VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Monday

 

 

 

Välkommen måndag!

 

 

Inatt har jag legat och lyssnat på hemska snarkningar och sen var det snoozningar i en hel evighet innan F vaknade så jag var inte på mitt bästa humör när jag gick upp hehe. Ska mysa med min älskling en stund innan det är dags för förskola och jobb, jag ska börja en timme tidigare än på schemat eftersom min kollega ringde och kände sig krasslig igårkväll.

 

Jag och F jobbar på helt olika håll men vi undviker att köpa en bil till och ska ha månadskort till bussen istället. Jag kommer ha bilen de dagar jag jobbar eftersom det är längre och bussarna går inte lika bra så då får F åka buss. Det grejar vi! Dessutom kan jag och E åka buss ”gratis” som en liten bonus på lediga dagar också :-).

 

Igårkväll pratade vi tatueringar, jag måste testa typsnitt till den jag vill göra så F ska fixa fram några olika så jag kan skriva ut. Har tänkt ha lite som skrivmaskinstypsnitt ni vet? Ni frågar ibland efter typsnittet på min witheveryheartbeattatuering men jag minns faktiskt inte vad den heter, men jag vet att det är en av de vanligaste som finns i word!

 

 

 

(Bild)


Kommentarer


  1. The Housewife 6 februari, 2012 on 08:30 Svara

    Godmorgon!
    Hoppas du får en fin måndag, trots dålig natt, hi hi.

    Vilken otroligt cool tatuering! Jag som älskar tatueringar håller på att spricka av nyfikenhet på vad du ska göra här näst. Spännande.

    Kram !!

  2. elinjosefine 6 februari, 2012 on 08:57 Svara

    Spännande med tatuering! Själv är jag väll snart än av få som inte har någon. Men jag tror faktiskt inte jag kommer göra det heller. Hade bara tröttnat 🙂

    Ha en härlig måndag!! Kramar

  3. Angelica - Mot min smala lycka! 6 februari, 2012 on 10:14 Svara

    den där tatueringen skulle jag vilja ha 🙂

  4. M 6 februari, 2012 on 10:22 Svara

    Jag hoppas att du får må riktigt, riktigt bra snart! Tonen i din blogg är lite annorlunda jämfört med innan. En kan inte låta bli att undra vad det egentligen var som hände :/ Skickar massor av hopp, pepp och varma tankar!!!

    • Evelina 6 februari, 2012 on 18:55 Svara

      Haha ja vad hände ;-)… Ärligt så är det fortfarande jobbigt och kaos i tankarna men jag känner mig lite mer samlad i funderingarna.
      Tack söta du!!
      Kramar

  5. Lizette 6 februari, 2012 on 10:31 Svara

    Här (http://www.fonts.com/) kan du se hur din text skulle se ut i olika typsnitt. Där valde jag till min Mio tatuering. =)

  6. Izabella 6 februari, 2012 on 12:27 Svara

    ÅÅ vad fin den är som är på bilden 🙂 Jag vill också ha en till men vet inte vad! kraaaam

  7. Lisa.M 6 februari, 2012 on 19:28 Svara

    Oh spännande FinaEve! Ska bli kul o se vad det blir. 🙂 Jag ska göra min tatuering i sommar när vi åker ”hem” till USA. KRAM !!

  8. Marieh 6 februari, 2012 on 21:52 Svara

    Haha jag vet precis hur det är, vissa nätter så är det bara helt omöjligt att sova bredvid de där härliga männen och då är man inte så jäkla glad när de snoozar och snoozar.

    Vad duktig du är som har joggat i det här vädret, jag skulle vara rädd som bara den för att halka så jag tycker du är modig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna