VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MOTORCYKEL & ÅLDERSSKILLNAD

Här hemma har vi två extra glada killar, vi var nämligen och hämtade hem motorcykeln som stått i Ms brors garage. Nu har vi ju ett eget ;). Sen fick Elion åka med M saka två varv runt kvarteret och hans ögon lyste av lycka kan jag lova.

Idag är den enda planen att gå bort och spela minigolf hela familjen. Jag är så trött just nu och hade önskat mig en dag på stranden med barnskratt och vågbrus. Men det är inte så varmt och det blåser väldigt. En annan dag helt enkelt! Men då blir det ju utan storebror och det är såklart inte samma sak. Får ta ett renoveringsryck snart igen också, det passar ju bra i väntan på att värmen ska komma tillbaka. Dörrfoder på ytterdörren och köket ska målas, det är nog det som står på tur.

 

Alltså jag trodde aldrig att en ålderskillnad på 5 år och 4 månader skulle kännas så liten. Visst att de inte kan leka och sådär. Men ni skulle se hur de är tillsammans! Jag smälter varje gång. Elion är världens bästa storebror och har aldrig visat minsta tecken på svartsjuka.  Och Idun bara skiner upp som en sol så fort hon får syn på honom! Igår bar M in henne i babysittern och Elion satte sig brevid för att leka med henne under tiden vi städade undan efter grillmiddagen… Så hör man efter en liten stund hur hon skrattar och skrattar och skrattar! Han också. Bästa ljudet i hela vida världen.

Igår vände sig förresten Lillasyster i sitt babygym, från mage till rygg!


Kommentarer


  1. Agnes 7 juli, 2015 on 12:04 Svara

    Grattis att du och Fredrik hittat tillbaks till varandra. Hur löser ni allt praktiskt så att säga? Hur som det spelar ingen roll huvudsaken är att ni är tillbaks tillsammans – ert äktenskap är ett heligt band och det har ni nu förstått. Gratulerar!

    • Evelina 7 juli, 2015 on 14:06 Svara

      Men oj vilken planet lever du på? 😉 något sådant har inte hänt! Var har du fått det ifrån?

  2. Alexandra 7 juli, 2015 on 14:37 Svara

    Det där är ju bara en sån där dum kommentar för att provosera. Hon vet nog mkt väl att du snart gifter dig med en annan man. Så dumt bara.

  3. Sussi 7 juli, 2015 on 14:51 Svara

    Först av allt; HAHAHAHA åt kommentaren från ”Agnes”, undrar om människan överhuvudtaget läser din blogg.. 😉

    Och sen; vilka långa ben lilla skruttan har! Och så söta dom är tillsammns 🙂 Kommer bli mycket bus och spring med de där två i framtiden kan jag tänka mig 🙂

    • Evelina 9 juli, 2015 on 11:15 Svara

      Haha jaa både hon och Elion har fått mina långa ben! Tror också på det 🙂
      Kram!

  4. Sofie 7 juli, 2015 on 17:25 Svara

    Så fina de är, Elion & Idun! Det är något speciellt med syskon tillsammans, så fint när man ser de ha roligt och skapa fina band tillsammans. Min lilla tjejtrio är snart fyra år, precis två och yngsta 5mån – tror & hoppas att de kommer ha så kul tillsammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna