VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Utflykt idag!

21.00 höll jag på att somna i soffan men tvingade mig att sitta uppe och kolla 2½ men (vad tycker ni om Ashton Kutcher? Jag vill hellre se honom i filmer:-)) och därefter kröp jag ner i sängen och hann knappt stänga mina två gröna innan jag sov. 10 timmar senare gick vi upp, minns inte när jag sov så länge sist haha. I och för sig var det lite vaket i natt också men inte speciellt mycket.

 

Idag ska vi åka och hälsa på Lisa&Neo&Oliver ute hos dom. Har aldrig varit där förut men jag tror det kan bli en spännande utflykt för lilleman. Elion och Neo är dessutom väldigt aktiva grabbar båda två så det är ju kanon att de får busa av sig tillsammans :-).

 

Nu blir det soffmys ett tag till och jag ska försöka hitta min aptit som är spårlöst försvunnen. Jag som ääälskar mat egentligen haha…


Kommentarer


  1. Jimmy 29 november, 2011 on 08:31 Svara

    Saknar er!

  2. Martina 29 november, 2011 on 08:33 Svara

    Hihi jag somnade till i reklamen, så jag gick o la mig….

  3. I min lilla lilla värld 29 november, 2011 on 08:50 Svara

    Ät små portioner och lite oftare. Inget syrligt eller starkt. Rökt mat kan också förvärra. Mandlar och mjölk ska vara bra mot halsbränna.

    Hoppas du inte mår allt för kasst. Jag har levt med magkatarr typ halva mitt liv och vet vilket skit det är.

    Stor kram till dig

    • Evelina 29 november, 2011 on 22:20 Svara

      Tack för tips söta!! Kramis

  4. Sofie,mamma till Theo och lillan i magen 29 november, 2011 on 09:06 Svara

    hoppas ni får det skojigt

  5. andreakarolina 29 november, 2011 on 10:26 Svara

    Hej! Jag har också magkatarr som för ca ett år sen blev värre: akutmagkatarr-attack. Tog mig till vårdcentralen som sa att jag skulle akta mig för omeprazol då det ger väldigt tillfällig lindring och sedan kan bidra till att magkatarren utvecklas till magsår… Jag fick istället äta ranitidin i 2 veckor, vilket är en medicin som läker såren i magen. Så mitt tips är att åka till vårdcentralen och berätta hur du mår! För mig hjälpte det verkligen! Mina besvär har minskat radikalt! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna