VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EN SOMMARDAG

Vi har lånat Elions kompis hela dagen och de ville sova över en natt till, så vi fortsätter ha fyra barn i huset. Sol, bad och glass har denna dagen bjudit på! Jag har gått långpromenad med Karro på kvällskvisten också, och sen har jag och Mange tittat på en ny film med Jennifer Aniston och Adam Sandler. En dag med lite av allt! Det är de bästa dagarna tycker jag 😊🙌🏻❤️

Kommentera

Annons

LEDIG FREDAG

En dag med dessa tre 🙌🏻


Även om vi kanske inte haft det helt friktionsfritt idag så är det verkligen inget som slår att tillbringa tid med dom. Kanske inte är så dumt med en ledig fredag varje vecka ändå? Nej, jag ska ge det lite tid att känna efter vad som skulle passa oss bäst.


Sen hade vi utvecklingssamtal för Elion (ja lite märkligt att ha dagen efter skolavslutningen kanske haha) och man kan nog inte bli mer stolta än vad jag och Fredrik blev. Toppenresultat på nationella proven och mängder med fina ord. Världens bästa Elion 💙

Kommentera

Annons

SKOLAVSLUTNING

Flex är väl världens grej? Idag började jag jobba 09 för att kunna vara med en stund på Elions skolavslutning. Hans klass sjöng ingen sång på scen själva, annars hade jag stannat för att kolla på det med såklart men nu hade jag inbokat möte vid 10. Men Fredrik skickade bilder efteråt och jag tror att Elion blev glad att jag var med och såg honom gå in med klassen vid start. Tänk att han har slutat lågstadiet! Vilken stor kille vi har i familjen ♡

 

 

Skolavslutningen pågår innanför väggarna = helt lugnt och stilla utanför kyrkan

 

 

 

c1139701-dcb4-4461-b6b4-b7cefd5c1b17

 

På tal om att älska flex – imorgon har jag flexledigt hela dagen. Ska hänga med mina tre älsklingar. Skönt att fortsätta konceptet kortveckor ett tag till hehe. Under april och maj när jag jobbade 30 % (april) och 40 % (maj) samlade jag på mig ganska mycket flex så nu behöver jag ta ut en del. Kände helt enkelt att det passade bra att ta en heldag nu innan jag har fått nya ärenden och dagen var dessutom helt blank på möten imorgon. Veckan har överlag varit ganska lugn mot vad jag är van vid. Jag har samma ärenden jag har haft som när jag jobbade 40 %, men på 100 %. Nu är det ju en del annat som tar tid såhär i början också och vi har haft gruppmöten (var jag sällan med på innan jag började heltid för att istället hinna med möten, samtal etc.) och sådär, men stor skillnad i tempo minst sagt. Är ju van att trycka in mycket (både jobb och plugg) på lite tid.

 

Det är sån frihetskänsla att inte ha plugget att tänka på! Min kusin skrev det så bra, ”att slippa det dåliga pluggsamvetet”. Så är det verkligen. Även om jag typ aldrig pluggat kvällar och helger så känner jag någon mental frihet nu. Helt underbart på alla vis.

 

Kram!

 

 

Kommentera

Annons

S P A

 

Jamen nu när vi kommer ha två heltidslöner kanske man skulle ta och åka på SPA nån gång i månaden?! Skämt åsido men alltså OJ VAD HÄRLIGT vi hade det i helgen, på Falkenberg strandbad. Vi hade bokat ett dygn där och fick ett rum med altan mot havet. Och seriöst, för oss är det lyx att bara få åka bil tillsammans, på tu man hand. Pussas och prata ostört. Men att ha ett dygn på ett SPA vid havet gjorde det hela gudomligt.

 

 


 

Jackpot på den utsikten va?

 

 

Caroline Svedbom Mermaid earrings gold
In love i mina nya örhängen! En examenspresent från mig själv till mig själv haha (bättre bilder här). Hade först tänkt att ha dom på självaste examen, men eftersom sjalen vi hade på oss var silver kändes det inte riktigt rätt. Men dagen efter åkte de på direkt på morgonen. Snäckor som en symbol för vad min examen delvis innebär – mer resor. De är en nyhet från Caroline Svedbom, Mermaid earrings heter modellen (finns även i silver).

 

 

 

Jag och min hunk satt en stund på altanen och skålade rosébubbel innan vi bytte om till badkläder för att gå till relaxavdelningen där vi blev kvar till kvällen.

 

 


 

Kändes lite som att vara utomlands (haha vill alltid säga/skriva utombalans eftersom det var vad Elion sa när han var liten, det har blivit en grej hos oss som vi alla säger), varmt i luften och varmt i vattnet. Jag som huttrar på vårt äventyrsbad i stan kunde utan problem softa runt i bikini.

 

 


 

Lycklig fru, mamma och numera även socionom. Känns fortfarande overkligt.

 

 


 

Efter utcheckning dagen efter (klockan 11) nyttjade vi Retreat club fram till strax innan 14 innan vi åkte hemåt igen. Jag slölöste den här döroliga pocketen och Mange slumrade till och från.

 

Tack för alla grattis och tack alla ni som tipsade om bästa SPA för ett tag sedan!! Vi ska definitivt fortsätta bocka av de ställen som fick många röster. Asia SPA i Falkenberg och Ystad låg med i toppen om jag inte minns fel. Vi må ha väntat på att gå på SPA till 33 och 39 års ålder, men detta var helt klart bara en av många gånger.

 

 

Kommentera (9)

Annons

VILKEN PION??

 

Tisdag och jag fortsätter att firas! Helt galet, så tacksam för all kärlek. Igår fick jag ännu ett blombud och idag ville ett par vänner komma förbi och gratulera mig. Men först ännu en dag på mitt ”nya” jobb :)

 

pioner

Vackraste pionerna jag fick av min älskade man i fredags. Någon som vet vad denna pionsort heter? Drömmen att ha en sådan buske i trädgården, detta är P E R F E K T I O N i en blomma!

 

Ha bästa dagen!
Pusshej

 

 

Kommentera (6)

För att få de senaste uppdateringarna