VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Saint Tropez

Just nu pågår massa bra kampanjer på Campadre, igår startade en med polarn och pyret och idag en med saint tropez. Till exempel. Jag klickade hem den här rosa tunikan i morse! Velade mellan S och M som alltid men tog M. Nu känner jag mig osäker för jag har en saint tropez tunika i S och den är stor i storleken. Nu när jag kikade in igen såg jag att den vita var slutsåld så det är skynda fynda som gäller! 199 kronor istället för 599. HÄR kan du också bli medlem!


Kommentarer


  1. Annika 27 februari, 2011 on 16:59 Svara

    Ah jag tycker verkligen om din blogg, det vet du! Men dessa "sponsrade" inlägg börjar kännas sa inte du! Det är verkligen som att det är nan annan som skriver, eller att du har fatt direktioner om hur det ska se ut (Campadre kampanjer som vi blir "tipsade" om börjar dessutom kännas liiiiite uttjatat 🙁 )

  2. Evelina 27 februari, 2011 on 17:26 Svara

    Jag är absolut inte sponsrad av Campadre, MEN om nån blir medlem via tips från mig så får jag 99 kronor att handla för om den personen handlar därifrån. Vilket alla andra också får, ännu en anledning att bli medlem alltså ;-).

    Dessutom tycker jag helt ärligt att campadre är jättebra och tipsar därför gärna om deras kampanjer när det är något jag själv gillar eller köper därifrån :-). Likaså med andra sajter och webshopar, jag tipsar när det är något jag gillar för att jag själv gillar att läsa tips hos andra bloggare. Gillar man inte tipsainläggen så kan man ju strunta i att läsa dom helt enkelt :-),

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna