VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Egentligen

Egentligen skulle jag vilja ta världens längsta bloggpaus för jag känner mig så dum som skriver a och inte b… Och nu är en sån period igen när det händer mycket men jag kan inte skriva nånting om det. Så min personliga blogg som får inspiration från mitt egna liv påverkas såklart och jag kan liksom inte leverera som vanligt men kanske ni hellre läser lite än inget? Och även om jag skriver för er, så skriver jag alltid mest för mig själv. Lite terapi blir det att klottra ner luddiga tankar ;-)…

 

Jag är så GLAD för alla er som skriver fina ord här inne, jag LOVAR att de betyder hur mycket som helst. Ni ska bara veta. Solstrålarna en mulen dag, det är ni det!

 

 

(Bild)


Kommentarer


  1. Anna 30 november, 2011 on 20:00 Svara

    Är det påväg ett syskon? ;D KRAM

  2. Caroline 30 november, 2011 on 20:20 Svara

    Skickar kramar!!!

  3. Nora 30 november, 2011 on 20:21 Svara

    Du behöver inte alls skriva ut allt i din blogg, man kan vara så privat som man själv vill men man kan alltid vara personlig 🙂 Hoppas att du fortsätter att blogga, din blogg är den jag ALLTID läser! Kram

  4. Maria 30 november, 2011 on 20:47 Svara

    Hoppas allt är bra med dig och dina kära! Kramar!

  5. Johanna N 30 november, 2011 on 20:47 Svara

    Du får absolut vara så privat du vill, bara kul att höra om din dag osv. Hoppas du fortsätter blogga eftersom din blogg är min favorit 😉

    Vad det än är som pågår just nu så hoppas jag att allt löser sig till det bästa. Kramar

  6. "Felicia" 30 november, 2011 on 20:50 Svara

    Känn dig inte det minsta dum! Jag lever en del av mitt liv så, berättar a men inte b. Så även i bloggen. Folk behöver inte veta allt. Jag brukar tänka ifall informationen har något värde för den som får veta den…och är svaret nej eller kanske…ja, då känner jag inte att jag ”måste” berätta det.

    Och jag läser hellre lite än inget, och skriv bara det du känner för! Kram

  7. Hanna 30 november, 2011 on 20:54 Svara

    Jag som läsare är glad att få läsa allt det DU väljer att skriva om.
    Det är en lyx att få ta del av delar av ditt liv i din blogg…

    Så tack för att du vill dela med dig.
    Du är en inspirationskälla!
    Oavsett hur mkt eller hur lite du väljer att skriva! 🙂

    KRAM till dig!

  8. alexandra 30 november, 2011 on 20:54 Svara

    Vet du hur du ska göra? jo, du ska gå efter magkänslan och göra det som känns BÄST för DIG!

    en annan sak också. Jag märker att du är stressad. Har mycket med jobb flytt etc. När jag kände mig stressad på jobbet sa en kollega till mig ”alexandra, det är ingen som tackar dig om du bränner ut dig”. de orden bär jag med mig HELA tiden. jag arbetar med människors öden varje dag, men ibland får dessa människoöden vänta en stund…men de orden kan jag tänka mig passar i alla situationer.

  9. Romina 30 november, 2011 on 20:55 Svara

    Ingen bloggpaus! 😀 hehe. Vi läser hellre lite än inget alls. Du är så fin och du har en jääättebra och inspirerande blogg!

    Vad det än är så hoppas jag att du mår bättre snart och att det löser sig. Vi kan inte må bra hela tiden och jag tycker det är starkt att ändå visa att att allt inte är helt okej jämt, och för det behöver man inte skriva vad det är.

    Kramar till dig! <3

  10. Louise 30 november, 2011 on 21:24 Svara

    Klart du ska få ha ett privatliv, o du har rätt att skriva a men inte b! Fortsätt blogga tycker jag, alltid lika kul o kika in här o se att du uppdaterat med nya bilder o text! 🙂

    KRAM på dig 🙂

  11. Ina 30 november, 2011 on 21:32 Svara

    Nej, ingen bloggpaus! Läser hellre ”statusuppdateringar” än ingenting. Skriv det som känns bäst bara så blir det nog bra 🙂

    Kram, kram

  12. Anna S 30 november, 2011 on 21:34 Svara

    Hoppas att du snart kan andas ut och känna lite lugn i själen.
    Det är jobbigt när man inte känner sig tillfreds och när man går och väntar på att saker ska hända (jobb, flytt mm för din del).

    Stor kram till dig

  13. Johanna 30 november, 2011 on 21:44 Svara

    hellere lite än inget alls!! Förstår absolut att du inte alltid kan säga allt, de gör inget!! Finns här och läser ändå! 😀 Du förgyller mina dagar!!

  14. Linda 30 november, 2011 on 21:45 Svara

    Hej hej fina du!
    Självklart ska du få skriva a men inte b. Det är din blogg och det är ju självklart du som väljer hur mkt du vill skriva, om dig och ditt liv.. Du har all rätt att inte skriva ut allt, har stor förståelse för det, jag skulle inte heller vilja skriva ut alla mina tankar(har till och med min blogg låst just nu men funderar på att ge lösenord till dem som är intresserade och där det känns bra för mig)
    Alla har vi perioder då vi har många olika tankar och känslor och vill inte alltid dela allt med alla, och speciellt inte en så stor blogg som du har! Du har min förståelse, men fortsätta gärna blogga litegrann, om du känner att du orkar! 😀 alltid mysigt att bara se några små avtryck här i din blogg!
    Ta hand om dig, tänker på dig! Stora varma styrke kramar till dig<3

  15. Förvirrade Morsan 30 november, 2011 on 22:04 Svara

    Man måste få ha lite privatliv också =) Jag vet precis hur det är att ha miljoner saker omkring sig och inte kunna skriva nåt om det i bloggen, man blir lite… oinspirerad?

  16. Annica 30 november, 2011 on 22:05 Svara

    Du ska vara bekväm med det du skriver, det är ju din blogg och dina tankar och sen att du skriver a men inte b, vad gör det. Jag forsätter iaf läsa även om du bara skulle skriva några få rader åt gången 😉

  17. Cissi 30 november, 2011 on 22:38 Svara

    Du skriver vad du vill och känner, det är din blogg och jag älskar och läsa vad du än skriver, litet som stort:)
    Alla behöver inte veta allting om dig och din familj….Så känns absolut ingen press…vi läser ändå:)
    Massor med kramar!

  18. Malin 30 november, 2011 on 22:58 Svara

    Känner du att du behöver ta en paus så GÖR det! Du förtjänar det bästa och och efter all stress är det inte mer än rätt. Vi finns alltid kvar! 🙂

    Stor kram!

  19. Karin 30 november, 2011 on 23:03 Svara

    Skriv så mycket eller lite du vill! Vi är glada för det vi får läsa! Kanske får vi i framtiden veta vad det här handlar om? En stärkande och pepprande kram till dig från mig!

  20. Camilla - vardagslycklig 30 november, 2011 on 23:03 Svara

    Helt upp till dig vad du vill skriva. Klart man inte vill dela med sig av allt precis hela tiden. Som tidigare talare skriver läser vi hellre statusuppdateringar än inget alls! Kram

  21. Sofia 30 november, 2011 on 23:48 Svara

    Vare sig du skriver långt eller kort, så förgyller du min vardag lika mycket! :)Huvudsaken är att du gör det som känns bäst för dig.
    Att dina inlägg är äkta och inget ”spel för galleriet” är det viktiga, så känn aldrig något tvång att skriva mer än du själv vill.
    Kram!

  22. Louise 1 december, 2011 on 07:50 Svara

    Gör det som känns bäst för dig och utifrån vad som händer just nu, behöver du skriva luddiga inlägg så gör det! Vi läser dem ändå;) hoppas att allt löser sig till det bästa! Stor kram!:)

  23. Therese 1 december, 2011 on 09:17 Svara

    Skickar en stor kram och du… Allt kommer lösa sig till det bästa och om du behöver en paus så ta det även om jag älskar att läsa din blogg.. 🙂

  24. Evelina 1 december, 2011 on 09:25 Svara

    Det är du som bestämmer vad som ska stå i din blogg, så gå på din magkänsla för vad som känns rätt. Den brukar alltid stämma 🙂 Jag är bara glad att få läsa lite om ditt liv, oavsett vad du skriver 🙂 Kramar

  25. The Housewife 1 december, 2011 on 10:05 Svara

    Ja ärligt talat så är det jobbigt att läsa A men inte B, för man blir ju nyfiken och om man har en sån offentlig blogg så vet man att man har många läsare och då är det ännu råare att bara säga en viss del men inte allt. Då kan man ju lika gärna ha en vanlig dagbok känns det som.

    Men samtidigt förstår jag dig, man vill så gärna skriva ut nått bara och på nått sett dela med sig av det lilla man kan.

    Hur som, så hoppas jag att du i alla fall kan dela med dig av det längre fram så att man NÅN gång får veta vad det handlar om. På så sätt blir det mer värt att läsa din blogg oxå.
    Massa kramar till dig.

  26. Josefine 1 december, 2011 on 12:09 Svara

    <3<3<3

  27. Lisa 1 december, 2011 on 15:01 Svara

    Du ska inte känna dig dum fina du! Du bestämmer själv hur du ska forma d i n blogg. Punk slut. : ) KRAM !

  28. Linda 1 december, 2011 on 17:25 Svara

    Lite tankar om A men inte B….
    No offense nu men, du mfl skriver för att ni tycker att det är kul och skönt att få skriva av sig & ventilera m,m, I get it. MEN när man har en offentligt ”dagbok” för att ventilera sig så är det väldigt, jag vet inte hur jag ska uttrycka mig…taskigt/onödigt/dumt/retligt m,m att säga A men inte B, jag förstår att vissa grejer ska man inte skriva om osv då det gäller privat eller yrke, men då tycker jag heller inte att man ska ens yttra något om det. Vill man hålla det privat så gör det HELT privat med låsta inlägg eller bara genom att skriva av dig utan att publicera eller nå liknande. Det känns ignorant att skriva A men inte B. Ta inte illa upp nu för det är inte något slags påhopp på just dig, men va precis som många andra tvungen att ventilera mig nu när du nämnde ”att säga A och inte B” då jag reagerat på att många offentliga bloggare på sistone gjort på detta vis…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna