VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Äta, jobba, sova…

Så GLAD jag blev när jag kom hem och E fortfarande var vaken så jag fick äran att gosa i sängen med sångstund. Han är världens sötaste när han sjunger blinka lilla stjärna hihi… ”Blinka stjärna där, undrar är” och med sitt egna uttal ;-)… Jag och Fredrik höll på att skratta ihjäl oss när jag följde med Elion in på hans rum, lyfte på täcket och sådär, vänder mig om och ser Elion utanför dörren där han säger sov gott mamma och stänger… Han gick tillbaka ut till soffan och tyckte visst mamma skulle sova själv haha!

 

Jag har nog aldrig jobbat så här mycket som nu (eller jo det har jag, när jag jobbade heltid i butik + 75 % natt i vården en sommar haha) men det är väldigt stimulerande att försöka få allt att gå ihop och timmarna bara flyger fram. Idag fick jag uppgiften att bygga upp bebis- och barnavdelningen så de sista tre timmarna stod jag och organiserade kläderna på babyväggen. Vid 19 kände jag att jag inte kunde bidra mer för dagen så får fortsätta imorgon! Som det ser ut nu blir det nog inte ledigt nånting den här veckan men jag håller tummarna för jag saknar Elion så jag vet inte vad. En timme om dagen är alldeles för lite! Och fyra dagar till för att ha en färdig butik känns också alldeles för lite ;-)…

 

 

 

 

 

Jag och min älskade lilla familj förra söndagen! Åse tog ett foto genom tågrutan, jag gick fram med Elion och vinkade så att hon och Sofie skulle få se min lilla älskling live :-).

 

 

 

 

På bilden brevid Fredrik där i bakgrunden ser ni även min nya resväska från Lord Nelson som nu finns på kampanj hos Campadre. 549 kr istället för ordinarie 1199 kr! Jag har den mellersta varianten och den var helt perfekt storlek för en weekend i storstan!

 

 

Nu blir det mys i soffan brevid mannen en stund innan sängen.

 

 

Kramar!


Kommentarer


  1. My heavenly life - johanna 23 oktober, 2011 on 23:13 Svara

    Så fina ni är och Elion är ju abra för rolig 😉 Kanske tyckte du verkade trött efter en lång dag på jobbet?
    Hoppas ni får lite ledigt tillsammans snart! Kram på dej

  2. My heavenly life - johanna 23 oktober, 2011 on 23:13 Svara

    Så fina ni är och Elion är ju abra för rolig 😉 Kanske tyckte du verkade trött efter en lång dag på jobbet?
    Hoppas ni får lite ledigt tillsammans snart! Kram på dej

  3. Hihi, vad rolig han är! 🙂

  4. Hihi, vad rolig han är! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna