VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Today is a new beginning

 

 

Dagen kan inte starta bättre än att få krama om prinsen och höra honom säga ”äska mamma”… Vackraste orden mina öron har hört!! Han rabblade älska mamma, älska pappa flera gånger igår, jag känner att vi lyckats med att överösa honom med kärlek ♥.

 

Idag är första måndagen på en ny tid, nu är pusselveckorna för mig och Fredrik över och Elion börjar på dagis på riktigt. Stora killen som fyller 2 år om nästan 2 månader! Planeringsmänniska som jag är vill jag börja planera hans kalas redan nu hihi men det behövs ju inte. Dessutom blir det mycket mindre än förra året. Då blev det väldigt lyckat men ändå lite tokigt eftersom det bara var familj på min sida som kom till slut. Elion föddes på en fredag, fyllde ett på en lördag och fyller 2 på en söndag, så detta året blir sista på ett par år som vi kan ha familjekalas på självaste födelsedagen! Kom ihåg 6 november alltså kära familj, då hoppas jag att ni kommer och hälsar på oss :-).

 

Godmorgonkram till er alla!


Kommentarer


  1. Lina 29 augusti, 2011 on 11:03 Svara

    Har oxå börjat knåpa lite på födelsedagarna. 4åring i okt & en 2åring i november!! Presenter är redan klar. 😀 Iår är första gången det blir ”riktigt” barnkalas för 4åringen m dagiskompisar o allt! PHU!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna