VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄNNU EN SÅN DAG

Godmorgon vänner!

 

Känner att min blogg just nu i princip bara handlar om bebis och jobb och fortfarande en del renovering, men å andra sidan är det ju exakt så mina dagar ser ut haha. Och det är ju även så min blogg är och alltid har varit, lite som en dagbok med innehållet det som händer just nu.

 

Just idag är det för övrigt FEM veckor till avresa mot USA och New York!!

 

img_1571.jpg  

 

Idun brukar sitta i sin matstol eller babysitter när vi äter frukost, men idag låg hon först i babygymmet och när jag ätit färdigt tog jag upp henne där hon ålade omkring i min famn på alla håll och kanter. En riktig mystjej är hon som väl de flesta bebisar är, och är nöjd bara hon får vara nära. Med undantag för de första månaderna i sitt liv när hon började gråta hos pappa haha. Vi tror att det har nåt att göra med att hon är så varm av sig, och blir tokarg om hon skulle bli ännu varmare. Så hon och M som också är väldigt varm av sig blev inte alls bra. Just i famnen alltså. Ligga brevid i babynestet exempelvis funkade finfint.

 

Jag och Idun har precis facetimat med storebror och nu är det jobb om en liten stund. Senare i eftermiddag (jag ska bara hoppa in ett par timmar idag) ska vi åka till Rickard och Camilla som var här i söndags. Nu är det ombytta roller och vi som blir bjudna på middag och husesyn.

 

Kram/E


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna