VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Två vagnar & en helikopter

 

 

Igår kväll la jag ut en annons med buggan, och i morse var ett urgulligt par här och hämtade den. Snyft. Känns faktiskt lite konstigt för jag älskar vagnen men E är nästintill för lång för den nu och han sover aldrig i vagn längre så den behövs liksom inte. Spara till syskon känns inte aktuellt och vi har en annan vagn som är smidigast i världen. Men ändå, många minnen finns med den vagnen och många mil har promenerats med den. Vi köpte vagnen begagnad och fick tillbaka en stor del av summan så det behöver inte bli dyrt med en bugga för andrahandsvärdet är bra! Tänk på det om ni tvekar :-).

 

Jag tycker så synd om paret som köpte vagnen!! Hon ringde och sa att de var försenade för de hade åkt fast i en hastighetskontroll… När de kom hit och vi pratade mer visade det sig att han till och med blivit av med körkortet. Så när de prutade några hundralappar, jag hade typ kunnat ge halva priset bara för att jag tyckte så synd om honom haha… Inte för att det var mitt fel på något vis såklart men jaa… Och han var säljare och kör bil i jobbet. Jag har kört extra försiktigt idag kan jag ju lova ;-).

 

 

 

 

 

 

 

När de hade hämtat vagnen åkte vi vidare för killarna ville flyga helikopter och jag skulle fota. Men så var det uppskjutet en timme tills när jag skulle börja så jag åkte vidare lite tidigare mot jobbet för att hinna slänga i mig lite mat istället, kan ju också vara bra ;-).

 

 

 

 

 

Här är killarna med vagnen vi har kvar, Babyjogger city mini singel. Den är så galet smidig, passar perfekt i en storstad! När man går på bussen och det är fullt med barnvagnar och det bara är att dra upp den till ett platt paket, det är fortfarande lika häftigt haha. De flesta bara wow vilken smidig vagn och man ba aah ;-)…

 

 

 

 

 

 

Känns lite tråkigt att jag missade helikopterturen men jag blev bombaderad med bilder och filmer av Fredrik senare. Dessutom är det kul att bara dom två hittar på roliga saker tillsammans, man to man so to speak. Elion vill flyga meeeer helikopter så när de kommer till stan nästa år igen tror jag nog det kommer bli en tur till!


Kommentarer


  1. Sarah 12 februari, 2012 on 18:00 Svara

    hahaha så jävla klantigt gjort o köra så mycket för fort då så man blir av med körkortet! Jag tar en kalkyrerad risk med att köra för fort. men aldrig mer än 30 km/h för fort, böter är okej, men vill aldrig förlora körkortet!

  2. anna -gustavs mamma 12 februari, 2012 on 18:38 Svara

    jag ser min balkong.. tror jag 🙂 kul med helikopter!

  3. Emma 12 februari, 2012 on 20:32 Svara

    Vilken smidig vagn! Är på jakt efter en ny till min son men hur lång är eran son? Tycker du han får plats bra i eran vagn nu

  4. Sandra 12 februari, 2012 on 20:44 Svara

    Beror på situationen om det är synd om den som tappar körkortet eller inte. Kan tycka att det finns ju lagar av en anledning.

    Blir bara nyfiken på varför inte ni sparar vagnen till nästa barn (om det blir fler?).

    Jag är så nöjd med vår vagn också, och den är så snygg 🙂 När jag varit ute och gått har till och med gubbar stannat och sagt att det var ett snyggt vrålåk med häftiga kromade däck 🙂 Tanter har stannat mig på stan också och berömt vagnen. Den är svart med vita och grå blommor. Stabil och lätt att köra med i snön, lika lätt att köra i skogen där det är lite snårigt.

    Spännande att åka helikopter, hade du vågat? 🙂 Förstår att Elion tycker att det var häftigt.

    • Evelina 12 februari, 2012 on 20:57 Svara

      Ja alltså det är ju inte synd om dom på det viset men ändå… Retligt för dom, de hade ju tjänat på att köpa en helt ny vagn istället ;-)… Självklart ska rätt vara rätt och det är livsfarligt att köra så mycket för fort!

  5. Anna-Maria 13 februari, 2012 on 07:17 Svara

    Buggan är helt enkelt bäst,,
    Vi sålde precis våra oxå och fick ut ett bra andra handsvärde.. Nu har vi precis hämtat hem donkey..:)
    Syskonvagnen till buggan.. Helt enkelt den bästa vagnen som finns..:) skulle ni råka få tvillingar sedan rekommenderas den väldigt mycket..

    Set super mysigt ut att flyga helikopter..:)
    Önskar dig en trevlig måndag..

  6. Sara - Gravid med tvillingar 13 februari, 2012 on 08:11 Svara

    Fy vad segt att bli av med körkortet. Min sambo blev det i 3 månader för några år sen och det var såå drygt att köra honom hela tiden.
    Men, som man bäddar…

    Härligt med så bra andra hands-värde på Buggan. Vi har precis beställt en Bugaboo Donkey Twin från England. Galet dyr, men betydligt billigare än i Sverige.
    Och vad gör man inte för en bra vagn, dom flesta tvillingvagnarna är ju sååå STORA!

    Ha en skön vecka!
    Kram

  7. Johanna 13 februari, 2012 on 08:36 Svara

    Åh jag vill också flyga helikopter! Dels för att komma över min höjdskräck (hehe) men också för att jag har hört att de tär en så mäktig känsla.

    Däremot tycker jag inte att det var synd om paret(och mannen) som blev av med sitt körkort. Det finns ju lagar av en anledning och ska man bli pappa så ska man väl inte köra för fort? 🙁

  8. Lisa 13 februari, 2012 on 08:56 Svara

    Tycker INTE synd om de som kör för fort och därmed blir av med körkortet, tänk på alla olyckor som kan hända!

  9. Gullan 14 februari, 2012 on 03:39 Svara

    Skönt att få den såld så snabbt! Sover inte elion alls på dagarna nu lr vart sover han?

    • Evelina 14 februari, 2012 on 07:29 Svara

      Han sover de dagar han är på förskolan men då gör han det inne med de andra barnen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna