VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KRONAN CITY

Har ju inte visat Iduns nya vrålåk som kom i fredags!

 

Det blev en Kronan City med grå liggdel och svart sittdel. Så himla snygg! M fick välja färg på liggdelen men det känns smart med en ljusare liggdel nu när det är sommar och allt.

 

Första intrycket var – BÄSTA sufletten! Solen hittar inte in till Idun på något sätt (liggdelslockets överkant hjälper också till) och man kan dessutom knäppa upp en dragkedja baktill i sufletten där det är inbyggt myggnät, så det blir härligt luftigt där inne för vår varma lilla bebis.

Kronan City är som namnet antyder en riktig cityvagn – smal och smidig, samtidigt som de fyra lufthjulen gör att den blir sådär lagom kaxig även på andra underlag än gågator och köpcentrum. Invigningspromenaden blev ner till badstranden och då genade vi över den stora ängen som är mellan oss och vättern, och det var då inga problem. Längtar efter att få testa den på en riktig långpromenad också.

 

 

Detta tog jag som ett tecken på att vi har köpt rätt vagn! Jag är lite knasig med siffror, och just 5 är min favoritsiffra och tursiffra. Hur klockrent då att regskylten på vagnen har 555!? Alla kronans vagnar har unika nummerplåtar, vilket ju är en liten kul detalj. I alla fall för en siffernörd som mig ;).


Kommentarer


  1. Alexandra 7 juli, 2015 on 16:02 Svara

    Varför köpte ni en ny vagn?

  2. Stolt mamma 7 juli, 2015 on 17:21 Svara

    Hihi siffermörd 😉

    • Evelina 9 juli, 2015 on 11:24 Svara

      haha ändrade det! 🙂

  3. JUNITJEJ 7 juli, 2015 on 17:22 Svara

    Så fin vagn!

  4. Jennie - mamma till W&A 7 juli, 2015 on 18:40 Svara

    Så fin vagn! Har en Kronan Sulky till vår lille gosse och jag älskar att den är så smidig och samtidigt stabil! Den har gått många mil. Den levereras ju även i en väska som man sen kan använda att packa ner den i vid ex resor och sånt. Dock börjar färgen blekas en hel del nu (har en svart vagn), men vet andra som har haft samma problem och har fått nytt överdrag utan problem. Inget man egentligen tänker på förrän den står bredvid en nyare, svart vagn

  5. Erica 7 juli, 2015 on 19:12 Svara

    Det är alltid kul att köra en ny vagn första gången, speciellt då man är nöjd. Jag kör en Stokke Trailz till vår bebis och den är så fin!

  6. Milla 7 juli, 2015 on 20:32 Svara

    Fin den är och så sjukt gulliga kort på barnen nedanför

  7. Alexandra 7 juli, 2015 on 23:14 Svara

    Har frågat om varför ni köpt ny vagn 2 ggr. Är det inget du vill svara på? För frågan Är väl inte dum? Tänkte om det fanns ngn särskild orsak?

    • Evelina 9 juli, 2015 on 11:14 Svara

      Nej nej, ingen dum fråga alls! Hinner inte alltid svara på kommentarer bara 🙂
      Det ligger många faktorer bakom men vi valde att testa Kronan för att den har två större svängbara hjul framtill vilket jag har saknat. Och sen tycker jag att den är såå snygg. Vi har precis börjat sälja kronan på babyproffsen så det är lite roligt att testa i det syftet också, då vet jag vad det är jag säljer!

  8. Therese 8 juli, 2015 on 05:42 Svara

    Varför en ny vagn igen?

  9. Maria 8 juli, 2015 on 12:18 Svara

    Jag va lite inne på att köpa vagnen ni hade innan! Var det nåt som inte passade med den? Tyckte den va fin o verkade bra 🙂

    • Evelina 9 juli, 2015 on 11:11 Svara

      Den är bra, rullar på väldigt bra på långpromenaderna, men några saker vi inte gillade var handtaget (kronans t ex är rundat och mkt skönare att hålla i), och jag tyckte även att den kändes ostabil med tre hjul när man körde över kanter etc. Vad är det du söker i en vagn?

  10. Annika K 8 juli, 2015 on 14:57 Svara

    Erkänn Evelina att du är en Vagn samlare ;P

    Jag är väsktokig! Alla har vi våra laster 🙂

    Snygg vagn 🙂

    • Evelina 9 juli, 2015 on 11:09 Svara

      Har ju jobbat med vagnar i några år nu så man kan ju även se det som nyttigt för mitt jobb att testa mer än bara en vagn haha 😉

      • Annika K 9 juli, 2015 on 12:18 Svara

        Hihi 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna