VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Frozen friday

Äntligen fredag (som alltid) och det snöar lätt ute (blä), ser på klart.se att det ska vara så här kallt över helgen. Brrr! Igår var det kring 10 minus så det var inte konstigt att mitt ansikte höll på att domna bort när vi gick ner mot centrum. Till och med E sa att det blåser kallt där han satt inbäddad i åkpåsen och det har han aldrig gjort innan haha…

 

 

 

 

Jag ska testa en något billigare variant av hårolja, istället för Moroccanoil som får så bra betyg av de flesta. Den här är från OSMO och jag kan inte säga så jättemycket om den ännu, mer än att jag gillar pumpen och att den doftar gott. Inte riktigt lika gott som Moroccanoil men diskretare och det kan ju också vara bra.

 

 

 

Vi har tänt ljus och ”brasan” och myser inne innan vi ska åka mot förskolan. E vill åka nu. Kom kom, åka Malin bilen! säger han. Han pratar ofta om hans inskolningsfröken hihi.

 

 

 

MorgonKram

 


Kommentarer


  1. Hanna i norrland ♡ 3 februari, 2012 on 09:25 Svara

    Ja brrr så kalllt. Här har vi -20 just nu! Vi har verkligen varit bortskämda denna vinter med härliga -5-10 så detta känns ju som istiden 🙂
    Trevlig helg!

  2. Anna 3 februari, 2012 on 09:38 Svara

    Jag byter gärna. Just nu visar min termometer på -28
    Det är med andra ord bara till att hålla sig inne
    Trevlig helg! Kram

  3. Izabella 3 februari, 2012 on 09:39 Svara

    åå jag kan byta med dig. TRETTIO MINUS här :O 🙂 kraaam

  4. Annica 3 februari, 2012 on 10:52 Svara

    Här har vi -30 så vi går helst inte ut om vi inte måste

  5. Som du märker är det betydligt kallare i Norrland Evelina 🙂 Men vi är i och för sig mer vana vid det kalla vädret. Hoppas att ni får en underbar dag! Kram

  6. Elin 3 februari, 2012 on 11:06 Svara

    Skriv gärna vad du tycker håroljan när du provat den ett tag 🙂 Kan rekommendera Macadamia oljan med! Och hårinpackningen i den serien är grym 🙂 http://eleven.se/macadamia-natural-oil-b492.html

    Tänkte beställla ett svart ”stars and stripe” linne förra veckan, men blev osäker på vilken storlek jag skulle ta så jag la ner. Är det stora eller små storlekar? Ligger på medium men ibland large.. Samma med sonen som har 92 nu med börjar växa ur den storleken. Vill inte gärna köpa 86/92, men hur stort blir det med 98/104 tro? Har du köpt något till Elion därifrån?
    Ha en superhärlig fredag nu!
    Kram kram

    • Evelina 3 februari, 2012 on 14:09 Svara

      Jag ligger mellan s och m och tog den minsta, så du kan nog ta m/l ( var väl såna storlekar?)
      Elion har 98/104 i blingos kläder nu, han är 94 lång nu ungefär! Brukar köpa den storleken i andra märken också så normala i storlek skulle jag vilja säga :).
      Kram söta!

  7. Ina 3 februari, 2012 on 12:00 Svara

    Haha, hemma hos mamma och pappa var det -38,5 😛 Det du 😉 Vi har ”bara” 18 här i Östersund, det räcker tycker jag.

    Kram!

  8. Sara - Mamma till Max 3 år 3 februari, 2012 on 12:37 Svara

    Jag köpte en hårolja när jag var hos frissan häromdan. tror den var från schwarzkopf. hon rekommenderade den starkt i alla fall så hoppas att den ska göra underverk med mitt hår =)

  9. Emma 3 februari, 2012 on 13:13 Svara

    Hej E,

    har själv fått tag i en uuunderbar produkt som heter Uniq One. En helt galet fantastisk spray som du sprayar i håret efter varje gång du tvättat det. Håret blir lent, glansigt, doftar gott.
    Det är även värmeskyddande.

    Den har allt!! 🙂

    Kostar från 120-150:- på salonger eller om du beställer via nätet.
    Du komemr inte att bli besviken!

    Kram Emma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna