VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagen

Måste säga att jag ändå är ganska nöjd över beslutet att vara lat och ta bilen till jobbet, det regnade inte lite när jag skulle hem ;-)… Och EN enorm åskknall kom under dan.

 

 

Idag köpte jag skinnjackan (den här) som legat i min hylla länge nu men självklart glömde jag påsen på jobbet! Haha på min rast ringde jag till dagis för att checka läget, nyfikenheten tog över. Det är ju ändå hans första dag där på riktigt och dessutom är det första gången han är där på sin vanliga tid som han oftast kommer vara där. Han hade sovit 13-15 och det är ju precis som hemma och det känns skönt att han slappnar av där och sover så gott. Sen hade de ätit korv med bröd till mellis när han vaknade och strax efter halv 5 kom Fredrik och hämtade honom, då var han sist kvar. Kalas hade de haft idag också, så han hade med sig en ballong hem. Vilken lycka :-).


Kommentarer


  1. I min lilla lilla värld 29 augusti, 2011 on 19:55 Svara

    Titta. Det går redan bättre. Härligt att höra. Imorgon blir det Wildas RIKTIGA dag då hon ska äta och sova där. Blir spännande.

    Kram

  2. Evelina 29 augusti, 2011 on 19:58 Svara

    Vad spännande, hoppas det går bra för sötnosen också :-). Försökte faktiskt gå in på din blogg alldeles nyss men det går inte?
    Du har alltså inte fött barn än antar jag? 🙂

    KRAM

  3. My heavenly life - johanna 29 augusti, 2011 on 20:27 Svara

    åh vad roligt att höra att det har gått så bra 🙂 måste kännas lättare att lämna då med. Kram

    • Evelina 29 augusti, 2011 on 20:52 Svara

      Ja verkligen! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna