VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sjukis

 

Vill man överraska mig med blommor är vita tulpaner absoluta favoriten :-). Jag köpte två buketter igår, på söndag är det tulpanens dag så det är bra priser lite överallt!

 

 

 

Igår kom jag iväg både till solarium och på joggingtur. Solariet var riktigt fräscht och ett sånt där drop-in så man bara lägger i pengar och går in i ett rum. Sen var jag bambi på hal is men det gick faktiskt bra att jogga ändå, körde lite intervaller. Foten gör ont när jag går hemma utan skor och det beror helt klart på alla mina långpromenader i skinnstövlarna, borde ha mina gympadojor oftare även på vardagspromenader!

 

Kom hem, duschade och sen började Elion att spy… Vi var på inskolning måndag och tisdag, igår när vi kom dit var halva barnaskaran hemma i magsjuka (och en i vattkoppor) så det var ju inte helt oväntat. Vi hade en lååång natt men shit vad duktig han är! Satte sig upp och sa hinken innan han behövde spy! När vi vaknade på morgonen var han piggElion igen så vi hoppas att det bara var en kort visit av hemska magsjukan.

 

Idag hade vi tänkt en tur på öppna förskolan här i närheten (skulle hoppa över inskolningen just för magsjukan tänkte jag haha) men det får vi såklart strunta i. Det regnar och blåser ute så en innedag passar ju faktiskt riktigt bra just idag.

 

 

KRAM ♥


Kommentarer


  1. Studentmamman 12 januari, 2012 on 09:18 Svara

    Hej, vad tråkigt med magsjuka. Med tanke på 48- timmars regeln vid magsjuka verkar en lugn innedag vara det optimala 🙂 Hoppas han kryar på sig och resten av familjen klarar sig.

  2. Catti 12 januari, 2012 on 09:20 Svara

    Jag blir lite lugnare av att läsa det du skriver. Hur lugna ni är ang detta med magsjukan. Vill bara säga tack till dig för det!

    • Evelina 12 januari, 2012 on 09:22 Svara

      Åh gumman jag hoppas att ni klarar er men OM ni får det är den här vanliga magsjukan helt klart att föredra framför vinterkräkis. Ska maila dig nu!
      Kramar

  3. Izabella 12 januari, 2012 on 09:21 Svara

    Å vad jobbigt tänkte jag skriva men vad tur att han frisknade till så fort, bra immunförsvar! Jag vill också ha färsta blommor hemma oftare det är så fint och doftar så gott !” kramar 🙂

  4. Kim 12 januari, 2012 on 10:37 Svara

    Usch man vet ju hur man själv mår när man är magsjuk, måste vara ännu värre när man är liten och inte förstår vad det hela handlar om. Stackarn!

  5. Anna S 12 januari, 2012 on 10:55 Svara

    Krya på lillskrutten!!
    Kram

  6. britta Bloggar 12 januari, 2012 on 15:05 Svara

    Åhnej stackars!

  7. Hanna 12 januari, 2012 on 19:13 Svara

    Stackarn! Hoppas ni klarar er!
    Vår lilla familj hade det i helgen, natten mot lördag, tur att vi spydde varannan gång jag o min son så jag kunde hjälpa honom sen!

    Skönt att höra att det finns föräldrar som håller det med att stanna hemma efter magsjuka!
    Min son har en sjukdom som gör att vi 2 av 3 ggr måste till sjukhus vid magsjuka för att säkerställa att han behåller mediciner i inte blir sämre i sjukdomen..,

    Så ville bara säga Hejja på det! 🙂

  8. Emma 13 januari, 2012 on 11:47 Svara

    Här har sonen haft vattkoppor sen i Lördags men blir hemma nästa vecka med dagis regler även att nästan alla koppor är torkade nu… Så Pippi går här hemma nästan 10 timmar /dygn . Fast hellre detta än magsjuka.

    Ha en bra helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna