VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TRE DAGAR TILL TENTA….

Mysbild från VAB igår ♡


Idag är Mange hemma och vabbar, men jag vet inte om det går så mycket lättare att plugga ändå haha. Vill ju gärna ha knäpptyst när jag läser. Speciellt tentaläser. Men eftersom jag själv åkt på ögoninflammation vill jag helst inte visa mig ute bland folk och sitter därför hemma. Idun stackaren fick också skiten igår, båda små ser ut som pandor med stora ringar under ögonen. Och idag är det utvecklingssamtal och julbasar på Elions skola, vet inte riktigt hur livet ska gå ihop just nu. Fredrik jobbar i Stockholm till sent i kväll så han kan inte ta det heller. Oh well. Man kan säga att jag längtar tills klockan är 12 på fredag och tentan är förbi!! Då tror jag livet känns rätt mycket enklare igen :)


KRAM!Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna