VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Morgonmys

 

 

Godmorgon alla underbara!

 

Här sitter jag och myser i min ensamhet med tända ljus och nyhetsmorgon. Minstingen sover gott fortfarande och jag måste erkänna att det är ljuvligt att vakna till liv en stund innan. Men samtidigt saknar jag hans öronpill för han är väärldens mysigaste på morgonen hihi…

 

Om ni undrar varför jag sitter nära tvn är det för att soffan är utdragen från väggen, igår spacklade Fredrik igen hålen efter ramarna som hängt där och idag ska det målas. Smidigt när man målat vitt, lätt att göra ”som nytt” när man vill igen. De som ska flytta in efter oss kommer och hälsa på imorgon så då ville jag inte att alla bautahålen skulle vara kvar. Lite tidigt att ta ner tavlor kanske men äh, har kvar de i Elions rum och Your home is..-tavlan i vardagsrummet. Skönt att fixa sånt där tråkigt redan nu!

 

 

Ni som tävlade om skruvdragaren får gå tillbaka till inlägget och kolla efter vinnaren, skriver vem som vann längst ner i inlägget. Och vet ni, idag kommer en ny tävling!!


Kommentarer


  1. spiderchick 7 december, 2011 on 09:15 Svara

    Ja det är gött att börja i tid med sånt där för vips ska man flytta å då är det alltid mer att packa och fixa än man tror 😉

    kram

  2. angelica 7 december, 2011 on 09:48 Svara

    Hej =) har följt din blogg sen Elion var liten bebis.. har ju oxå en son som e lika gammal. Tänkte fråga dig en fråga =)
    jag o min familj bor i ett hus nån mil utanför din stad.. nu har vi planer på att flytta till staden.. jag e skitnervös för vi ska på visning imorgon;) nu till frågan.. hur känner du inför ett dagisbyte? för ni trvis väl oxå så himla bra på erat nuvarande? min son älskar sitt dagis o jag känner mig jättedum att ja kanske kommer ta ifrån honom det o hans kompisar.. jag har dåligt samvete kan man säga.. men samtidigt så finns de inga möjligheter i den hålan vi bor i, jag får ta bilen om ja ska träffa vänner osv.. sen så har vi renoverat vårat nuvarande hus o nu kanske vi ska flytta till ett hus som inte är det och börja om på ruta ett igen.. de skrämmer mig lite.. hoppas du förstår lite i vad ja menar hehe =)

    • Evelina 7 december, 2011 on 10:29 Svara

      Jag känner mig faktiskt lugn inför dagisbyte! Klart jag kommer böla som vanligt när vi säger hejdå för det är verkligen mysigt och bra där! MEN, nu tror jag ändå är en bra tid att byta, innan de blir för stora. De kommer ju ändå inte komma ihåg nånting från det här dagiset även om det givit en bra och trygg grund. Man får försöka tänka att de kommer få nya kompisar och nya goa fröknar! Jag har tänkt börja prata mycket om det nu, prata om nya huset och nytt dagis så att han vänjer sig lite vid tanken.
      Hoppas det känns bra med huset imorgon! Det är alltid svårt att lämna något bra bakom sig men samtidigt måste man se framåt och göra det som känns rätt :-).
      KRAM och lycka till!

  3. Linda - ndaiL 7 december, 2011 on 10:54 Svara

    Mysigt!

  4. angelica 7 december, 2011 on 11:28 Svara

    vad skönt att du känner dig lugn. jag e ju tyvärr en grubblare av värsta sort 😉 har visat liam min son huset vi ska titta på, o nu har han börjat peka och säger bo där 😉 men vi får se helt enkelt hur de går. om de känns rätt imorgon så slår vi nog till 😉 jag kommer säkert oxå böla 😉 känns som man flyttar lååångt bort fast man inte gör de 😉 kram och tack så mkt för svaret =)

    • Evelina 7 december, 2011 on 13:44 Svara

      Lycka till!!! 🙂
      Kramar

  5. Johanna 7 december, 2011 on 19:16 Svara

    wohoooo.. jag är så glad 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna