VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I min frizon

20111126-123850.jpg

20111126-123923.jpg

Nu när jag inte jobbar varje dag hinner jag uppskatta den timmen i bilen tur och retur på ett helt annat sätt. Jag ÄLSKAR att lyssna på hög musik, så högt får jag bara lyssna när jag är själv så bara det är underbart. Sen får jag tid att tänka. Jag är en riktig tänkare, grubblar nog alldeles för mycket egentligen på både stort och smått. Vill så mycket hela tiden, lite rastlös i själen? Just nu när det hänt något med min kropp gillar jag i och för sig inte att tänka och känna så mycket som jag faktiskt gör. Men sån är jag. Måste lära mig att sortera alla tankar bättre och ta dom lite efterhand, inte allt på en och samma gång. Men det är lättare sagt än gjort, så jag väljer att se timmarna i bilen, för mig själv, som en sorts frizon där jag får tänka och känna precis hur mycket jag vill. I lugn och ro. Till hög musik. Ren terapi!


Kommentarer


  1. Maria 26 november, 2011 on 13:51 Svara

    Å jag förstår precis vad du menar! Jag pendlade förut och jag saknar verkligen tiden för mig själv i bilen. Hoppas du kryar på dig! Kram!

  2. Johanna 26 november, 2011 on 16:30 Svara

    Hänt något med din kropp?

    • Evelina 26 november, 2011 on 18:23 Svara

      Ja magkatarr eller vad det nu kan vara. Blir inte bättre av att fundera för mycket känner jag ;-)…

  3. Cissi 26 november, 2011 on 16:33 Svara

    Hej! är en trogen läsare men sämre på att kommentera 😉 Jag är också en grubblare, på både gott och ont. Din blogg har iaf hjälpt mig vara mer positiv till livet och uppskatta det jag har, inte sörja det jag saknar. Tack för det! Ha en fin kväll! 🙂

  4. Johanna 26 november, 2011 on 19:13 Svara

    Ja, du menar så. Det lät mer fel än vad du menade. Nä, jag led av magkatarr i två år och att fundera MER hjälper definitivt INTE!

    Hoppas det går över snart, såg att många redan tipsat om omeprazol och även om det inte tog bort alla mina symtom så lindrade det dem massa!

  5. Sandra 26 november, 2011 on 19:33 Svara

    Pantoloc rekommenderar jag att du ska testa. Jag har lidit av magkatarr sedan jag gick i gymnasiet (mer än tio år) . Och det är det enda som hjälpt mig. Har fått annat utskrivet av läkare men det har inte hjälpt. Att dricka te kan också lindra lite, kamomillte eller pepparmynta.

  6. Frida 26 november, 2011 on 20:14 Svara

    Jag förstår PRECIS vad du menar! Jag älskar att köra bil. Helst fortfort med hög musik i högtalarna 🙂

    Jag känner även igen mig i det du säger om att tänka för mycket. Det är skittufft ibland, men det gör att man växer som människa.

  7. Johanna 27 november, 2011 on 07:51 Svara

    Oro föder mer oro, å hur simpelt det än låter… försök att inte tänka på det. Eller rannsaka dig och ta tag i problemet. Katarr beror ju på ngt, eller hur? 😉
    Ant tänker du FÖR mkt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna