VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ÄR DET BARA JAG?Älskar min nya almanacka (eller ja, fodralet)! Hade beslutsångest mellan rosa och beige, frågade Mange och han sa ”du är väl inte särskilt beige!?”. Bestämde mig i där och då för rosa! Piggar klart upp alla jobbdagar lite extra 😊

Vi är för övrigt inte många på jobbet som ens vill ha en fysisk almanacka. Jag är en av få. Och vi får endast beställa en sådan om vi lovar att dessutom uppdatera den elektroniska almanackan haha. Men jag kan liksom inte tänka ett liv utan min almanacka jag kan skriva i för hand. Är det bara jag som tror att jag kommer vilja ha en sådan för alltid? Tänker att det kanske är lättare om man har jobbtelefon och privat telefon i samma telefon? Nu har jag två och skulle då alltså ändå behöva hålla koll på två olika kalendrar så tycker detta fungerar bäst.


Idag kommer min man äntligen hem igen! Jag ska flexa ut en timme tidigare och sluta redan vid 15 för att få lite extra fredagsmys med barnen innan han kommer hem 💕Kommentera (13)

Annons

KORT NATT

Morningwalk när den är som bäst (trots 4 timmars sömn)


Jag kan ju säga att det INTE är många kvällar och helger jag har pluggat, eftersom jag har känt att det är viktigt att hålla vanliga arbetstider och prioritera man och barn på övrig tid. Men igår kväll åkte Mange uppåt för några dagars utbildning i huvudstaden igen (tredje och sista gången för kursen) och jag kände bara att nä – jag vill gasa på med examinationsuppgift nummer två för att kunna släppa den. Så jag satte mig framför datorn på kontoret när alla barnen somnat vid 21 (de små somnar såklart tidigare men Elion går och lägger sig kring halv nio) och fram till strax efter 01. Fick sådant härligt flowi skrivandet! Känns underbart att veta att jag kan vara ledig med gott samvete i helgen när jag och Mange är barnfria (svärmor och svärfar ville låna minisarna) och att de sista dagarna nu mest kommer innebära småpill med livet sista examinationsuppgifter.Kommentera (1)

Annons

REGNDROPPAR STORA SOM RUSSIN

Idag har jag det ljuvliga i-landsproblemet att jag nog får börja ställa alarmet på morgonen igen. Vi har haft en morgonpigg period på de två små men både igår och idag sov de längre än halv åtta. Idag flög jag upp 07.40 när jag såg vad klockan var, eftersom Elion måste iväg till skolan. Men han hann :)

 

 

 

Mycket konstigt morgonväder. Solsken, ösregn och åska om vartannat. Vi gick till förskolan och det var sol. När jag kom ut från förskolan började det falla regndroppar stora som russin så jag började småspringa. Halvvägs hem öppnade sig himlen TOTALT. Blev dygnsur minst sagt haha.

 

 

 

 

Nu väntar hemmaplugg! I fredags fick jag den här fina blombuketten av min partner in crime, så himla gulligt :)

Kommentera


Annons

VÄLBEHÖVLIGT LEKPARKSHÄNG

Puh! Att förskolan har stängt för planeringsdag passar egentligen inte alls in i livet just nu. Samtidigt såg jag fram emot att göra något roligt med barnen! Satt och läste i förmiddags, tränade innan lunch och stekte sen pannkakor för glatta livet inför lekplatshäng i bästa stadsparken. Elion hade med en kompis och vi hängde ett par timmar. Hade gärna varit där längre men vi åkte så fort killarna hade slutat skolan och det var ju ändå rätt bra för jag fick vara effektiv hemma trots lediga små 🙌🏻🙏🏻

Fotade visst inget vettigt i själva lekparken som känns gigantisk nu när jag blivit van vid våra små nära oss. Till stadsparken gick jag ofta med Elion när han var liten. Lekställningar för alla åldrar, världens utsikt över hel stan, fågelmuseum och djur. På somrarna är det ännu bättre, när de gamla husen öppnar upp (tycker det är fränt att se hur ett hus kunde se ut förr), kiosken likaså (men idag köpte vi glass i värdshusets café) och så vidare.

Vad mycket lättare det är med fyra barn, alltså en jämngammal till Elion med. Önskar ofta att han hade haft ett syskon mer i sin egen ålder för det är en helt annan grej när de har varandra liksom tycker jag. Tur man kan låna hans kompisar. Tur att de fortfarande vill hänga med på sånt här! Det var helt magiskt välbehövligt med en sådan utflykt för mig idag. Andas och bara vara. Efter middagen gick jag favoritrundan med musik i lurarna. Också något jag behöver göra mer intensivt just nu för att hålla stressen på en godkänd nivå. 18 dagar kvar nu…. 🙃

Kommentera

Annons

FÖRSTA FÖDELSEDAGEN MED VINTERJACKA?TACK för idag födelsedag nummer 33, det har varit en helt fantastisk dag från morgon till kväll (trots hemmaplugg som ”störmoment”). Bara Elion som saknats. Vi valde barnvänlig restaurang för att kunna slappna av trots två barn med 😉


(Kanske bör tillägga att barnen hade vårjackor och Mange likaså. Bara jag som alltid fryser och alltid lite extra när jag är småförkyld + det regnar och blåser ute. Tror Mange sa att det var 17 grader ute 😆)


Kommentera (1)

För att få de senaste uppdateringarna