VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Höstresa?

 

Alcudia maj 2011 ♥

 

 

 

 

Fredrik pratar mycket om att han vill ut och resa nu och då tänker jag genast tillbaka på när vi var på Mallorca förra våren. Vi firade min 25-årsdag där och livet lekte verkligen, jag hade precis börjat mitt nya jobb som jag älskade och sommaren låg framför. Skulle gärna åka tillbaka dit för det var otroligt barnvänligt och Elion hade det så himla roligt! Nu skulle han såklart ha ännu roligare när han nästan är 3 år (i höst). Det är mycket som ska sparas till just nu (inte minst en husbuffert) men kanske det kan bli en höstresa?


Kommentarer


  1. Magdalena 8 januari, 2012 on 10:55 Svara

    Annars finns sista minuten. Lite billigare resor.

  2. J 8 januari, 2012 on 11:00 Svara

    Såklart ni ska resa! 🙂 Vi ska boka en resa till Istanbul i dagarna eftersom vi reser med lite mindre barn som är lättare att ha i storstad på sommaren och vi landar på kring 10 000 för hela resan tror jag så det behöver ju inte bli så dyrt :). Kollad på kombon Ryan Air och boka på Alcudia via hotels.com först också och där kunde man också få ihop det för kring 10 000- i juli. I andra månader som t ex september är det säkerligen mycket billigare!

    Själva planerar vi nu också en långresa till nästa vår, ska bli så himla roligt! Då är vår dotter också nästan 3 år så hon lär kunna få ut ganska mycket av den även om det inte är för den sakens skull vi reser :).

  3. My heavenly life - johanna 8 januari, 2012 on 12:25 Svara

    Jag och bästa kompisen planerar en resa nu i augusti september och pratar om Alcudia. var det bra där? =) Vi har som krav att det skall vara fina ständer och vara ett trevligt ställe med lite variationer så som stad och natur =)

  4. Hanna i norrland ♡ 8 januari, 2012 on 12:40 Svara

    Så härligt med en resa! 🙂
    Kan rekomendera Rhodos stad. Supermys! 🙂

  5. martina 8 januari, 2012 on 13:28 Svara

    Vi kanske skulle resa ihop?!

  6. Alexandras 8 januari, 2012 on 14:00 Svara

    Jag och sambon betalade en resa i veckan. Vi kände bara, nej nu köper vi en semesterresa. Kreta blev det. Till ett ställe vi varit på innan. Hotell med frukost denna gång=) mycket lägenhetshotell i Grekland annars. Vi sparar och sparar, men man måste använda pengarna också=p så detta ska bli kul. Så nu gäller lchf! För att min kropp mår bäst av ATT ej äta bröd pasta. Kan tänka MIG ATT du håller med=) sorry för ATT det ser kul ut. Skriver fr min…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna