VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

e.l.f.

 

 

 

 

Fick hem ett paket från e.l.f Cosmetics i brevlådan idag, spännande att testa nya sminkprodukter och just mineralsmink är verkligen min grej. ÄLSKAR bare minerals! Mineralprodukterna från e.l.f påminner väldigt mycket om bare minerals rent utseendemässigt så det bådar ju gott. Tyvärr var läppglans och läppstift kanske inte mina favoritnyanser men det där rouget (översta burken) längtar jag efter att få testa.

 

 

PS alla produkter ovan kostar drygt 30 kronor, en stooor skillnad mot bare minerals ;-)…


Kommentarer


  1. Emilia 23 januari, 2012 on 14:27 Svara

    Spännande! Är själv lite nyfiken på elf så du får gärna redovisa när du har testat sen 🙂

  2. Annika 23 januari, 2012 on 14:29 Svara

    Jag har ocksa testat e.l.f och vid första anblicken var jag supernöjd med det, men efter ett tag kändes det inte sa bra längre. Det är galet billigt, men det är ocksa väldigt lite smink i förpackningarna, tog slut pa ett läppglans pa mindre än 1 vecka(!). Sen började jag även fa problem med finnar, och det har jag aldrig haft innan. Men det är ju olika för alla, du kanske blir supernöjd (själv kastade jag allt i soporna efter ett tag- för det priset kändes det som en bra idè:-))

  3. Sofie 23 januari, 2012 on 14:40 Svara

    Jag har svårt att tänka mig att det täcker lika bra som I.d. Men det ska bli kul att se när du testar 🙂 Jag köper ALLTID mina I.d på tradera eller än bättre på Feelunique 🙂 Vägra köpa i butik!

  4. Sofie 23 januari, 2012 on 14:49 Svara

    Gillar inte deras foundation eller rougen tycker inte det blir så mycket färg eller resultat som ID men deras läppstift och läppenna tycker jag är toppen, ja en ny beställning på det igår =)

  5. Anne-May, 19 år 23 januari, 2012 on 14:57 Svara

    Kollade in sidan du länkade, kostar det verkligen ca 30 kr burken? 🙂 kollade på ett puder och det stod SEK 36 eller nåt. Det är ju superbilligt i så fall! 🙂 Måste testa! Mineralsmink är ju så mycket bättre för hyn. 🙂 Du får berätta sen vad du tyckte om produkterna.
    Ha det bra!

    KRAMAR

  6. Petra - mamma,sambo,syster,dotter,vän 23 januari, 2012 on 15:15 Svara

    Kanske man skulle unna sig både nya kläder och nytt smink. 😉
    Du har förresten fått en lovely blog award på min blogg! 😉 kolla får du se. 😉
    Kram!

  7. Marie Mårtensson 23 januari, 2012 on 16:03 Svara

    Älskar jag också bareMinerals och handlar bara på http://www.feelunique.com 🙂 Skulle aldrig få för mig att handla det i butik eller i svenska webbshopar, de pengarna kan man ha roligare för.

  8. id är bäst 23 januari, 2012 on 16:11 Svara

    Det finns en anledning till att elf är mycket billigare! Det är stor skillnad på elf och id! TYVÄRR! Jag läste om elf förra året i en söndagsbilaga och köpte direkt hem både foundation, rouge och läppglans. Läppglanset var okej men det höll inte så länge och foundationen var KASS. Rougen var det enda som var bra, så den använder jag fortfarande ovanpå mitt id-smink! Så jag vill bara varna dig för att du nog blir lite besviken..

  9. id är bäst 23 januari, 2012 on 16:12 Svara

    Ett tips: id-smink på beautybay.com är BILLIGARE än feelunique!

  10. Annica 23 januari, 2012 on 23:54 Svara

    Måste bara tipsa dig om Tikei mineralsmink. Tyvärr är bare minerals inte helt igenom naturligt utan innehåller tillsatser men Tikei är endast naturligt, väldigt bra pris, finns i många nyanser och är dessutom svensk tillverkat

  11. Susanna - living the dream 24 januari, 2012 on 14:25 Svara

    Till id är bäst: Smaken är som baken när det gäller våra mineralprodukter! Vi har flera kunder som har gått från andra dyrare märken till vårt märke och upplever att de har fått bättre hy. Vårt smink produceras på samma fabriker som många av de dyrare och innehåller 100 % mineraler. Men det var tråkigt att du inte fick ett resultat som du hade hoppats på!

    Hur vi kan ha så rimliga priser är för att vi kör enbart onlineförsäljning, annonserar inte i tidningar, har ett gemensamt centrallager i England för Europa och bara det gör att vi sparar stort och kan erbjuda så pass bra priser utan att plånboken ska behöva lida. Det är vårt koncept det 🙂

  12. Michan 28 januari, 2012 on 08:42 Svara

    Jag köper också smink från dom, med dom priserna kan man prova lite olika nyanser som man inte hade gjort annars.Och så köpte jag lite olika nagelack också Men däremot har jag svårt för mineral sminken oavsett om det är id eller något annat jag blir alldeles torr och stel i ansiktet, jag gillar bättre flytande fondation, alla verkar älska dom så det måste vara fel på mitt ansikte 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna