna ofta, och kommer självklart att länka till tävlingen. Väntar syskon till Helmina och vårt änglabarn Alfons. Skulle verkligen behöva en smidig sulky både nu under graviditeten som underlättar eftersom jag har foglossning och även efteråt. Älskar att man kan förlänga sufletten, blir perfekt till sommaren. Skulle jag bli den lycklige så skulle jag vilja ha en polka dot helst men gillar även den helsvarta.

  93. emma 15 februari, 2012 on 20:17 Svara

    hade varit härligt att vinna en av dessa fina vagnar till min dotter. En perfekt vagn som inte tar mycket plats, en vagn som man haft i sina drömmar. vill gärna ha den prickiga.

  94. Angelica 15 februari, 2012 on 20:18 Svara

    I just lööööööv den prickiga! Jag tror att denna är den ultimata sulkyn. Köpte en urbillig sulky som inte ens har sufflet och ångrar mig massor. Dumsnål kallas det visst men då var jag i desperat behov av vagn eftersom jag åkt många mil till storstan, men glömde se efter om våran vagn låg i bilen innan jag åkte. Nu är barn nummer 2 här och behovet av en bra vagn är ju bara större. Tror denna kommer användas länge och väl just för den verkar helt p.e.r.f.e.k.t!

  95. therese 15 februari, 2012 on 20:20 Svara

    Hej! Jag skulle vilja vinna den helsvarta till min lilla tjej. Våran andra helt nya vagn blev stulen då någon bröt upp låset och då vi inte har råd att köpa en ny just nu har jag ingen vagn till henne och vi kan knappt ta oss någonstans. Kan ju inte bära runt på 10 kg klump;) Som andra barn får man även ärva det mesta och då hon fyller 1 år nästa månad hade det varit den perfekta presenten, äntligen något eget 🙂 har även tipsat på Facebook! Nu håller vi tummarna 🙂

  96. Linda 15 februari, 2012 on 20:20 Svara

    Här är det någonting på gång
    Så när lillan uti världen tar en språng
    I denna hon/han sen rullar
    Upp och ner för små kullar

  97. Jannicke 15 februari, 2012 on 20:22 Svara

    Jag skulle vilja vinna den prickiga vagnen då vi ska ut & resa mycket i sommar men inte ha råd med en ny. Den vi har nu tar upp jätte mycket plats & våran prinssesa har snart vuxit ur den. Hoppas på det bästa.
    Tack för en bra blogg:)

  98. Sofia 15 februari, 2012 on 20:24 Svara

    Jag skulle vilja vinna den grönmönstrade till min dotter med motiveringen att en så galen tös behöver en minst lika galen vagn!

  99. Linda 15 februari, 2012 on 20:27 Svara

    Vilken perfekt tävling!

    Här är det någonting på gång
    Så när lillan uti världen tar en språng
    I denna SVARTA hon/han sen rullar
    Upp och ner för små kullar

    Har delat tävlingen på facebook!
    Nu håller jag tummar o tår att turen är med oss=)

  100. The Housewife 15 februari, 2012 on 20:30 Svara

    Jag vill jätte gärna vinna den prickiga vagnen! Vi ska ut och resa väldigt mycket i år och behöver absolut en vagn som är lätt att handskas med. Sen säljer vi dessutom vår dubbelvagn som vi har nu och blir utan, så jag måste ha en vagn till min lilla 7 månaders som redan sitter för min 2 års tjej går hela tiden.

    Kram

  101. Emma 15 februari, 2012 on 20:34 Svara

    Jag älskar vardagslyx i alla dess former och att glida runt på stan med en såhär flashig vagn är väl vardagslyx om nått?! Den vagnen med massa mönster hade fått hela Simrishamn att tappa hakan när jag och lillskrutt glider förbi! Kmr absolut tipsa om denna tävling och din blogg i ett alldeles eget inlägg på bloggen.

  102. Anna - Gustavs mamma 15 februari, 2012 on 20:36 Svara

    VI VILL HA!
    Har sett reklam för denna vagn och den ser både fin ut, och verkar så smidig och bra! Vi har en kanonvagn nu men den är i största (och ibland klumpigaste) laget så till sommaren vore det perfekt med en smidigare (och roligare) vagn att ta med på alla strapatser!
    Har länkat i bloggen.

  103. Linda 15 februari, 2012 on 20:38 Svara

    Efter en tuff vinter med flera nära och kära som fått legat på sjukhus, jag blev arbetslös och barnens pappa och jag ska separera så skulle en vinst av en ny vagn lysa upp tillvaron lite här hemma!
    Har vi turen på våran sida så tror jag mina små grabbar skulle bli överlyckliga över den prickiga vagnen 🙂

  104. Lisa.M 15 februari, 2012 on 20:42 Svara

    Jag och Alex skulle hemskt gärna vilja vinna en vagn! Alla är lika fina; skulle vara hemskt tacksam för vilken som. Vi ska spendera sommaren ”hemma” i USA och det skulle vara grymt smidigt med denna vagnen, med tanke på hur mycket vi kommer flyga, resa i bil, promenera framförallt. Långa avstånd, power walks, långa promenader.
    KRAM du FinaE

  105. Joanna 15 februari, 2012 on 20:45 Svara

    Åh så roligt! Jag och Molly är gärna med och tävlar om den prickiga vagnen. Vi är likt många andra behov av en ny då vi har en stor och klumpig brio-vagn… Vore ju toppen att vinna!
    Kramar!
    Länkar i bloggen:-)

  106. Paulina 15 februari, 2012 on 20:47 Svara

    Jag skulle vilja vinna den prickiga vagnen till våran duktiga och underbara storasyster på 2 år. Då hon har två syrror på snart 9 månader, behöver vi två vagnar som ska få plats i bilen, tillsammans med all packning när vi är ute och reser.. Det blev för tigth senast, så vi fick lämna hennes solblekta, klumpiga stroller hemma.. Jag tror dessutom att storasyster skulle tycka att den vore ruskigt fin.

  107. Jennypee 15 februari, 2012 on 20:48 Svara

    Jag skulle vilja vinna bara för att min underbara Mamma behöver ha en barnvagn hemma hos sig, så vi inte behöver släpa med vår varje gång!!! Just ställer mamma/mormor upp som dagis när jag och minnande jobbar! Så absolut skulle hon vara värd en vagn!!!! Och den svarta hade varit helt perfekt!!!

  108. Erika 15 februari, 2012 on 20:50 Svara

    Vi ska till Malta på bröllop i sommar och då skulle den här vagnen vara perfekt att dra vår dotter i! Jag har nästan aldrig vunnit något så jag skulle bli jätteglad om jag vann. Då vill jag ha en Retro revolution, den är absolut snyggast.

    Jag länkar till tävlingen från min facebooksida.

  109. Sarah 15 februari, 2012 on 20:53 Svara

    Vi har en stor och klumpig syskonvagn för tillfället, den är enormt stor och onödig känner vi eftersom stora sonen inte åker vagn längre, så dottern skulle behöva en enkelvagn och då passar denna tävlingen perfekt. den svarta vore perfekt! hoppas på vinst.

  110. sanna 15 februari, 2012 on 21:03 Svara

    åh sitter och spanar på vagnar för fullt, har en liten kille på 10mån och en på 25månader, och nu är det dags för en vagn till lillen. Men om jag en vagn hos dig vagn skulle jag för ovanlighetens skull lägga lite pengar på mig själv som mamma ist för på en till vagn. För som mamma sätter man alltid sig själv i sista hand, och efter att ha gått ner 50kg sen 2007 och fött två små barn skulle hela jag behöva en make over och med denna vinst är ju det möljigt =) om jag vann en vagn skulle jag vilja ha den mönstrade, för jag gillar det retro i den =)

  111. Emma 15 februari, 2012 on 21:10 Svara

    Åh vad fina! Jag skulle vilja ha den prickiga till min fina tjej! Det skulle underlätta enormt mycket om vi vann den, då jag bara har en stor vagn som inte får plats i bilen och det finns inget utrymme i ekonomin för att köpa en annan! Det skulle göra mig riktigt lycklig och likaså lilltjejen 🙂

  112. Aggie 15 februari, 2012 on 21:14 Svara

    Vilken super snygg stroller! Jag önskar mig en svart, lätt och smart vagn då jag lyft in våran nuvarande vagn i bilen i lördags och fick RYGGSKOTT!!!

    Går just nu framåtlutad som en 90 åring och drömmer om en lättare vagn och att börja träna igen för att förebygga fler ryggskott.

    Kanske härlig promenader med denna snygga vagn skulle va perfekt vardagsträning? 🙂

    Har delat på FB som Angelica Adman också.

    Kramar!

  113. bella 15 februari, 2012 on 21:17 Svara

    Hej!

    Häromdagen berättade min storasyster för mig att hon var gravid! 🙂 Det skulle vara otroligt roligt att överaska henne med denna vagnen. Vet att hon läser din blogg och tycker om den jätte mycket så hon kommer säkert försöka vinna den! tänk vad snopen hon blivit om JAG vann den 🙂

  114. Hanna 15 februari, 2012 on 21:25 Svara

    Alltid lika spännande & roligt med tävling! 🙂 denna vagn skulle vara till stor nytta i vår lilla familj. Sonen (på 5 månader) skulle sitta fint i en sådan vagn i sommar! Den svarta gillas mest. I september åker vi till Spanien å behöver därför inskaffa en smidig, snygg & behändig vagn. Så varför inte en vagn av denna modell 🙂 att vinna skulle vara toppen då det inte alltid är så enkelt att leva med mammapeng. Jag håller tummarna! Kram Hanna

  115. Mormor/Farmor 15 februari, 2012 on 21:29 Svara

    Jag har redan vunnit högsta vinsten flera gånger med 3 barn och 6 underbara barnbarn. Den här fina vagnen skulle bli en fin bonusvinst att ge till vårt yngsta barnbarn Sigge som gillar att åka tåg. Den prickiga är verkligen häftig, hoppas att turen är på min sida.

  116. Martin, pappa till Lennon 15 februari, 2012 on 21:33 Svara

    Min underbara bebis börjar att bli stor. Fyller snart två år. Vi behöver en lätt och smidig vagn som sällskap på våra små äventyr. En liten, smidig vagn där han kan sitta och titta, men som han även kan sova skönt i. En vagn som är lätt att ställa undan när den inte används, som inte tar upp hela bilen. En vagn som är snygg. Precis en sån vagn (svart) jag skulle kunna vinna här.

  117. Anna L 15 februari, 2012 on 21:36 Svara

    WOW! Vilken tävling! Skulle bli superglad och lättad om vi (jag och min lille) vann. Har för tillfället ingen fullt fungerande vagn, då vår nuvarande inte går att fälla ihop och för oss som har en minibil skulle denna vagn passa perfekt! Verkar supersmidig och sen gör det ju inget att den är dundersnygg också!!! Gillar den svarta. Kram Anna och lille I

  118. Isabelle- Elysia & Adrians Mamma 15 februari, 2012 on 21:37 Svara

    Vilken underbar tävling !

    Varför ska jag vinna? Jo.. jag har princip ingen vagn, vår city vagn med svängbara hjul gick sönder, efter bara två års användande…köpte vagnen hos en säljare som sålde dåliga vagnar, känner mig lite blåst när man har betalat så mkt pengar för en vagn, och då håller den inte. Jag har ju en 2 åring som går för det mesta, men hon sitter också i vagn.

    Sen har jag ju Adrian som är 4 månader som snart blir stor och behöver en vagn. På FB bortskänkes sida fanns det en vänlig själ som skänkte bort en gammal vagn till oss, men den kommer nog att gå sönder snart,då den är från år 2000 och är väldigt sliten. Så därför tycker jag att vi förtjänar denna vagn, då jag är mammaledig och pengarna räcker inte till tråkigt nog. Vi skulle bli jätteglada om vi vann.

    om jag vann skulle jag vilja ha den prickiga 🙂

    har tipsat påmin FB sida också 🙂

    Ha det gott

  119. Hejja oss! « Lennon's Room 15 februari, 2012 on 21:41 Svara

    […] Nu har de gjort en vagn. Ser ut att vara riktigt smidig! Nu har vi varit med i en tävling och hoppas, hoppas vi vinner en […]

  120. lindah 15 februari, 2012 on 21:45 Svara

    vilken vinst! vill gärna vinna den prickiga, ruggigt tuff!

    vi har en crescent duo vagn nu som är tung, bred, klumpig. är iofs helt nöjd med den ute i skog och mark men att gå i ett köpcenter är ju bara att glömma. kommer inte imellan klädställningarna. hittills har vi löst det med att använda en gammal paraplysulky från när jag själv var liten. men dottern är ju värld den lite snyggare, mordernare vagn!

    2. har länkat i bloggen här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2012/february/stockholm-stroller.html#comment

    föresten, när avslutas tävlingen?

    hopps hoppas hoppas!!

  121. Tessan 15 februari, 2012 on 21:54 Svara

    Vilka fina vagnar, svårt att välja en men det i mitten den mönstrade skulle våran Elvis vilja ha =) Vi ska snart flytta och en ny vagn står inte överst på listan just nu även om vi är i stort behov av en ny vagn.
    Men efter en tids sjukdom och sjukskrivning så har vi tyvärr inte råd att köpa en ny vagn just nu så att vinna en skulle göra hela familjen gott.
    Kram

  122. Annie 15 februari, 2012 on 21:55 Svara

    Inför kommande utlandssemestern vore det guld värt att vinna en Elodie stroller med Retro revolution-mönstret!
    Första paraplysulkyn som är både praktisk och fruktansvärt snygg!!! 😀

  123. Vad roligt att det är så många som tävlar här hos dig Evelina! Jag vill också gärna vara med och tävla om den prickiga vagnen, men inte till mig själv utan till min kompis Anna som har och har haft en jättejobbig tid bakom sig med njursten och urinvägsinfektioner samtidigt som hon är nygravid. Att vinna den här vagnen vore en fin sommarpresent till henne och hennes fina familj. Eftersom jag inte vill att hon ska veta att jag tävlar så tipsar jag inte på min blogg 🙂 Kram!

  124. Sofia 15 februari, 2012 on 22:04 Svara

    Jag vill vara med och tävla! Fick just mitt andra barn, det är ca 22 månader mellan barnen. Vi har tyvärr inte plats för en tvillingvagn, och just nu har vi två vagnar som är otympliga. Det skulle gott och väl räcka med en sådan mindre vagn till äldsta tjejen
    ! Dessutom gick vår resevagn sönder när vi var i mitt andra hemland Grekland i somras. Så när vi ska återvända dit i sommar vore det smidigt med en liten och tunn resevagn.. =)

  125. Maria Kumlin 15 februari, 2012 on 22:06 Svara

    Det var 20- och vi kunde inget göra,
    För bussen var full och valde att fortsätta köra,
    Med en smidig och behändig retro evolution,
    Behöver jag inte känna oro nästa gång vid busstation. 

    (har delat med mig via facebook samt min blogg)

  126. Marina 15 februari, 2012 on 22:08 Svara

    Önskar jag vann en Rockabilly dot stroller till min älskade son Sixten
    Då kunnde han få fara fram som blixten.
    Över kullersten och grus
    blir det en massa bus.
    Hoppas på tur och vinst, har delat på FB!

  127. Jessica A 15 februari, 2012 on 22:11 Svara

    Har länge kollat efter en lättare vagn till min son att ha istället för en stor trehjuling som dessutom knappt kommer in i bilen.. Tyvärr har det inte kunnat prioterats just nu, då många andra viktigare kostnader går före. DÄRFÖR skulle jag jättegärna vilja vinna denna vagn, gärna den grönmönstrade. 🙂

  128. Linda 15 februari, 2012 on 22:15 Svara

    Oh, har kollat på den vagnen faktiskt så det här var en rolig tävling. Vi ska resa till Turkiet i Maj och vi skulle behöva en mindre vagn än vår Emmaljunga. I Augusti kommer det dessutom ett syskon så en extra vagn till dagis skulle vara bra 🙂

  129. Michaela Törnkvist 15 februari, 2012 on 22:19 Svara

    Hej! Nu när vi skall flytta och börja åka mer kollektivt skulle det passa perfekt med en lite lättare och smidigare vagn. Vi har idag en Urban Jungle som är jättebra men lite bökig att få med överallt.

  130. Johanna 15 februari, 2012 on 22:19 Svara

    Åh, står högt på önskelistan till vår Lille Lias. Vi är i stort behov av en ordentlig vagn eftersom promenaderna blir långa. Vi hade inte tänkt att köpa en vagn, men det har visat sig att Lias älskar att åka vagn och sitter och tttar förundrat på allt som sveper förbi. Han älskar det. Lias fyller snart 2 år och gissa om han hade blivit glad för en ny vagn nu till våren och allt! Vilken present till vår lille kille!!!!

  131. My 15 februari, 2012 on 22:20 Svara

    Hejsan! Tack för härligt bloggläsande! Jag skulle bli överlycklig att få vinna en ny vagn till min lilla dotter! Hon har precis fyllt ett år och vi har hela tiden använt en beg emmaljunga, bra vagn. Dock lite stor och klumpig. Om ca 2 mån bär det av på utlands semester för första gången med lilla familjen. Hade ju varit helt fantastiskt att fått resa med denna fina vagn! En helsvart som passar till allt!

  132. Sandra - mamma till Molly & Vincent 15 februari, 2012 on 22:20 Svara

    Vår snart ettåriga son är sprallig(!) och busig(!!!) och vilken vagn skulle passa honom och hans småtokiga mamma bättre än en snabb och smidig sulky med mönster som ”Retro revolution”?!! Action och färgstarkt i en perfekt kombination! 😉

    Det får bli vår motivering det! 🙂

    Nu håller vi tummar och tår att vi vinner. Jag tipsar om tävlingen från min blogg. Kram Sandra

  133. elli 15 februari, 2012 on 22:23 Svara

    Jag är absolut med och tävlar om den pricka vagnen! Super snygg!

  134. madelene rotkvist 15 februari, 2012 on 22:26 Svara

    Hej
    Oj vilken underbar tävling, jag hade blivit så otroligt glad om jag vann den svarta vagnen eller den prickiga. Det är så att jag och min pojkvän försöker få barn nu och denna vagn hade varit helt perfekt till oss då vi har det ganska dligt ställt och inte kan köpa vilken dyr vagn som helst men vill ändå kunna ge mitt barn det absolut bästa. Min pojkvän har en son på 2 år också och behöver en sån här vagn så hade varit perfekt att han kunde få en sådan här vagn och använda den tills vårat gemensama barn ska ta över den.’Håller tummarna för att jag vinner hade blivit gladare än någonsin 🙂
    Har tyvär ingen blogg men lägger upp på facebook

  135. Terese 15 februari, 2012 on 22:29 Svara

    Vilken underbar tävling och om jag vinner så skulle jag vilja ha den svarta. Har varken Facebook eller blogg men håller tummarna ändå 🙂 Tävlingen kom verkligen i rätt period då vagnen precis gått sönder! Kram

  136. Linnea mamma till Nova-Lie 15 februari, 2012 on 22:34 Svara

    Åh vad kul! jag har haft en bugga till min dotter som precis fyllt två men ja måste börja inse att hon börjar bli lite för lång för den 😛 den helfärgade vagnen skulle passa oss perfekt! jag tipsar om tävlingen på min fb 🙂 kramar Linnea

  137. Spacegirl 15 februari, 2012 on 22:39 Svara

    Jag är gärna med, jag vill vinna en stockholm stroller till min bästa vän så att hon ibland kan lämna den stora, tunga tvillingvagnen hemma och flanera på stan, åka buss och gå in i butiker utan problem 😉
    Har jag turen att vinna vill jag ha den blommiga i mitten.

    Har länkat i min blogg
    http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2012/february/vinn-en-stockholm-stroller.html

  138. Tina 15 februari, 2012 on 22:39 Svara

    Oj att vinna detta hade varit perfekt!! Vi planerar bygga hus och spar pengar till det så gått det går då mannen precis bytt arbete och jag har varit hemma arbetslös och har nu i ett år gått på timmar och hoppat in när jag behöver så min lön är inte stor. Bilen vår har krånglat så vi har fått lägga 25000 på den bara förra månaden och sen nu för en vecka sedan gick sonens vagn sönder och har varken råd att laga eller köpa ny så hade gjort mig så glad att få vinna denna tävling och få lite lycka i livet 🙂
    Om jag nu skulle ha turen och vinna skulle vi vilja ha den mönstrade.

  139. Amanda 15 februari, 2012 on 22:52 Svara

    Wow vilken fin tävling!

    Tuvalie 4 månader önskar sig en alldeles egen vagn, och gärna en som man får sitta i snart! Liggvagn känns inte alls roligt länge till och den gamla ärvda vagnen är ju sådär kul! 😉 Är den dessutom färgglad och extra säker så är det ett superplus!

    Jag tipsar såklart på facebook om din tävling!

  140. sara 15 februari, 2012 on 22:57 Svara

    Jag vill vinna då jag ska utomlands med min lilla prins och då skulle jag vilja ha den svarta vagnen enkel och bra.

    Har dock ingen blogg

    Mvh: Sara

  141. Anja . 18 år & mamma till Sabina! 15 februari, 2012 on 23:05 Svara

    Jag är absolut med! 😀
    Är precis på jakt efter ny vagn, eftersom det blivit lite struligt sen dottern började på dagis. De sover i vagnar ute, och Sabina (min dotter) måste alltså ha sin vagn på dagis. Jag och mamma turas om att lämna henne, beroende på vem som börjar senast, mamma lämnar med bil och jag ”med vagn”, så att säga. Är lite jobbigt för min mamma att baxa in och ur vagnen ur bilen och samtidigt ha koll på min Sabina, helt själv. Så just nu får jag gå till dagis och lämna vagnen varje gång min mamma ska lämna på dagis, så det har blivit lite omständigt alltihop. Skulle gärna köpa en ny vagn, men det är ju inte billigt, och som ensamstående och studerande på gymnasiet så har man ju inte överdrivet mycket pengar, en vagn kostar ju typ hela min månadsinkomst, 😉 Vore en underbar vinst, och jag skulle nog välja den svarta eller prickiga, stilrena och ”lättmatchade” med åkpåsar och filtar och sånt, jag tål inte ”omatchande”, haha. 😉
    Har även länkat här för extra chans: http://anjatavlar.blogspot.com/2012/02/vagn.html.

    anjahakanson@hotmail.com

  142. Elisabet Andersson 15 februari, 2012 on 23:15 Svara

    Snömoddiga gator har vi gott om här i norr
    i denna håller sig lilleman både varm & torr
    Det prickiga lyxåket Stockholm Stroller
    tidslöst designad så den i längden håller
    Papparazzis förekommer inte där jag bor
    men smarta suffletten undviker folk som glor
    Strollern vore cool att spatsera med i Boden
    en riktig gobit till vagn åt en god en
    Trendig, hög kvalitet, en skönhet med bett
    för medvetna barn & vuxna rätt och slätt
    Med ledorden form, finess & funktion
    vinner jag har vi stans snyggaste fordon!

    Tipsat om tävlingen på min Facebook-sida, angett länken tilll sidan under Webbplats i formuläret ovan om ni vill kolla.

  143. Anna 15 februari, 2012 on 23:24 Svara

    Vilken solklar tävling för oss!

    Vi letar efter en snygg å smidig sulky till lilleman å den svarta från elodie details är faktiskt favoriten..
    Tyvärr så tycker inte familjekassan likadant då den är tom nu efter att vår älskade hund gjort en stor operation då hennes korsband gick av. En operation som kostar skjortan å lite till med månader av rehabilitering trots försäkring 🙁
    Såå vi vill väldigt gärna vinna den svarta!!
    Hoppas på lite tur nu i allt elände 🙂
    Kram från oss

  144. Malin 15 februari, 2012 on 23:25 Svara

    Åh vad glad jag blev när fick se denna tävling! Alltid ett upplyft när man får vara med och tävla. Jag och mitt ex delar nu på en klumpig Emmaljunga sinsemellan, men jag skulle gärna vilja ha en smidigare vagn till dottern, nu har jag inte tillgång till bil heller och måste ta pendeln om jag vill in till stan, så en sån här smidig vagn skulle göra massor! Min dotters morfar bor cirka 25 mil härifrån också och i sommar är tanken att hälsa på honom på semestern, så ja jag skulle bli så glad! Tycker alla vagnarna är fräcka, men är mest svag för den prickiga 😀 Åter igen, tack för en innehållsrik, glad och läsvärd blogg! Det smittar av sig! Ska tipsa på bloggen, men kan tyvärr inte göra det på fb, då jag av personliga skäl valde att lägga ner det. Kram

  145. Stna 15 februari, 2012 on 23:42 Svara

    Glömde att skriva att jag vill he en svart! Kram

  146. Victoria 15 februari, 2012 on 23:46 Svara

    Vi ska snart ut och resa och en något förvirrad råkade jag backa över vår resevagn i måndags. Vek i hop den och skulle lägga in den i bagageluckan men då ringde telefonen som låg inne i bilen så jag gick och svarade istället och lämnade liggandes ihopvikt bakom bilen. Pratade och glömde totalt bort vagnen. Börjar backa ut och känner att bilen åker över något konstigt och ger mig i från mig ett vrål och kommer i håg vagnen. För att göra det hela lite bättre kör jag framåt med bilen så vagnen blir överkörd en gång till. Man kan säga att vagnen inte riktigt var sig lik därefter. Försökt peppa mig själv till att köpa en ny men har fortfarande inte riktigt kommit över min egen klumpighet. Skulle bli väldigt glad för en ny vagn och även en mindre tankspridd hjärna. Den med det gröna retromönstret är fantastiskt fin.

  147. Juniflickorna 16 februari, 2012 on 00:09 Svara

    Den snygga svarta vagnen skulle vara en DRÖM att vinna! Vår gamla barnvagn är en plastig, ytterst billig variant som inte går att köra i snö eller ens har sufflett. Sedan snön kom har vi alltså fått stanna inomhus den mesta av tiden och annars måste jag bära på dottern. Min rygg är svag och gör ont varje gång jag burit ”för länge”. Inkomsten är väldigt liten och det är svårt att få det att gå runt. Den här vagnen skulle betyda så mycket för oss!

  148. Madde 16 februari, 2012 on 00:12 Svara

    Nu när Filip blivit storebror till Felix och vi numera behöver en syskonvagn sväljer den hela våran kofert vilket gör det svårt för oss att åka nånstans hela familjen. Skulle passa utmärkt med en lite smidig vagn som tar minimalt med plats när vi tex besöker farfar i Gbg.då kan Filip åka den vagnen och vi får ändå med våran gamla enkelvagn till Filip när vi ska shoppa i stora staden. Den svarta skulle va perfekt 🙂 tipsar i min blogg

  149. Madde 16 februari, 2012 on 00:13 Svara

    Gamla enkelvagnen till Felix ska det stå:)) kram

  150. Zandra hamilton 16 februari, 2012 on 01:14 Svara

    Jag vill vinna!!! Jag har just fött en liten pojke som nu är 2 veckor gammal. Jag spanade in den prickiga (rockabilly) när dom kom ut. Passar perfekt för kommande resor till min mamma i USA och att ha i stan. Snygg är den också! Tipsar på fb och bloggen!
    Blogg.mama.nu/chicmama

  151. Madelene, mamma till två :) 16 februari, 2012 on 02:17 Svara

    Sitter här kl två på natten och kämpar med min amning av lillebror snart tre veckor. Tvåbarnslivet sen min man började jobba igen (som pilot så han är borta 4 dagar i sträck jämt) har tagit hårt på mig så mjölken sina:( och jag måste ge tillägg redan… Ville så gärna kunna amma denna gång så det är lite ledsamt…
    Skulle alltså behöva lite uppmuntran och vad bättre då än en rolig vagn (föutom mina fantastiska killar då alltså)?! Skulle så gärna vilja vinna den mönstrade, tycker den är så fin och rolig!

    Stor kram

    (har tipsat på fb)

  152. Johan 16 februari, 2012 on 05:17 Svara

    Vill gärna vara med i tävlingen. Då jag precis skall köpa en ny lättare vagn till min flicka skulle de vara perfekt att vinna en. (en svart vagn skulle jag välja)

  153. Cicci 16 februari, 2012 on 07:17 Svara

    Nu när vi ska skaffa syskonvagn, så skulle det vara en ÄRA att få använda en Elodie Details när man bara har ett barn med sig. Allra minst i sommar, med toppensufletten denna vagnen har! Vi håller tummarna för en…. svart… 🙂

  154. Susanna 16 februari, 2012 on 08:37 Svara

    Hej fina..

    Jag vill ge denna underbart söta vagn till min mamma eftersom hon är en klippa. Hon passar vår dotter så ofta hon kan men eftersom hon har problem med rygg, armar och nacke orkar hon knappt köra vår ”stora vagn”. Mamma älskar att vara ute men just promenaderna får hon ofta avstå eftersom det blir för jobbigt. Det hade varit så kul att ge henne en liten och nätt vagn som blir hennes egen och som vår dotter kan åka i när hon är hos mormor. Mamma älskar färg så hon hade gillat den färgglada mest!

    Tack!

  155. Ingelöf 16 februari, 2012 on 08:46 Svara

    Oh wow vilken kul tävling! 🙂
    Vi håller på att leta efter en smidigare vagn, buggan funkar än så länge till vardags men vid resor (ja det blir några dåmor- och farföräldrar bor långt bort) är den för stor så något mindre behövs. Den svarta ser snygg och bra ut! Vilhelm skulle sitta bra där! 🙂

    Jag har tipsat på facebook!

  156. Emma 16 februari, 2012 on 09:03 Svara

    Jag gärna med och tävlar, egentligen tycker jag att Evelina, med bloggen evelina84.blogg.se borde vinna vagnen till deras fina Lucas. Jag har precis börjat följa bloggen och den berör mig väldigt. Evelina och Lucas är riktiga kämpar och borde få piggas upp med en grym vagn. Jag känner inte Evelina men som sagt, hennes blogg berör!

    Kram

  157. carina 16 februari, 2012 on 09:24 Svara

    Vilken fin vagn! Min dotter Vilja är nyss fyllda 1 år och viskar här brevid att hon vill ha en svart vagn att sitta och ha det skönt i till våren/sommaren.:) Har nu en brio happy men behöver snart en mindre smidigare vagn:)

  158. Stina 16 februari, 2012 on 09:26 Svara

    Jag skulle bli så glad om jag vann! Vi bor i en liten pyttelägehet med våra flickor. Jag klagar inte – finns det HJÄRTERUM, finns det STJÄRTERUM som man brukar säga, men ibland är det aningens trångt. Vi drömmer om större boende, större ytor ELLER en vagn som passar vårt behov och vår (Ickebefintliga-)plats, men det finns inte pengar till sådant just nu. Jag pluggar till mitt drömyrke och det är en lång väg kvar, men det ska gå!

    Nu hoppas jag på en enorm tur!!!

    Kramar Stina <3

  159. Stina 16 februari, 2012 on 09:29 Svara

    Jag skulle bli så glad om jag vann! Vi bor i en liten pyttelägehet med våra flickor. Jag klagar inte – finns det HJÄRTERUM, finns det STJÄRTERUM som man brukar säga, men ibland är det aningens trångt. Vi drömmer om större boende, större ytor ELLER en vagn som passar vårt behov och vår (Ickebefintliga-)plats, men det finns inte pengar till sådant just nu. Jag pluggar till mitt drömyrke och det är en lång väg kvar, men det ska gå!
    Nu hoppas jag på en enorm tur!!!
    Kramar Stina <3

    Vågar knappt skriva att jag önskar en i färgen Polkadot 🙂 Har tipsat (delat) om tävlingen på fb i namnet Stina Gu.

  160. Lii 16 februari, 2012 on 09:43 Svara

    Vilken toppen tävling!
    Vill absolut vara med och tävla och delar självklart på fb.
    Håller tummar och tår för en svart snygg vagn till lillebror 10 mån.
    Vår vagn (knappt 1 år gammal) gick nyligen sönder.
    Hoppas på tur!

    ~ Carpe Diem ~

  161. Jag är gärna med 🙂
    Äntligen så har jag och sambon bestämt att försöka få ett syskon till Robin.
    Det är bara det att den vagnen vi har till Robin nu är nästan på väg att rasa sönder och kommer inte kunna använda den till nästa barn(om allt går som vi vill), så att vinna en helt ny, super snygg vagn hade ju varit nästan lika stort som att vinna på lotto 🙂
    Den härliga mönstrade skulle jag vilja ha om jag har turen på min sida, blir så glad bara jag ser den 🙂

    KRAM
    och tack för en underbar blogg 🙂

  162. Helena 16 februari, 2012 on 10:03 Svara

    Å vilken tävling! Elodie details har varit en favorit med åkpåse, stroller bag, napphållare och filtar i Rockabilly Dot. Tävlar om en vagn i svart, vilket skulle göra vår vardag komplett!

    Hälsningar Helena

  163. Hanna 16 februari, 2012 on 10:04 Svara

    Vilkem mysig blogg du har!

    Skulle så gärna vilja vinna denna vagn, den skulle passa min lilla tös utmärkt då vi just nu söker en mindre och smidigare vagn.

    //Hanna

  164. Erika 16 februari, 2012 on 10:15 Svara

    Jag skulle bli överlycklig om jag vann den svarta vagnen! Jag är ensamstående med min son på snart 17 månader, är arbetslös och får heller inget underhåll, så ett vagnköp är inte möjligt 🙁 Har en stor klumpig liggvagn som är väldigt omständig att gå med i butiker eller när jag ska fika på stan osv. Saknar mina vänner i Sala och Uppsala sen jag bodde där, men har inte möjlighet att hälsa på dom. Liggvagnen är för stor så den får jag inte ta med på tåget, vilket då blir att jag skulle vara tvungen att bära på sonen och lite packning och det blir för tungt och krångligt. (Har ingen bil heller så därför är jag tvungen att ta tåget). Så skulle jag vinna skulle jag inte känna mej lika fast hemma i lägenheten och jag skulle bli såå GLAD!

  165. Erika 16 februari, 2012 on 10:16 Svara

    Justja, jag tipsar om tävlingen på min blogg 🙂

  166. Hanna 16 februari, 2012 on 10:32 Svara

    WOW! Vilken gudomlig tävling! Denna skulle passa perfekt med paparazzi-sufletten, då vår son som sover så pass mycket i vagnen och då kunna ge honom skugga och lugn och ro. Dagens i-landsproblem möjligtvis men det är ju för jobbigt när filten man hängt för hela tiden blåser bort 😉

    Om vi skulle få äran skulle han gärna glida omkring i den snyggt mönstrade vagnen.

    *håller tummarna*

    Kram

  167. Heléne 16 februari, 2012 on 10:37 Svara

    Hej! Jag började läsa din blogg när jag hade vårt första barn i magen som fyller 2 i april. I magen nu har vi äntligen en bebis igen o vi hoppas innerligt att allt ska gå bra denna gång igen. Mycket oro finns hos oss då det tidigare inte gått som det ska. Den prickiga vagnen vore en trevlig överraskning att överraska min man med 🙂

  168. Sofia 16 februari, 2012 on 10:57 Svara

    Jag vill jättegärna vinna den snygga svarta vagnen. Vi bor på landet med grusvägar och allt vad det innebär och därför har vi varit tvungna att välja en rejäl vagn som går att köra bra här. Däremot saknar vi en lätt och smidig vagn att ha när man ska iväg och handla eller liknande och denna vagn verkar vara perfekt!

  169. Simon 16 februari, 2012 on 10:58 Svara

    Hej! Vilken rolig tävling och vilka snygga vagnar, särskilt den med det fräcka grön/blåa mönstret. Jag och min fru har länge pratat om att vi behöver en smidigare lite mindre vagn. Vagnen vi har nu tar upp jätte mycket av vårt bagageutrymme och nu när vår son är äldre skulle vi vilja ha en smidigare vagn. Dessa var ju sjukt snygga, så jag skulle grymt gärna vinna en sådan! Dessutom skulle det bli en grymt bra överraskning till min fru som älskar grönt! Så jag vill gärna vinna den grön/blå mönstrade vagnen, sjukt häftig!

  170. Simon 16 februari, 2012 on 11:01 Svara

    Jag måste bara lägga till att jag tipsat på facebook!

  171. Johanna 16 februari, 2012 on 11:17 Svara

    Jag skulle vilja vinna den prickiga därför att:
    Vi har efter att en i familjen blivit allvarligt sjuk, bokat en utlandsresa att tillsammans se fram emot till nästa vinter. Så nu behöver vi ju en ordentlig paraplyvagn också, eftersom vi har 2 barn och bara får checka in en vagn, men en elodie vagn stämmer in på kriterierna för en vagn som man får ta med ända fram till flygplanet! Jag håller innerligt tummarna nu för att vi ska ha turen på vår sida denna gång, både med tillfrisknande av familjemedlemmen men också vagnen!

  172. emelie johansson 16 februari, 2012 on 11:18 Svara

    Jag är med och tävlar.
    Jag skulle vilja vinna denna till min son som nyligen har fått en diagnos.
    Medel-svår utvecklingsstörning, den här vagnen skulle passa perfekt för honom:)

  173. - Lovisa 16 februari, 2012 on 12:15 Svara

    JAG ÄR GALEN I BARNVAGNAR!
    En design i min smak med
    många genomtänkta funktioner!

    Skulle älska att köra runt min lilla tjej i den
    ‘grön mönstrade’ eller svarta vagnen.
    – Lovisa

  174. em 16 februari, 2012 on 12:26 Svara

    Vilken annorlunda och rolig tävling!
    Vi är på jakt efter en bra och smidig vagn som är lätt att resa med men har inte hittat nån som fallit oss(mig) i smaken än (ja, den måste ju va snygg också ;)) Men den här vagnen från ED skulle ju passa oss perfekt! Liten, smidig OCH SNYGG!

    Hade varit sjukt kul att vinna och om jag hade turen att göra det skulle vi vilja ha den svarta vagnen, sååå snygg! Och med tanke på vagnens namn skulle den passa oss som bor i just Sthlm perefekt ;P

    Håller verkligen tummarna nu! 🙂

  175. Sanna 16 februari, 2012 on 13:05 Svara

    Jag är gärna med och tävlar. Vår dotter är 18 månader och börjar växa ur sin vagn och den tar stor plats i bilen. Vi har många resor planerade under våren och sommaren, både med bil och flyg, för att hälsa på familj och vänner. Det hade varit väldigt skönt med en så smidig vagn som utan problem får plats tillsammans med all annan packning i bilen och som man även lätt kan checka in när man ska flyga. Om jag skulle ha turen och vinna vill jag ha en Retro Revolution. Jag har tipsat om tävlingen på min facebook sida.

  176. Maddy 16 februari, 2012 on 13:34 Svara

    Hej Evelina.
    Jag måste nog få vara med här.
    Min son fick en UJ swift i höstas som han älskade men senaste månaden har han totalt ratat den och vill bara gå.
    Så de skulle vara underbart med en vagn som tar liten plats när man ska fälla ihop den.
    Här i sthlm är det inte så lätt med buss och barnvagn,nästan jämt fulla.
    Jag skulle vilja ha den gröna då vi har åkpåsen med det mönstret nu.

    Jag har tyvär ingen FB eller blogg längre men hoppas ändå jag har en chans

    Kram på dig!

  177. Nathalie 16 februari, 2012 on 13:36 Svara

    Såklart vill jag vara med och tävla! Vi har precis börjat leta efter en vagn att ersätta våran tunga och klumpiga emmaljunga med, Därför hoppas jag att vi vinner, för att göra shoppingrundor på stan och sommarens semesterresor med flyg, bil tåg you name it såå mycket smidigare. Denna vagn verkar ju toppen på alla sätt, och snygg till på köpet. Tipsat alla mina vänner på facebook 🙂

  178. Evelina 16 februari, 2012 on 14:25 Svara

    Den prickiga sköningen skulle gärna få flytta hem till oss….
    Bor just nu några trappor upp och vi kommer varken upp eller ner med vår liggvagn, när vi efter mkt stånk o stön lirkade upp lillasyster i vagnen häromdagen och skulle låta henne sova på balkongen så fick vi inte up vagnen där heller…Suck….en litem vagn är det som behövs =)

  179. Mia 16 februari, 2012 on 16:21 Svara

    Oj så många som har tävlat, men vi gör ett försök vi med!
    Vår motivering: med liten nr två i magen blir det svårare och svårare att få in och ut vagnen i bilen. Vi måste skaffa oss en smidigare extravagn, en ”paraplyvagn”.
    Men. Dom. Är. Ju. Så. TRISTA.
    När jag såg att denna vagnen skulle komma hoppade hjärtat extra slag, snygg OCH praktisk (på så många sätt, nätt, tålig paparazzisuflett mm).
    Och så slösurfar man in här och ser att Du skall tävla ut precis en sån. Extraslag igen!
    Håller alla tummar och tår för oss 🙂

  180. Mia 16 februari, 2012 on 16:22 Svara

    Sorry, glömde. Polka dot/prickig är vår favorit!

  181. Anonym 16 februari, 2012 on 16:45 Svara

    Jag har ett litet mirakel i magen, ett mirakel som vi fått kämpa länge för! Skulle kunna skriva en hel novell vårt kämpande av att bli gravida! Sorgen, förtvivlan och hopplösheten! Vänner som blivit gravida, fått barn och hunnit bli gravida igen! Men tillslut gick det, helt plötsligt kom aldrig mensen, lyckan är såklart total och skulle vara fantastiskt om man skulle få visa upp sin stolthet i denna läckra helsvarta vagn från Stockholm stoller by elodie details

  182. Emma 16 februari, 2012 on 17:29 Svara

    Ååh jag skulle vilja ha retro revolution!

    Är verkligen i behov av en ny vagn då vi tyvärr måste skicka tillbaka våran älskade vagn då konsumentverket återkallar dom. Skulle gärna vilja behålla våran vagn men vill absolut inte riskera att det händer vårat lilla hjärta nåt. Så snart står vi här utan vagn och det hade varit perfekt om vi vann denna vagn!
    Tipsar om denna tävling på min blogg!
    http://rufset.bloggagratis.se/2012/02/16/7345905-tavlar/

  183. sofia 16 februari, 2012 on 18:32 Svara

    denna vagnen hade varit perfekt i vår lilla by där det är mycket kullersten, då hade jag valt den prickiga , såå fin ! Kram sofia_ mamma till Theo 🙂

  184. jessica ivarsson 16 februari, 2012 on 18:33 Svara

    Jag och min dotter Julia vill absolut vinna denna utsnygga vagn! Snygg,praktisk och smidig i ett! Vi älskar elodie och har rockabillydot åkpåsen och regnskyddet.. och en halsduk…Vore ju himla kul att kunna strosa runt på gator och torg och även på mallis i sommar å stila! Elodie rocks!!

  185. Rebecca 16 februari, 2012 on 18:47 Svara

    Hej tack för en super bra blogg 😉
    Jag har länge jagar en snygg och bra sulky för att ta med på våran bröllops resa med våra två små tjejer;) vad hade varit bättre än att få vinna denna snygga vagn 😉 hoppas hoppas ;D kram

  186. Diana 16 februari, 2012 on 19:56 Svara

    Hej Evelina! Skulle jättegärna vilja äga en sån sulky, den verkar perfekt på resor. Vi har en lite större vagn som är lite jobbig att ta med sig när man reser. Håller tummarna:) Tack för en mycket bra och intressant blogg!(Har en dotter som är lika gammal som din son, så man känner igen sig med mycket som du skriver om) Kram Diana

  187. Emma 16 februari, 2012 on 20:09 Svara

    Jag skulle sååå gärna vilja vinna den här vagnen till min dotter. Hade varit perfekt för oss att ta med när vi åker buss eftersom busschaufförerna ofta nekar en att åka med då vagnen tar för stor plats. Det är inte alls roligt när man står i ösregn med en hungrig dotter och behöver vänta en timme extra för att kunna komma hem.

    Alla tre utförandena är superfina men jag gillar den prickiga allra mest.

    Har tipsat om tävlingen på min blogg för att få en extra vinstchans 🙂

    Ha en bra dag!

  188. Jessica 16 februari, 2012 on 20:13 Svara

    Åh jag såg denna vagn (den helsvarta – min favorit!) förra veckan och förstod direkt att det är den perfekta vagnen till vår dotter. Hon är 15 månader men vi har fortfarande hennes första vagn så vi kan se henne när vi är ute och går. Har haft svårt att lämna den vagnen för jag har inte velat ha henne bort från oss, vilket det ju blir med en stroller. Men nu tror jag vi är redo. Med rätt vagn så klart! Eloide details!

  189. martina 16 februari, 2012 on 20:21 Svara

    Den svarta vagnen hade gärna fått bli vår. Den hade varit perfekt inför sommaren när det blir en del farande o resande. Då passar en liten smidig vagn mycket bättre än våran stora. Perfekt att den dessutom har liggläge så att O kan sova gott även på resande fot…Håller tummarna hårt!! Kram

  190. Hanna S 16 februari, 2012 on 20:48 Svara

    Åh vilken fin vagn, jag älskar den gröna, den var helt i min smak! Jag har länge tänkt köpa en mindre smidig begagnad vagn man kan ha när man reser. Men den här vagnen är ju helt underbar, så jag hoppas jag vinner den!

  191. Malin Skålberg 16 februari, 2012 on 20:50 Svara

    Är med och tävlar om den grönmönstrade, vagn nr 2. Grymt snygg!
    Motivering: Min lilla cooling behöver en vagn som matchar hans personlighet.
    De syns, folk tittar, folk blir förälskade!

  192. Emma Lundgren 16 februari, 2012 on 20:58 Svara

    Blev så glad när jag fick se denna tävlingen! Älskar Elodie, till och med JAG.. en vanlig mamma, kan få möjlighet att gå runt med den snyggaste vagnen på stan. Total lyx är min pojk värd!! <3

  193. Emma Lundgren 16 februari, 2012 on 20:59 Svara

    Gllmde skriva att jag älskar ju den gröna!

  194. lisa w 16 februari, 2012 on 21:06 Svara

    Skulle så gärna vilja ha den mönstrade vagnen om jag vann. Vi ska ut på många turer både i sverige o utomlands och detta ser ut som perfekta resevagnen som även skulle va toppen hemma i vardagen

  195. Jenny 16 februari, 2012 on 21:09 Svara

    Jag har ett litet mirakel i magen, ett mirakel som vi fått kämpa länge för! Skulle kunna skriva en hel novell vårt kämpande av att bli gravida! Sorgen, förtvivlan och hopplösheten! Vänner som blivit gravida, fått barn och hunnit bli gravida igen! Men tillslut gick det, helt plötsligt kom aldrig mensen, lyckan är såklart total och skulle vara fantastiskt om man skulle få visa upp sin stolthet i denna läckra helsvarta vagn från Stockholm stoller by elodie details ( skrev för någon timme sedan , se tiden för anonym några rader upp, men blev något fel på Internet så hann aldrig skriva in min hotmail, nu har du den iaf)
    Datum: 2012-02-16 Tid: 16:45:28 – anonym
    URL:

  196. Maria L 16 februari, 2012 on 21:19 Svara

    Oj, jag blev nog kär i den prickiga! En ny vagn av smidigare storlek hade gjort min dag lite enklare med en två-åring i den och en liten krabat i magen:)

  197. Ingrid - Mamma till Zelda 16 februari, 2012 on 21:56 Svara

    Åhh vilken underbar tävling! Även om chansen är otroligt liten så vill jag ändå inte missa den!

    Vi är i väldigt stort behov av en ny vagn! Vår lilla tjej på 8 månader ligger fortfarande i en liggvagn, och det gillar hon INTE! Hon ligger som en packad sill utan att varken kunna röra sig eller se nånting. Det känns inte alls roligt, för nån av oss! Med en superläcker Stockholm Stroller skulle vi kunna gå ut och gå närsomhelst och lillan skulle älska det, istället för att alltid behöva vänta tills hon är trött så att hon KANSKE somnar i den hatade liggvagnen…

    Jag har tipsat här: http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2012/february/jag-tavlar-om-en-stockholm-stroller.html

    Om jag skulle ha turen med mej så önskar jag mej den helsvarta strollern!

    Nu håller jag, sambon och lillan alla våra tummar och tår för att vi äntligen får ha lite tur på vår sida! Kramar från oss

  198. Ida 16 februari, 2012 on 22:08 Svara

    Vi har letat ny vagn ganska länge nu men inte hittat någon som är helt bra. För liten sufflett är det vanligaste felet. Denna vagn verkar ju toppen! En helsvart sådan skulle vi gärna vinna!

  199. Tiina K 16 februari, 2012 on 22:09 Svara

    Var inne på Elodie detaljs butik och det var kärlek vid första ögonkastet! Polkadot (rockabilly) vagnen måste bara bli vår!
    Det vankas för flytt i vår. 100mil uppåt i landet. Ser det framför mig; det perfekta, Jag o min dotter med vår nya snygga rockabilly Stockholm stroller i Luleå. Vi kommer att vara snyggast i hela stan;)

    Delar med mig även på facebook:)

  200. Frida 16 februari, 2012 on 22:12 Svara

    Vilken rolig tävling!! 🙂 Jag skulle mer än gärna glida runt med den svarta vagnen med vår lilla fis. Vi fick en väldigt jobbig start med vårt mirakel. Hon fick se ljuset hela 13 veckor för tidigt och fick kämpa! Med sina hela 0,845 kg kämpade hon på otroligt bra och efter 10 veckor på sjukhus fick vi alla tre åka hem! Idag 6 månader gammal är hon fullt frisk och charmar alla i sin väg! Havandeskapsförgiftning som var anledningen till denna tuffa start önskar jag inte ens min värsta fiende! Så, denna LILLA vagn skulle passa vår LILLA fis perfekt 🙂

    Har delat på Facebook!

  201. Angelica 16 februari, 2012 on 23:04 Svara

    Vi flyttar ut till hus på landet, från lägenhet i stan. Ingen ny förskoleplats är i sikte dit vi ska flytta. Sonens farmor och farfar hämtar honom från förskolan 1 gång i veckan. Det vill jag att de ska kunna fortsätta med. Farmorn önskade sig en smidig barnvagn i present när hon fyller, en som blir liten och är smidig. Hon skulle få denna av mig, vilken färg skulle hon själv få bestämma, om jag vann. Skulle vara kul att kunna ge henne en bra vagn då hon ofta ställer upp för oss.

  202. Liza 17 februari, 2012 on 00:34 Svara

    Jag hade velat ha den helsvarta vagnen om jag vann! En vagn är precis vad jag och mina barn behöver just nu! Sålde syskonvagnen för att köpa en ny men leveranstiden har utökats så vi lär vara utan vagn i minst en månad till. 🙁 Vi kan inte ta oss någonstans men med denna vagn hade åtminstone den stora kunnat åka och den lilla hade blivit buren i sele! I lekparken hade den lilla kunnat ligga i vagnen medans jag och den stora leker! 😀 En smidig extravagn är ju inte heller fel att ha de gånger man vill ut snabbt på stan och bara har ett av barnen med sig.

  203. Ida 17 februari, 2012 on 06:23 Svara

    Fiiiina! Här ska syskonvagnen bort och guldgosse modell lite större ska få en vagn som går att packa med smidigt. Såklart får de små samsas så även den mindre gossen skulle passa utmärkt i en grön tjusig vagn på campingturerna i sommar! Tipsar på Facebook och håller alla tummar!

  204. Emma-Lena 17 februari, 2012 on 08:22 Svara

    Vilken timing! Vi började titta på vagnar igår. Vår lilla tjej behöver en mindre vagn som är smidig att ta med i sommar när vi bilar från Skåne till Norrbotten och hälsar på släkt och vänner. Den ska också funka när vi åker till Thailand nästa år. Man ska kunna köra i stan, i snö och sand. Och vi vill ha en färgglad vagn. Verkar det inte som om den finfina blommiga vagnen vore perfekt för oss? Det tycker jag!

  205. JoHannah 17 februari, 2012 on 10:19 Svara

    Prylar är inte allt. Men oj vad de ställer till när det krånglar. För oss har det varit allt annat än ett bra prylår det år som gått. Det började med att vår sex månader gamla kombivagn fick sig en känga av ett gäng ungar (jag hoppas innerligt att det inte var vuxna) i vårt barnvagnsförråd. Det fick då bli en sulky eftersom ”liggperioden” ändå typ var över. Frid och fröjd tills vi gav oss iväg på en flygresa där vagnen blev allt annat än väl behandlad, sedan gick bärselet sönder för att vi ”överanvände” det då vagnen inte gick att använda. För tre veckor sedan gick startmotorn på vår sex år (!!) gamla bil och vi fick panikköpa en ny bil för att kunna ta oss till våra jobb, behöver jag säga att det inte gick att låsa den när vi kom hem från köpet…? Jag hoppas innerligt att denna otur vänder eftersom den mest skapar en boll av oro i magen.
    Jag vill helt enkelt vinna en vagn för att slippa den kostnad det blir att köpa en ny (igen), det skulle helt enkelt förenkla vardagen för oss och vår 14 månaders tjej!
    Med en retro revolution så skulle jag glida fram med ett leende på läpparna, den är ju så snygg! Dessutom skulle jag orka bära den fyra trappor upp och med andra ord slippa förvara den i barnvagnsförrådet!
    Jag har tipsat om tävlingen på fb;
    https://www.facebook.com/?sk=welcome#!/profile.php?id=100002206673083
    Samt på min blogg;
    http://barajagochmin.blogspot.com/2012/02/jag-tavlar-om-en-urlacker-sulky.html

  206. PauliinaOo 17 februari, 2012 on 14:07 Svara

    Hej!
    Jag vill absolut vara med! Vi får barn på hösten och min pojkvän är lite nervös. Okej, han är jätte nervös. Vi har inte massor av pengar och det är så många saker vi måste köpa till våra lilla prinsessan 🙂 Om jag vann skulle vi vara jätte nöjda och lyckliga över det! 🙂
    Och Rockabillystroller skulle jag vilja vinna! 🙂

  207. Emma S 17 februari, 2012 on 15:56 Svara

    Jag vill gära vara med och tävla men skulle vilja vinna en stroller till några nära vänner till oss som haft en massa problem med vagnar.
    Det är fem år mellan deras tidigare barn och de dom just fått och därför har deras tidigare vagn stått i ett förråd en längre tid. Under den tiden har den blivit angripen av mögel så när deras lilla nu föddes vart det en oväntad utgift. De köpte en ny vagn via nätet och det visade sig att var riktigt skräp. Den känns så ostabil att man nästan inte vågar lägga ner lillan i den. Genom en halv totalrenovering av den äldre vagnen har det iaf löst det tillfälligt. Allt eftersom att lillan växer kommer det behöva en annan vagn och jag tycker att de ska slippa ännu en utgift då jag vet att det inte har det helt lätt. Skulle därför vilja kunna glädja dem med den svarta av dessa fina vagnar 🙂

  208. Hannele - mamma till två prinsar 17 februari, 2012 on 17:29 Svara

    Jag är med och har länkat här: http://jagtavlar.bloggplatsen.se/2012/02/17/7351956-tavlar-10/#kommentarer

    Jag skulle vilja vinna denna vagn till en tjej som fick nyligen deras 3.e barn och jag skulle vilja överraska henne med denna vagn för att vara snäll mot dom och okej, jag känner inte henne irl men hon är så go óch underbar ändå och jag vet att hon skulle bli jätteglad! ^^,
    Håller mina tummar och tår att jag vinner ^^

  209. liselotte 17 februari, 2012 on 20:30 Svara

    Vilken fantastisk tävling. Vill gärna vinna en svart vagn till min dotter och hennes son. Hon är ensamstående och har köpt begagnad vagn, men tänk vilken lycka att få en splitterny så här fin vagn, som verkar så smidig och praktisk. Hon skulle bli överlycklig och hon är verkligen värd det. För större chans har jag länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.com/2012/02/stockholm-stroller.html

  210. Madelene 17 februari, 2012 on 20:40 Svara

    Om jag skulle ha turen att vinna denna underbara vagn så skulle jag välja den svarta, stilren och skitsnygg! Vagnen skulle jag ge till min fina morbror som nu efter 8 års kämpande och motgångar äntligen ska få en egen liten knodd, lyckan är total och som grädde på moset vore det underbart om han kunde få skjutsa runt på knodden i denna SUPERSNYGGA och PRAKTISKA vagn! 😀
    Tipsar om tävlingen på fb! 🙂
    Kramar

  211. caroline - mamma till benjamin 17 februari, 2012 on 22:21 Svara

    vi väntar smått igen och det vore gött och ha en mindre smidigare vagn som storebror kan cruisa runt i. Vi har retro åkpåsen, så nu e vi sugna på den tuffa prickiga =)

  212. Emma 18 februari, 2012 on 11:06 Svara

    Efter en vecka med influensa då jag bara fått ligga på soffan och titta på mitt goa bustroll på håll för att inte smitta honom, så fick jag i natt ta hand om honom då han ändå blivit sjuk. Nu är jag helt sänkt och har suttit och smågråtit åt fina inlägg på din blogg, eftersom jag blir så lätt rörd när jag är sjuk och trött. Så som tröst vill jag nu önska mig den finfina prickiga vagnen. Då blir nog både jag och Lukas snabbare friska igen så vi kan gå ut och visa upp oss med vagnen! Vi håller fyra snoriga tummar!

  213. My 18 februari, 2012 on 11:42 Svara

    Vi ska till Barcelona i maj så det vore ju helt perfekt att ha en smidig liten vagn till Juni. Vill helst ha den prickiga vagnen!

  214. Isabel 18 februari, 2012 on 13:58 Svara

    Klart jag måste vara med och tävla! Min dotter Elsa fyller 1 år i april och skulle gärna vilja ha ett nytt vrålåk till våren och sommaren speciellt eftersom vi ska på en hel del äventyr nu när hon börjar bli större. Hon vill gärna vinna den svarta vagnen. Har även bloggat om tävlingen här, http://meandus.blogg.se/2012/february/tavlar.html.

  215. Malin S 18 februari, 2012 on 14:03 Svara

    Skulle bli toppenglad om jag skulle vinna denna vagn (den i turkos/grönt mönster gillar jag mest). Vi ska införskaffa en syskonvagn inom kort men behöver ju en liten smidig också om man bara är iväg med Amy någonstans i all enkelhet. Och framöver behövs ju en sådan här smidig till lillen. Håller tummarna =)

  216. Lina 18 februari, 2012 on 15:48 Svara

    Jag är gärna med och tävlar. Lillprinsen skulle åka som en kung i denna vagn. Speciellt när vi åker till Turkiet 14 dagar i sommar. Den svarta passar oss som handen i handsken! Nu håller vi tummarna!

  217. Anonym 18 februari, 2012 on 21:26 Svara

    Hej Evelina! Känns lite som ödet att du ordnar den här tävlingen precis just nu. Min man och jag har nog lite 30-årskris och har funderat en hel del senaste tiden på att flytta ut på landet. Men efter mycket om och men har vi bestämt oss för att bo kvar i Stockholm eftersom våra nära och kära finns här. Vi behöver en ny vagn men har inte kunnat bestämma oss eftersom vi inte vetat om den skulle rulla på skogsstig eller på asfalt, om du förstår vad jag menar. Men nu när vi tagit det här beslutet så skulle Elodie-vagnen, black, passa helt perfekt.

    Hälsningar Ulrika

  218. EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA 18 februari, 2012 on 21:41 Svara

    Jag är gärna med och tävlar om den svarta vagnen. Perfekt när min gudson kommer hit och dessutom vet jag att de behöver ha en vagn till sin semester, tänk vilken överraskning om de fick en ny vagn.

    Jag har tipsat här

    http://molnboanna.blogg.se/2012/february/stroller-avslutas.html

  219. Therese 18 februari, 2012 on 21:44 Svara

    Oj vad rolig tävling 🙂 Jag skulle vilja vara med och tävla, inte för min skull, utan för min brors skull då jag inte har något behov av en vagn, just nu 🙂 Om jag har tur kanske jag kan ärva den om ett par år? 🙂 Om hans tjej skulle fått välja skulle hon välja den mönstrade då hon är galen i grönt, men en svart känns mer lämpad då man inte blir lika less på en sån ”färg” 🙂

    Verkar vara en perfekt vagn för resor, både korta och längre! Och min bror och hans tjej planerar en resa inom kort. Dock inte till en solig sandstrand utan till en storstad så denna skulle vara supersmidig 🙂

  220. Samira 19 februari, 2012 on 01:12 Svara

    Jag har en lillebror på 18 månader som vi just nu har en klumpig barnvagn till som endast mamma tar honom ut med. Med denna kompakta och jättesköna barnvagn skulle detta underlätta för oss att komma fram här och där och jag och mina syskon skulle mer än gärna vilja ta ut lillbrorsan med mamma om vi har denna lilla, icke-klumpga vagn att gå ut med. Det skulle vara superroligt att vinna. Jag skulle isåfall vilja vinna den svarta till honom.

  221. Åh vilken tävling, vi är i stort behov utav en ny vagn, vi köpte en begagnad vagn då vi inte hade råd med en helt ny och vi VAR nöjda, vagnen är jätte fin, MEN, tänk att det alltid ska finnas ett men, våran fina vagn blir allt sämre för varje dag som går och det blir både det ena och andra felet på den, Handtaget har lossnat och efter det kan vi inte ställa in hur högt det ska vara, vilket gör att vi inte kan fälla ihop vagnen som man ska, så nu kan vi inte få in den i någon bil, ena hjulet har flera gånger varit på väg att lossna, fjädrarna har blivit dåliga så vagnen lutar som en skidbacke, tryckknapparna har gått sönder, suffletten vill inte sitta kvar och korgen under vagnen håller nog inte länge till. Det känns inte längre säkert att ta med vagnen ut, jag är livrädd att den ska braka ihop varje gång jag släpar den upp och ner för trapporna! Vad händer om handtaget eller hjulet lossnar halvvägs ner i trappen? Jag vill inte tänka tanken. Vagnen är också väldigt stor och tung och det är precis att jag orkar ta den själv (jag är genomblöt av svett när jag tagit mig upp för alla tre trappor) När jag gick och kolla vad det skulle kosta att fixa vagnen så sa de bara att det inte var någon ide, det var bättre att köpa en ny vagn på en gång. Vi båda studerar och just nu lever vi på existensminimum och vi har inte råd med någon ny eller begagnad vagn i dagsläget, jag får inte ansöka om några extra pengar till en vagn eftersom vi fick till att köpa den här och vi hade räknat med att kunna använda den här vagnen hela tiden, men jag vågar inte, oavsett hur fin våran vagn är så kommer den aldrig att bli säker, så för våran sons säkerhet hoppas jag verkligen att vi har turen att vinna! Denna vagn skulle vara perfekt till våran lilla kille nu när det snart är dags för honom att byta till sittvagn. Enkel och smidig för oss som bor inne i stan, lätt att bära upp för trapporna och tar inte lika stor plats i lägenheten och är dessutom riktigt snygg! Om vi har turen att vinna så vill vi ha den svarta, för då behöver man inte tänka på färgerna lika mycket. 🙂

    Tipsat om tävlingen här:

    http://caroliinea.bloggplatsen.se/2012/02/19/7364153-barnvagn/

  222. elin andersen 19 februari, 2012 on 09:56 Svara

    vi vill vara med och tävla. den prickiga skulle vara perefkt till vårann lilla meja. vi skulle bli snyggast på semestern och då vi behöver en mindre vagn för att få plats med allt i bilen!

  223. Johanna 19 februari, 2012 on 10:12 Svara

    Jag skulle vilja vinna vagnen till min lilla Moa som är nästan 4 månader. Hon har precis börjat upptäcka världen och vill heller stå än sitta, heller sitta än ligga osv. Vi har fortfarande liggdelen på hennes vagn och jag förstår att det inte kommer var poppis speciellt länge till… Därför skulle vi vilja vinna en fin sommarvagn som vi kan ta med när vi i sommar åker ut och upptäcker världen. För att upptävka världen igen genom ett barns ögon är det häftigaste jag gjort. Och om vi vann skulle vi vilja ha den prickiga eller den gröna med blommor =)

  224. marty 19 februari, 2012 on 12:38 Svara

    jag är med!! vilken tävling! jag skulle vilja vinna den prickiga. så härligt retro men ändå så ny och fräsch. skulle vilja vinna för att förbereda mig för kommande baby. och bra att ha när man är barnvakt. haha. perfekt!!

  225. care69 19 februari, 2012 on 16:27 Svara

    Jag är gärna med och tävlar om ”Retro Revolution” för att en smidigare vagn kan jag inte tänka mig, eller snyggare heller för den delen…

    Har länkat.
    http://care69.blogspot.com/2012/02/vinn-en-stockholm-stroller-by-elodie.html

  226. Johanna - Mamma till Vincent 19 februari, 2012 on 20:47 Svara

    Åh vilken underbar tävling!
    Gillar Elodie Details produkter, de är väldigt snygga! Man blir glad av dem!

    Jag är gärna med och tävlar om Retro Revolution åt min son. Den hade passat perfekt för oss i sommar när vi åker iväg på våra äventyr. 🙂 En liten och smidig vagn behöver vi.

    Så nu håller jag en tumme eller två på att vi vinner. 😉

  227. Emilia - 16 år och snart mamma. 19 februari, 2012 on 23:18 Svara

    Jag är jättegärna med och tävlar.
    Orkar inte sitta och ljuga om något för att du ska tycka vilken stark person jag är eller något, så anledning till att jag vill vinna är i sanningens ord att jag kommer behöva den. Jag är 16 år, mina föräldrar har usel ekonomi och vi låg på kanten till att alla barn skulle bli omhändertagna bara för vi inte hade råd. Men vi fick iallafall hjälp tack och lov. Vi får hjälp med ekonomin nu iallafall.
    Jag ska bli mamma, vill gå klart skolan och jag vet att jag inte kommer ha råd med någon ”toppenvagn” som denna sen när jag behöver byta. Så jag vill helt enkelt vinna för att slippa någon köpa någon gammal, sliten, kanske halvsäker vagn sen när det blir dags för en sån här.
    Jag skulle vilja vinna den i mitten om jag vann.

    Håller tummarna och hoppas turen är på min sida! 🙂

  228. Emilia - 16 år och snart mamma. 19 februari, 2012 on 23:19 Svara

    nu lät det som om min familj har för många barn, men tillägger att vi är 5 och klarar oss bra, bara att vi har bara en inkomst för tillfället och det lär nog fortsätta så, den är inte så stor tyvärr heller så vi lever inget lyxliv alls.

  229. J - mamma till Lilly 20 februari, 2012 on 09:38 Svara

    Vilken underbar tävling! Har kikat på den prickiga läckra vagnen och älskar mönstret. Har samma åkpåse till vår vanliga vagn.
    Kullersten och slask beskriver vår lilla stad Karlstad bra. Här behövs verkligen en vagn med hjul som klarar både och. Vi är en liten familj som reser ofta och gärna med vår lilla stjärna och en vagn som klarar att följa med på våra resor och att hålla vårt tempo är mer än välkommen hem till oss 🙂
    Lilly fyller snart två pr och jag kan inte tänka mig en bättre present än just polkadot- vagnen från Elodie details. Håller tummarna så det gör ont!!

  230. Helena Lindgren 20 februari, 2012 on 10:01 Svara

    Jag gillar den i mitten.

    Varför jag vill vinna? Min storasyster är gravid och jag är lycklig lottad att bli moster ännu en gång. Nu behövs det en massa grejer. Jag berättade för henne att jag att man kunde vinna en sånhär och hon tyckte jag skulle prova att ta chansen.

    Jag har tipsat om tävlingen här

    http://www.supergirlpower.devote.se/blogs/17171881/taevlar-hos-happilyeverafter-om-en-stockholm-stroller.htm#WriteComment

  231. Carro 20 februari, 2012 on 10:33 Svara

    Vi skulle så gärna vilja ha en sådan där prickig vagn som vi kan ta med oss när vi reser mellan Danmark och Sverige. Vad kan passa bättre när vi är hemma i Köpenhanm än en Stockholm stroller och när vi är hemma i Stockholm så kan vi äntligen ha en vagn som passar i hissen. En helt perfekt kombination

  232. Anna S 20 februari, 2012 on 15:07 Svara

    Eftersom jag är en liten fegis så skulle jag vilja vinna den helsvarta vagnen.
    Svart är alltid safe oavsett mode.
    Nicole frågar alltid efter vagn när vi ska till och från dagis men jag orkar inte släpa med vår stora kära UJ upp och ner från bagageluckan. Så den här fina, lätta och smidiga strollern skulle göra vår räddning.

    Kram

  233. jag skulle vilja vinna så jag kan ge bort denna vagn till en kompis som har en liten son. dom har inte allt det bra ställt och pappan han skiter helt i sin son. att kunna ge denna vagn till henne vore en stor glädje för mej och jag tror en riktigt stor glädje för henne då hon aldrig skulle kunna ha råd till en sån här fin vagn 🙂

    delad glädje, dubbel glädje!

    den svart prickiga skulle nog bli bäst 🙂

    länkat här för större chans att vinna: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2012/february/vagn.html#comment

  234. Anne 20 februari, 2012 on 16:59 Svara

    ÅH vilken fin vagn, vilken härlig tävling! Jag skulle vijla vinna den fantastiska prickiga – jag har en sån skötväska som stora sonen älskar, och nu när vi väntar en liten skulle det vara riktigt bra med en fin vagn som storkillen kan få ha.

  235. Ida B 20 februari, 2012 on 20:22 Svara

    Hej!

    Vilken toppentävling du har!
    Hade ekonomin tillåtit hade vi köpt en nättare sittvagn för att göra vardagen lättare. Den vi har i dag är väldigt bra men oj så stor och tung. När vi ska iväg med bilen blir det inte att vi släpar med den stora vagnen trots att vi skulle behöva eftersom jag ofta åker själv med mina två tjejer. Blir mycket att bära ändå tänker jag. Men med en lätt och smidig vagn hade jag sluppit bära både lilla dottern och väskor mm.

    Så jag hoppas att jag har riktigt ordentligt med tur denna gång!
    Vinner jag önskar jag att dottern får glida runt i den härliga mönstrade!

    MVH
    Ida B

  236. jessamy 21 februari, 2012 on 08:44 Svara

    här vill jag vara med!
    Vi väntar oplanerat vårat tredje barn och behöver en lättare vagn till sonen. Skulle vara toppen med den grönmönstrade! _Håller tmmarna.. Väldigt snygg är de.

  237. Andrea 21 februari, 2012 on 16:03 Svara

    Jag vill väldigt gärna vara med och tävla, en Stockholm Stroller är en dröm för mig som småbarnsmamma, som gärna går på stan och shoppar, och saknar en riktigt bra stroller som även kan följa med på utlandssemestern. Supersnygg – bästa solskyddet någonsin och dessutom fullt liggläge. Kan inte bli bättre, den skulle min lille prins njuta av att få ta sina sömnpauser i vår och sommar i.

    Jag tipsar vidare om tävlingen:
    http://tavling.frusvensson.se/2012/february/stockholm-stroller.html
    men hoppas givetvis själv på den perfekta vagnen till vår lilla familj.

  238. Andrea 21 februari, 2012 on 16:05 Svara

    Jag glömde, vi önskar oss en Black Edition, går att matcha med allt – våra färgglada barn inte minst 🙂

  239. Jenny 22 februari, 2012 on 16:53 Svara

    Oj oj oj denna vagn är perfekt! Önskar verkligen att jag är den lyckliga vinnaren till denna! Kommer att vara den coolaste mostern ever!!!!!!

  240. Jane 22 februari, 2012 on 21:26 Svara

    Jag är mer än gärna med, älskar Rockabilly Dot-serien från Elodie Details, så självklart är det just en sådan stroller jag och min man vill vinna.

    Snart kommer vår lilla dotter till världen, och då är mannen hemma ett par månader i början, mycket för att kunna busa extra mycket med sonen (1,5 år) så de får lite egentid. Vore underbart om de kunde få denna stroller med sig ut, då skulle de utan tvekan vara tuffast i stan 🙂

  241. KarinLisa 23 februari, 2012 on 03:36 Svara

    Hej!

    Vi har antagligen den fulaste och sämsta paraplyvagnen i Sverige. Den fastnar precis överallt och jag (som förövrigt är gravid och hormonell) håller på att bli galen. En snygg svart Stockholm stroller hade helt enkelt gjort min och min familjs vardag mycket enklare!

    Håller tummarna!

    Mvh
    Karin

  242. Erika 24 februari, 2012 on 20:08 Svara

    Åh vilken underbar tävling! Blir alltid lika förvånad då man kan tävla om så här bra priser, bara att hålla tummarna stenhårt nu! 🙂

    Motivering: Jag bor två trappor upp och har inget körkort. Det är ett projekt att ta sig ut och jag tar mig inte längre än vad jag orkar gå. Den bättre vagnen får jag inte ner för trapporna själv och den sämre vagnen går knappt att styra, fastnar bara i sätena då jag ska på bussen. Om jag vann denna skulle mitt liv bli så mycket enklare och så mycket Roligare! Hoppas 🙂

  243. Erika 24 februari, 2012 on 20:10 Svara
  244. Linda 27 februari, 2012 on 11:41 Svara

    Vill absolut vara med och tävla och jag hoppas på turen att vinna den svarta vagnen till min lilla Tova. Vi håller tummarna då vi behöver en lätt och smidig vagn som kan ta oss överallt utan problem då vi ständigt är på språng. sen att den är supersnygg gör ju inte saken sämre. Tyvärr finns inte ekonomin just nu till att köpa en sån här drömvagn så vi håller helt enkelt tummarna här.

    Länkar det gör jag här
    http://familjengranberg.blogg.se/2012/february/vinn-en-stockholm-stroller-fran-elodie-detail.html

    Kram Linda & Tova

  245. Hej!

    Jag vill vinna Retro Revolution, dels för att vi har både napphållare & filt i samma mönster & dels för att denna vore toppen att ha i sommar när man åker runt hit & dit med alla barnen. Jag gillar särskilt den stora suffletten! Skönt att slippa vända vagnen så fort det blir sol & sådant. Praktiskt vagn att ha liggandes i bilen, redo för äventyr! 😀 Sen är den ju sjukt snygg!

  246. Helena Thorin 1 mars, 2012 on 20:47 Svara

    Jag ska givetvis vinna en barnvagn eftersom den vi har nu knappt efter 4 månaders andvändning börjar gå sönder lite här och där. Trodde grejjerna skulle vara gjorda för att hålla lite längre än så! Å bara för att man bor i norrland å har en aningen kallare än alla andra så borde inte det vara ett hinder från att ta sig ut med vagnen kan man tycka!
    Den svarta skulle passa min lille William alldeles utmärkt.
    Givetvis skryter jag om denna tävling på både min facebook och min blogg:
    http://bebisimagen.bloggplatsen.se/2012/03/01/7451037-jag-tavlar-gor-du/

  247. Malin Thorin 2 mars, 2012 on 08:17 Svara

    Tänkte att jag skulle få chansen att glänsa med en Stockholm Stroller längs Piteås gator 🙂 Dotra har pekat på den gröna så den får det bli!
    Delar även med mig av tävlingen på min facebooksida http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1583269503

  248. SOFIE G 2 mars, 2012 on 23:22 Svara

    Jag har aldrig haft råd att köpa en splitterny vagn, utan fått nöja mig med den stora, klumpiga och trögstyrda vagnen jag har. Inför sommarens semester skulle den fina prickiga vagnen vara helt PERFEKT. Den skulle göra resan med småbarn så mycket smidigare.

  249. Emma med familj 5 mars, 2012 on 14:27 Svara

    Hej!

    Många skriver om semester och att en sån vagn skulle vara så behändig att ta med dit. Vi har tyvärr inte den lyxen att kunna åka på semester som det ser ut nu för ett bra tag framöver.

    Däremot så har vi en dotter på snart två år som ÄLSKAR vagnar, en vagn för henne är i princip det roligaste som finns. När hon har fått åka vagn, om det så bara är kundvagnen på ICA så skrattar hon av förtjusning.

    Hon har för tillfället ingen vagn som hon kan använda. Hennes första vagn, dvs ingen sån där, agerar dagisvagn nu eftersom att dom sover ute på hennes förskola. Hon, Helena, blir två år nu den andra april. Det skulle göra oss alla så lyckliga om vi fick vinna den där vagnen. Hon skulle bli så himla förtjust och jag som förälder skulle inte känna mig lika otillräcklig längre. Jag hoppas verkligen på vinst, det skulle göra mitt år.

    Tack på förhand!

    Emma & Helena

  250. Emma & Wilma 5 mars, 2012 on 21:30 Svara

    Självklart vill jag vara med och tävla om denna snygga, smidiga och pratiska vagn. Den har verkligen allt jag söker efter i en vagn till min älskade lilla Wilma. Vi har en jätteliten bil och har väldigt svårt att hitta en vagn som smidigt går in i bilen och nu äntligen verkar vi hittat både en snygg och smidig!! Jag skulle vilja vinna den mönstrade, älskar färg och liv!

    Kram Emma

  251. Magnus 5 mars, 2012 on 21:32 Svara

    Om några månader går jag på pappaledighet då vill jag ha en smidig och snygg vagn som lätt kan lastas in i bilen när jag och dotter ska iväg och göra saker på dagarna. Denna föll mig verkligen i smaken och jag är en tråkig kille så jag önskar att vinna den svarta.

    /Magnus

  252. Kjell 7 mars, 2012 on 00:27 Svara

    En Stockholm Stroller från Elodie Details skulle när vi är barnvakt vara så bra,
    vi fyra små barnbarn har, som vi brukar i vår gamla vagn få dra.
    De ofta hos oss är,
    så om jag vann den fina vagnen
    skulle jag nog hos barnbarnen bli populär.
    Modern och läcker, och alla småbarns behov den täcker.
    Vår gamla har tappat sin forna lyster,
    och hans framtid verkar ganska dyster.
    Den passar till olika åldrar och är både smart och trygg,
    en pålitlig vagn som dessutom är snygg.

    Om jag har turen att få vinna önskar jag en prickig.

    Jag nämner givetvis din tävling på min fbsida!)
    Mvh Kjell.

  253. Susanne 9 mars, 2012 on 13:51 Svara

    Vem visste att en paraplyvagn kunde vara snygg, trendig OCH praktisk! Den svarta vagnen skulle passa både mig och min lilla Ellen!

  254. Madeleine 9 mars, 2012 on 16:55 Svara

    Hej vad glad jag blev när jag såg denna tävlingen!! Min dotter har växt ur sin vagn och jag har inte råd med en vagn just nu.. Min dotter skulle bli så glad av att slippa gå hela tiden, det blir ju slitigt för henne ibland..
    (Jag delar denna på min facebook sida)

    Med vänlig hälsning, madeleine

  255. MALIN SVENSSON 10 mars, 2012 on 11:02 Svara

    <3
    Surfade runt och kom in på din fina blogg där jag ser att du har en tävling -med just den vagnen jag vill ha!
    Det kan väl inte bara vara en slump?! Vi i min lilla familj hade blivit så glada och tacksamma om vi vann denna vagn! Alla tygerna är fina men den prickiga hade varit som pricken över i:et!

    <3
    Har lagt din blogg till favoriterna och har tipsat på Facebook!

  256. Matilda 11 mars, 2012 on 14:41 Svara

    Åh, hade mer än gärna strosat runt med denna vagn nu när min lillfis börjar ha glädje av en sittvagn! Vår kombivagn sjunger nämligen på sista versen.. Häromdagen rullade ett av hjulen iväg i mataffären. Lagom kul tyckte jag! 😛

    Såå nu håller jag tummarna att just jag och min lilla Arvid vinner denna snygging (vill gärna ha en retromönstrad isf!) så att vi kan ge oss ut på äventyr framöver utan rädsla att hjul eller annat flyger iväg!

    Kram från Matilda

    Ps. Har tipsat om tävlingen på min blogg.

  257. E-L 13 mars, 2012 on 08:56 Svara

    Prinsessan på ärten,
    hon vilade stjärten.
    På madrasser som inte va bra.
    Men vår lilla stumpa,
    vill vila sin rumpa.
    i nåt som är bättre att ha.

    Jag vill vinna retro revolution.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna