VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

You know I dream in colour and do the things I want

Jag åkte hem från jobbet med HÄRLIG ENERGI, blir så glad av att få prata med härliga kunder! Höll på att skratta ihjäl mig när jag ringde hem och Fredrik sa något om att Elion höll på att göra honom galen idag (och då har han ändå oändligt med tålamod), jag sa bara att då kanske han förstår att jag tycker det är lite extra skönt att ha börjat jobba igen efter en månad hemma, han är ju en vilde varje dag och nu förstår han nog kanske även varför jag kan behöva en dusch i min ensamhet, en promenad eller liknande när han kommer hem på kvällarna ;-). Men som vi älskar dig Elion!! Du gör allt så mycket roligare och det är sann lycka att få ha dig i våra liv.

 


Uppdaterade spellistan på jobbet och insåg att jag måste skaffa Kelly Clarksons nya album!! Älskar allt hon gör och det är från en av hennes låttexter som min nästa påtänkta tatuering kommer ifrån :-)… Vill för övrigt ha hennes armband (handband?) som hon har på sig i videon, så fiiiint!


Kommentarer


  1. Jag gillar också Kelly Clarkson! Det ska bli spännande att se din framtida tatuering, den du gjorde senast gillar jag supermycket. Kram och ha en fortsatt trevlig helg!

  2. Hanna - Mode, smycken och min vardag 5 februari, 2012 on 08:49 Svara

    Den låten är så bra!

  3. Marie 5 februari, 2012 on 10:46 Svara

    Jag gillar också Kelly Clarkson. Hennes senaste album är riktigt bra! Det ligger på en av mina favoritlistor just nu!
    Hoppas ni har en härlig söndag! Kram

  4. Elin 5 februari, 2012 on 12:33 Svara

    Åh känner igen det där med vildingen… 😉 Har ju en soon to be 2 åring är hemma och han river stället dagligen tror jag. Såg det senare inlägget med ljuslyktan (fin!) o tänker bara, hur fasiken får dom alla korgar, ljusstakar osv att stå kvar 😀
    Men förstår att ni säkert har det lite så med ibland, o barn är ju så olika med såntdär ”röj” 😛
    Skulle uppskatta ett inredningsinlägg med sjukt barntåliga möbler.. haha, behöver köpa ny tv bänk och soffbord men det känns ju knappt värt det om det blir märken osv direkt. Vill samtidigt kunna ha det fint hemma fast man har småkids 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna