VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagens middag & dagens träning

 

När jag kom hem från jobb var ”grillen” i gång! Vi rensade förra i flytten så det får bli engångsgrill tills säsongen är igång igen :-). Lika gott det, oh my så smarrigt det är med vitlöksmarinerad fläskfilé, rotfrukter i ugn och beasås. Skulle kunna äta det varje dag!

 

 

 

 

 

 

Sen var det vällingmys ganska snart efter, E var helt slut av helikoptertur och påfågelskådning i stadsparken och därefter snörade jag på mig joggingskorna och puttade ut mig själv. Var inte alls motiverad men jag kände att jag ville ändå och det är ju alltid skönt efteråt haha. Runkeeper är mitt bästa tips till er som vill komma igång med powerwalks eller jogging, då kan du hålla koll på distans och din tid!

 

 

 

När F kommer ner från duschen blir det film. Imorgon kickar en vecka med fullspäckat schema igång! Jag jobbar mer än heltid och på tisdag som är min enda lediga dag har jag ett jättespännande möte. På tisdag ska jag även fika med fina Elin, vi lyckades hitta en dag som passade oss båda och det ska bli så kul att träffas igen!


Kommentarer


  1. karolin 12 februari, 2012 on 20:30 Svara

    Hihi vad mysigt med engångsgrill 🙂 Vart riktigt sugen på mat nu!

    Vad duktig du är med joggingen! Jag håller med om att det är jätteskönt, det jobbigaste är att komma iväg tycker jag men lyckas man med det så är det gött sen 🙂

    Kram!

  2. elinjosefine 12 februari, 2012 on 20:41 Svara

    åhh vad mysigt med grillande i snö! Blev sugen på korv med bröd idag när jag var ute och gick i snön. Gillar egentligen inte det så mycket men det var ett sug som kom i solskenet 😉

  3. Mums med grillat! Och heja heja dig som fortsätter springa! Jag älskar också Runkeeper och den appen ska bli en god träningskompis till mig efter den här graviditeten (som jag hoppas tar slut inatt!). 🙂 Kram!

  4. Kim - Mamma till Victor & bebis i magen 13 februari, 2012 on 10:17 Svara

    Åh vad gott med rotfrukter i ugn!

  5. Michan 13 februari, 2012 on 18:16 Svara

    det lät gott vi grillar hela vintern också, grillat är oftast godast tycker jag. Var de egen vitlöksmarinad eller??

    En teknik fråga… hur får du bilden från telefonen till datorn alltså bilden ovan från runkeeper??
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna