VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MAKE IT HAPPEN!

 

Igår när vi strosade på stan spanade vi även i skyltfönster (stängt på söndagar i stan) och jag gillar den här tavlan med bra budskap. Jag är en riktig drömmare men önskar att jag vore mer som i den sista meningen, make it happen! Man lever ju faktiskt bara en gång så följa sitt hjärta och sina drömmar borde man alltid göra.

 

 

 

Idag startar inskolningen på nya förskolan! Känns inte alls jobbigt som första gången, nu vet jag ju hur kul han tycker att det är och jag har blivit av med lite av min seperationsångest hehe. Det gick ju superbra första gången och vi har bara positiva erfarenheter från förra dagiset så jag hoppas att det går lika bra nu också. Hade velat att F kunde ta den här inskolningen men nu är det som det är och jag ska försöka tänka på att det är en lyx att få vara hemma med min skatt lite extra även om jag saknar att jobba :-).

 

 

 

Ha en härlig första dag på nya veckan alla fina!

 

 

 

Make it happen!


Kommentarer


  1. Catti 9 januari, 2012 on 08:36 Svara

    Lycka till med inskolningen! 🙂

  2. Natalie 9 januari, 2012 on 08:39 Svara

    Jag är övertygad om att inskolningen kommer gå galant. Hoppas ni trivs bra i er nya stad och passa på att njuta av de lediga dagarna med E, utforska staden, vila upp dig och samla krafter tills du börjar jobba igen.
    Vill även passa på att tala om vilken fantastisk blogg du har och vilken motivation jag får till att träna när jag läser dina träningsinlägg. Tack vare det kom jag ut på en promenad igår och tanken är att ta en i kväll med.
    Kram

  3. Anna - mamma till två prinsessor 9 januari, 2012 on 09:18 Svara

    Visst sitter skylten i fönstret på Johan’s café? Tycker jag känner igen den!
    Lycka till med inskolningen idag, det kommer säkert att gå superbra!

  4. *SARASDIARY* - Gravid v.25 9 januari, 2012 on 10:52 Svara

    Älskar tavlan! Jag har två tavlor från kollektionen och blir varm inombords bara jag tittar på dom.

    Lycka till med inskolningen, kommer gå galant 🙂

    Ha en trevlig dag!

  5. Cissi 9 januari, 2012 on 11:26 Svara

    Lycka till! Hoppas verkligen att det går bra!

  6. Mikaela 9 januari, 2012 on 12:14 Svara

    Vilken fin tavla,vill ha!Vet vilken butik det är,de har mycket fint där.

  7. Liselotte 9 januari, 2012 on 12:38 Svara

    Det stod inskolning på schemat här med, fast för första gången någonsin för oss. Det gick bra 😀 Hoppas att jag ska bli av med lite av min separationsångest också 😉

  8. Mikaela 9 januari, 2012 on 16:05 Svara

    Tack för inspirationen gällande tavlan.Trots att jag bor i Sthlm har jag lyckats ringa,lägga undan den och hoppas att min kära pappa kan hämta upp den i morgon (familjen bor kvar i staden) och att sambon som är i Skåne i arbetet kan frakta hem den 🙂 Make it happen va det! 🙂
    Jag hittade hit via Fru Sofie när ni va här uppe i Sthlm på Underbarabarnmässan i slutet av förra året.Gillar din blogg,genuin och inspirerande!

    Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna