VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Let there be light

 

 

 

Kanske inte det smartaste att gå på ikea efter en flyttdag men vi behövde verkligen en lampa (egentligen flera) och fick med oss en Årstid plus lite annat. Ny matta också, en vit den här gången vilket ska bli spännande att se hur länge den får vara vit haha… Kändes helt fantastiskt att åka hemåt och vara hemma 5 minuter senare, förstår fortfarande inte att detta kommer vara verklighet och vardagsliv framöver men det känns jättebra. Har ju saknat att bo i storstad egentligen ända sen vi flyttade sist!

 

Vårt lilla radhus är ett äldre hus men i otroligt fint skick och det som vi skulle vilja ändra på är småsaker som tapeter och skåpsluckor men i det stora hela är det redan väldigt mycket vår stil så vi kommer bo in oss ett tag innan vi tar tag i skönhetsrenoveringar :-). Mönstrade tapeter är till exempel inte alls min grej men den här i vardagsrummet är väldigt ljus och därför är den helt okej. Fondväggen i sovrummet tror jag dock inte att jag kommer vänja mig vid, ni ska få se hur den ser ut en dag snart!


Kommentarer


  1. My heavenly life - johanna 28 december, 2011 on 22:14 Svara

    Åh vad skönt för er! Hoppas att det gick bra för er att flytta och att sjukdomarna höll sig borta! Stort lycka till i ert nya hem! <3

  2. Angelica 28 december, 2011 on 22:15 Svara

    Vad härligt att allt gått bra! Ska bli kul att se fler bilder sen 🙂

  3. Alexandra 28 december, 2011 on 22:19 Svara

    Åh, så fint. Både jag och sambon här hemma är grymt imponerade över att ni lyckats flytta allt och på en dag själva. Tycker ni ska fira er riktigt ordentligt!! Ser fram emot fler bilder..

    Kram från Alexandra i skåne igen =)

  4. cissi 28 december, 2011 on 22:29 Svara

    Ska bli spännande att se när det är klart! 🙂

  5. Anne-May, 19 år 28 december, 2011 on 22:32 Svara

    Fin lampa! 🙂 Är såå nyfiken nu på hur det ser ut i ert nya hem, hoppas vi får se allt så småningom. 🙂 Hoppas det gått bra allt och att ni kommer trivas.

    God fortsättning och ett Gott nytt år! 🙂

    KRAM

  6. Moa - Nybliven mamma till Ella ♡ 28 december, 2011 on 22:33 Svara

    Fin var den 🙂

  7. Elin 28 december, 2011 on 22:58 Svara

    Vad spännande att flytta till hus, grattis. Lycka till med allt fixande 🙂

  8. Anna S 28 december, 2011 on 23:09 Svara

    Jag ska till Ikea imorn. Funderar faktiskt på en likadan lampa. Vi har en sån bordslampa i hallen uppe så den passar ju in :).

    Kramkram

  9. Sofie,mamma till Theo och lillan i magen 28 december, 2011 on 23:16 Svara

    skönt att ni är på plats, lycka till med resten av plockandet nu..

  10. Sofie 28 december, 2011 on 23:16 Svara

    Vad roligt! Äntligen kom dagen då ni fick ert radhus. Jag drömmer mig genom er lycka och hoppas få vara där själv en dag efter allt trassel..

    Jag hörde en låt nu i veckan som påminde mig otroligt mycket om dig.. Konstigt, för jag har inte träffat dig, men av någon anledning tänkte jag på dig på sekunden jag hörde den.

    Hoppas du gillar den! http://open.spotify.com/track/512FKDQnlMSUATVWAoW6f4

    KRAM! 🙂

  11. Ina 28 december, 2011 on 23:36 Svara

    Vad bra att allt har gått bra (jag sa ju att det skulle gå 😉 ). Ska bli kul att se hur det ser ut när ni har fått lite ordning!

    Kram

  12. Annica 28 december, 2011 on 23:40 Svara

    Vad ni är duktiga som flyttat allt själva. Så roligt att få ställa i ordning allting i ert nya hem, ska bli kul att få se lite fler bilder sen =)

  13. Eve 29 december, 2011 on 08:54 Svara

    Vi har likadan tapet i vår hall. Tycker inte heller om mönstrat, vi har bara helt vitt nästan i alla andra rum men tycker den här är fin ändå för att bryta av lite mot allt vitt! Lycka till med flytt och allt Evelina! Vilket fint hus ni har hittat!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna