VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jumpsuits

 

 

Fantastiska Geggamoja med tidlösa, sköna och hållbara kläder säljer nu även jumpsuits! Jag själv skulle aldrig never ever ta på mig en men på småbarn tycker jag det är coolt. Och praktiskt. Och på nyfödingar är det ju bara för sött alltså!

 

 

 

Vi sitter och äter frukost och lyssnar på barnsånger på spotify. E kan sjunga lite på imse vimse spindel, blinka lilla stjärna, bä bä vita lamm, tänk om jag hade en liten apa, här kommer lilla Luddem lilla snigel… Vi sjunger mycket och dagis sjunger mycket! Och på dagis säger man ja tack och nej tack så det säger han även hemma. Ganska komiskt när man till exempel frågar, ska vi ta på dig byxorna? och så svarar han nej tack ;-). Klädtrotsen blir ju något gulligare då i alla fall haha…

 

Hade precis uppe sidan med radhuset på hemnet och då sa han ”bo där” när han såg bilden…. Åh vad jag hoppas att han kommer få göra det!!

 

Ha en fantastisk dag! Här skiner solen och vi har ännu en härlig ledig dag framför oss. Ska ut och leka om en liten stund och sen får vi se vad dagen bjuder på. Många kramar!


Kommentarer


  1. Maria 12 oktober, 2011 on 08:48 Svara

    Jag håller tummarna för er, Ha en bra dag i solen.
    Kram Maria

  2. Anna S 12 oktober, 2011 on 09:02 Svara

    Vad sött när han sa ”nej tack” vid byxfrågan!
    Jag hade ett utvärdeningsmöte på dagis igår där vi gick igenom hur inskolningen gick. Vi pratade då om vilken otrolig utveckling barnen har såfort de börjar på dagis.
    Språkutveckling, empatiutveckling, sångutveckling mm mm. Så hinla härligt!

    Ha en bra dag och LYCKA TILL med budgivningen!!

    KRAM

  3. Johanna 12 oktober, 2011 on 09:33 Svara

    Håller tummarna för er!

  4. My heavenly life - johanna 12 oktober, 2011 on 09:41 Svara

    håller verkligen tummarna att han/ni får bo där nu när ni verkar ha hittat ert hus! Hur går det för er med budgivningen?=)

  5. I min lilla lilla värld 12 oktober, 2011 on 10:19 Svara

    Ett tips är att inte skriva för mycket om budgivningen. De andra som budar kanske läser din blogg. Håll det hemligt tills det är över 😉

    Stort lycka till

  6. alexandra 12 oktober, 2011 on 10:38 Svara

    hihi ja de är supersöta! själv vill jag ha en=) men har inte sådana funnits läääänge till småbarn? fanns det kanske är till riktigt små…?

  7. Sofie 12 oktober, 2011 on 11:04 Svara

    Kom bara att tänka på en sak när du skrev ”Ska vi ta på byxorna” och klädtrots strax därefter. Min kära mor uppfostrade oss på så sätt att hon aldrig ställde frågor om ”Ska vi borsta tänderna?” eller ”Ska vi sova nu?” (dum fråga enligt mig så man låter barnet bestämma). Nu vet jag inte om det var det som gjorde att jag och mina syskon sällan gnällde över sådant.. Men jag kan tänka mig att det var en bidragande orsak. Jag tror att om barnen får bestämma mindre så blir det nog enklare. Självklart ska de få tycka och säga till om saker, men som sagt så tror JAG att det blir mindre trots om man är bestämd och inte frågar ”Ska vi sova nu?” utan säger ”Nu ska vi sova!” 🙂 Jag vet att du är en superbra mamma, eller av det jag läst så känns det verkligen så. Men detta var bara en tanke 😉

    • Evelina 12 oktober, 2011 on 11:34 Svara

      Det kan nog stämma! Ofta säger jag ju ”nu måste vi ta på byxorna för vi ska…” Eller ”nu ska vi sova…” och så vidare 🙂
      Kram!

  8. AnnaKarin 12 oktober, 2011 on 11:07 Svara

    Lycka till med budgivningen!

  9. Emma 12 oktober, 2011 on 11:19 Svara

    kan du inte lägga inf ler video på Elion när ni sjunger eller man får höra hur duktig han är på prata osv:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna