VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LördagsMorgonMys

 

Igår somnade E utan välling, sittande i soffan vid halv 7 så idag vaknade han halv 7 och ville ha sin välling. Tidigt morgonmys men det är ju verkligen just MYS när det är mörkt ute och man kan krypa upp under en filt i soffan med tända ljus omkring.

 

Drabbades av akut illamående igår kväll, det var jättenära att jag var tvungen att spy men lyckades hålla emot. Otäck känsla och det första som slog mig var att nej, inte vinterkräksjukan! Den andra tanken var att nja, jag är nog inte så sugen på att bli gravid igen ;-)… Men så skrev mina facebookvänner nånting om magkatarr så jag googlade och det skulle kanske inte vara helt omöjligt. Akuta illamåenden (kräkvarning) har inträffat ett par gånger på sistone, halsbränna och ont i magen har jag haft i samband med. Inte helt oväntat kommer det isf från stress för det har det ju blivit en del av i samband med nya jobbet och husköp. Ska köpa hem omeprazol och testa, tack för tips!

 

Idag väntar jobb för moi, killarna ska baka lussebullar och tvätta!


Kommentarer


  1. Beatrice, mamma till skrutten Robin 26 november, 2011 on 08:29 Svara

    Usch, jag hellre hoppats på en graviditet istället för magkatarr 😀

    • Evelina 26 november, 2011 on 08:42 Svara

      Ja inte HOPPAS jag på magkatarr inte!! 😉

  2. Anonym 26 november, 2011 on 08:45 Svara

    hade magkatarr i våras, det VÄRSTA jag varit med om! Fick inte i mig någon mat, hade ett ständigt tryck på magen samtidigt som jag var så förbaskat hungrig!
    Försökte spy i en vecka men ingenting kom, så jävla hemskt! Slutade helt med friterat,rostat,saltat,kryddat,stark mat och yoghurt osv… det var hemskt 🙁 Köpte ett par tabletter på apoteket så efter en och en halv vecka var jag på benen igen! hoppas ni får en fin lördag! kramar

  3. Therese 26 november, 2011 on 09:05 Svara

    Ha en fin dag tjejen och hoppas verkligen magen ordnar upp sig..:) Kram från en småstad till en annan..

  4. sophie 26 november, 2011 on 09:35 Svara

    Pepzid duo tror jag de heter som är super effektiva mot magkatarr.

  5. Emma 26 november, 2011 on 10:09 Svara

    Åh, det där känner jag igen allt för väl. Ta omeprazol rathiopharm. Ta det lugnt med kaffe, alkohol och fet mat så brukar det gå över rätt fort. Sen ska man naturligtvis varva ner också, men det brukar vara lättare sagt än gjort. =)

  6. Helena 26 november, 2011 on 10:55 Svara

    Morning!
    Kan mycket väl vara magkatarr. Brukar komma som ett brev på posten när man har en lugn stund. Käkar själv Omeprazol nu varje kväll. Brukar göra susen att äta en kur ( burk) . Och så får man inte sluta fast det känns bättre.
    Hoppas du mår bättre snart!
    Kraam

  7. Lisa 26 november, 2011 on 17:46 Svara

    Stackare, har oxå haft magkatarr, det är verkligen inget roligt….lite medicin o försöka stressa ner är det bästa, men vet hur svårt det är….
    krya på dej!!! Kramar

  8. Annica 27 november, 2011 on 00:31 Svara

    Magkatarr är ingen höjdare, det fick jag i samma veva som jag blev gravid med Elias, inte roligt alls. Innan jag fick Elias så kunde jag också ha magkatarr lite då och då men nu var det ett tag sen då jag är bättre på att äta nu, hoppar inte över en massa mål som tidigare. Novalucol är också bra mot magkatarr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna