VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tröttis

 

 

För några minuter sen låg vi och läste i stora fordonsboken, tittade på barnkanalen och nu sover han sött här brevid mig. Vi satt uppe med honom till midnatt ungefär och sen var han dålig fram till 4 så han måste vara superdupertrött idag stackaren.

 

Jag är som vanligt inte trött och samtidigt är jag ättetrött, men har ju SÅ svårt att koppla av och bara göra ingenting nuförtiden. Ska ta tag i de femtioelva maskinerna tvätt däruppe i alla fall och få på mig nya kläder. Går runt i pyjamas som jag antar också borde tvättas, här ska jag eliminera basilusker så gott det bara går! Mår själv illa men det gör jag ju ganska ofta och lite kanske det bara är inbillning haha? Behöver min dagliga dos av eyeliner och mascara tror jag för att piggna till! En dusch skulle också sitta fint, hämtade ut mitt silverschampo på väg till solariet idag så det vill jag ju testa :-).


Kommentarer


  1. Milla 12 januari, 2012 on 11:12 Svara

    Fin bild!
    Själv ligger jag i sängen och klockar värkar. Mitt vatten gick imorse. 😀 Kan knappt vänta tills jag får träffa miraklet i magen. <3

    • Evelina 12 januari, 2012 on 11:36 Svara

      Men åh vad spännande!!!! Lycka till fina du! Massa kramar

  2. Annica 12 januari, 2012 on 11:29 Svara

    Ett litet tips bara när det kommer till baciller. Tvätta Elions händer direkt ni kommer hem från dagis och tvätta inte underkläderna och vanliga kläder i samma maskin, och då gärna underkläderna på 60 grader, just för att få bort mycket baciller. Att tvätta händerna regelbundet på både barn och vuxna är faktiskt ett bra sätt att minska på smittorna.

    Hoppas nu att Elion kryar på sig, det är ju så jobbigt med magsjuka, speciellt för de små

  3. Izabella 12 januari, 2012 on 13:54 Svara

    Åå vad fina ni är!! Kram

  4. Sara - Mamma till Max 3 år 12 januari, 2012 on 21:53 Svara

    Hoppas ni andra slipper sjukdomen!

    apropå det som annika skrev i kommentaren ovan så tvättar vi alltid händerna och byter kläder när vi kommer hem från förskolan. Både jag och min man är förskollärare så vi vistas därmed på förskolor bland alla baciller hela dagarna så det är a och o för oss för att slippa bli sjuka ofta samt att slippa smitta ner varandra.

    Hoppas du får sova gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna