VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Alla hjärtans dag idag och jag tycker fortfarande det är en mysig dag eftersom kärleken är i fokus. Även om jag inte tycker den är lika viktig som när jag var 17 haha…. Min enda lediga dag den här veckan och jag ska njuta ordentligt av några timmar ensam idag, ska på möte nu på morgonen så E ska vara på förskolan en stund även om jag är ledig.

 

 

 

 

 

 

Alla hjärtans dag-presenten fixad? Den här klockan (bland många andra fina) från GUESS med läderarmband finns på kampanj hos Campadre.

 

 

 

 

Ett annat webtips är den här rosa döskallesjalen i silke från Ester Elenoras vårnyheter!

 

 

 

Många kärlekskramar


Kommentarer


  1. Astrid 14 februari, 2012 on 07:58 Svara

    Ha en strålende dag, og lykke til på møte.Nyt dagen og kjærligheten til dine to fine)))klem 🙂

  2. Anna | Tillvaron.se 14 februari, 2012 on 10:00 Svara

    Jag känner som du, en mysig dag eftersom allt är så pluttinuttigt men inget mer än så. Jag har ”önskat” mig en snäll make och att alla mina kära sms:ar till Hjärt-Lungfonden och skänker en slant – sen är jag nöjd 🙂

  3. Ina 14 februari, 2012 on 12:04 Svara

    Haha, jag gillar inte alls alla hjärtans dag 😉 Inte så att jag ogillar den men jag tycker det känns så krystat att vara romantisk för att man ”ska”. Men det är jag det 😉 Min stackars kille får inte fira den här dagen i alla fall. Första året vi var tillsammans envisades han med att köpa en nalle åt mig, så jag köpte en åt honom också. Förra året stenvägrade jag allt och i år har det inte ens kommit på tal. Jag försöker vara romantisk alla andra dagar istället 😉

    Kramar

  4. alexandra 14 februari, 2012 on 13:54 Svara

    vi kör på extra omsorgsfull mat en såndan dag som idag. inga presenter behövs numer hehe…vi har ju varandra=) glad alla hjärtans dag!

  5. Malin ☆ 14 februari, 2012 on 20:33 Svara

    Åh, sjalen är helt underbar!
    Bra tips 🙂

  6. sophie 19 februari, 2012 on 17:26 Svara

    Jag firar min födelsedag samma dag så det där med alla hjärtans dag blir för mig lite tvetydigt :P, känns fel att ge bort presenter när man får av andra anledningar än att det är alla hjärtans dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna