VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu vet jag!

 

Haha gud vad jag ser sliten ut redan nu, hur ska det här sluta!? Om jag inte klarar en kväll på akuten hur ska jag klara en hel partykväll liksom… Hej smink! Men håret är fräschare än på väldigt länge, man får vara glad för det lilla ;-). Jag lovade K att toppa håret var åttonde vecka och INTE dra ut på det 12 veckor som jag har gjort länge men det funkar inte nu när det är så slitet. Behöver putsa till det lite och ofta, bara att inse.

 

 

 

 

 

 

Jag är sådär sprudlande glad idag, ska bli så KUL ikväll! Har även kommit på var jag ska göra nästa tatuering!!! Det kändes exakt likadant i somras när jag stod på jobbet och kom på vad och var jag skulle göra den som sen också hamnade på revbenen, närmast hjärtat. Det känns lite som ett kall, typ jagmåstegöradethelstigår. Nu ska jag göra en längre text på andra sidan (tänk lite Megan Fox). Alltså på revbenen igen. Jag tyckte det gjorde svinont på vissa ställen där men det är det fan värt. Även den här gången blir det en text från en låt som betyder mycket för mig.


Kommentarer


  1. Isabella 28 januari, 2012 on 14:13 Svara

    Åh vad kul! Jag längtar lite till i höst för då ska jag göra min nästa tatuering, ett år försenat. På revbenen jag med. Skulle ha gjort det i höstas men då man inte ska tatuera sig när man är gravid så får det bli i höst istället.

    No pain – no gain 🙂

  2. Therese 28 januari, 2012 on 14:24 Svara

    Vilken tur att det gick så pass bra med Elion ändå, man blir så rädd när det händer olyckor sådär :/ Vi har varit på akuten ett par ggr för mycket…

    Att få håret toppat gör stor skillnad, skönt! Ha nu en toppenkväll!

    KRAM

  3. Nadja 28 januari, 2012 on 15:21 Svara

    Jag hoppas du får underbart skoj ikväll gumman! Kram

  4. Sandras Värld 28 januari, 2012 on 15:47 Svara

    Åh vad spännande, vill veta 🙂 kram

  5. Helena 28 januari, 2012 on 16:32 Svara

    Vad skönt att det gick väl med lillkillens fingrar! Hua jag vet hur rädd man blir! Faen att man ska behöva sitta så länge på akuten å vänta m barn, jag blir så less, jag menar få komma in på ett rum å göra en röntgen borde vara prio ett!

    Nåja, nu gick det ju bra 🙂

    Hoppas du får en underbar kväll med din syster! Ha så kuuul ikväll!!

    Kraam

  6. Hanna - Mode, smycken och min vardag 28 januari, 2012 on 18:24 Svara

    Du har fått en award i min blogg. 🙂

  7. Cissi 28 januari, 2012 on 18:49 Svara

    Så snygg tatuering du vill göra:) Helt i min smak. Skulle med vilja göra något liknande men jag har tre stora fjärilar på ryggen tatuerat så de måste ju passa ihop med dem:) haha i- lands problem;)
    Ha det suuper skoj ikväll nu! Kramar

  8. Alexandra 28 januari, 2012 on 22:00 Svara

    Fint skal till telefonen! Var har du köpt det?

  9. Vad skönt att allt gick bra för Elions stackars hand, det är verkligen hemskt när ens barn gör sig illa. Hoppas att du hade en rolig kväll! Kram!

  10. Anonym 29 januari, 2012 on 09:10 Svara

    Hej E! 🙂 tänkte höra var eran sängkappa är ifrån? Är i behov av en! Och blir den lätt skrynklig eller håller den sig fin? Tänkte om det är tunt tyg som det ser ut att vara på bilden! Hoppas du hade en superkväll igår! 😀 många kramar!

    • Evelina 29 januari, 2012 on 10:50 Svara

      Den är från hm! Den blir skrynklig efter tvätt men jag fick världens bästa tips om att spraya den med vatten när den är på plats och sen dra i den så behöver man inte stryka 🙂 kram!

  11. Johanna 29 januari, 2012 on 11:22 Svara

    Hoppas du hade en trevlig kväll 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna