VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÄNNER PÅ BRYGGAN

Jag och Idun började med lite Karromys på hemmaplan innan vi begav oss ut på långpromenad in till centrum för en dejt med de andra två favoriterna.


IMG_5734

Vi träffades på en uteservering vid munksjön och där satt vi finfint i flera timmar. Idun sov lika länge och hela vägen hem också. Ja hela eftermiddagen i stort sett alltså, men med en matpaus innan vi gick hemåt.


Äntligen fick Shima träffa Idun också!


När vi kom hem stod M och lagade mat, Elion hade blivit lämnad av F och vi hade besök av Kicki som inte heller hade träffat Idun förrän idag.


En dag med många fina vänner helt enkelt, och det är ju nästan lika bra som familjetid det ;). Timmarna på bryggan var helt klart det bästa med dagen – soltimmarna var välbehövliga, lunchen supergod och att träffas alla fyra på samma gång var verkligen inte igår.


Kommentarer


  1. milla 3 maj, 2015 on 19:56 Svara

    Ser ut som en underbar dag. Kram

  2. Cissi 4 maj, 2015 on 08:11 Svara

    Hur gör du med maten när du är ute? Blir det kall ersättning, typ färdig tetra? Eller termosvatten och pulver? Äter hon ute under promenad eller får du gå in någonstans? Tycker sånt där är så himla knepigt och behöver tips på smidigaste möjliga 🙂 Kram

    • Evelina 4 maj, 2015 on 09:53 Svara

      Hon får äta hemma innan vi går ut, när vi kommer hem eller på något fik eller liknande 🙂
      Kram!

  3. maria 4 maj, 2015 on 08:25 Svara

    Det är verkligen ett hur gulligt charmtroll som helst ni har skaffat er! 🙂

  4. Cissi 4 maj, 2015 on 09:09 Svara

    Haha..jag igen 😉 Men använder Idun sitt babynest eller ligger hon i spjälsängen om nätterna? Använder ni den där ”vaggan” ni köpte att ha i vardagsrummet något? Tips, tips på bra och mindre bra bebissaker önskas 🙂
    Babygymmet lika så ja?? Är det en bra sak att införskaffa?

    Kram!

    • Evelina 4 maj, 2015 on 09:50 Svara

      Hej igen 🙂
      Hon sover i sin säng på nätterna! Babynestet, babygymmet och babysittern är de vi använder mest om dagarna. Resesängen kommer faktiskt inte till användning speciellt ofta då vi nästintill alltid är ute och går på dagarna på hennes långa eftermiddagssovpass ;).
      Babygymmet är GRYMT! Det vi har är så mjukt, som en filt, så den lägger vi i soffan och har brevid oss precis som med babynestet, men då har hon roliga ting att titta på samtidigt. Hon verkligen ääälskar det!
      Kramar

  5. Cissi 4 maj, 2015 on 11:10 Svara

    Tack snälla för svar :)Kram

  6. Anna 4 maj, 2015 on 19:30 Svara

    Jag vill ställa en fråga men det är SÅ svårt att skriva utan att låta påhoppande. Jag är enbart nyfiken. Varför skriver du inte om amning/ersättning? Är det för alla prettomorsor eller handlar det om att det är din ensak? Jag har två barn, ett ammande och ett flaskbarn. Det var många som ifrågasatte varför jag inte ammade och att det måste vara en sorg för mig. Jag blev så arg att jag skulle känna att jag var sämre än andra, att jag inte borde prata högt om det och att man för allt i världen borde ha en godtagbar anledning till sitt ”val”.

    Så därför är jag nyfiken, svara enbart om du vill!

    • Evelina 4 maj, 2015 on 19:41 Svara

      Jamen lite både och haha. Känner inte att det är något jag vill skriva om helt enkelt 🙂

  7. Anna 5 maj, 2015 on 15:34 Svara

    Helt ditt val och jag förstår dig helt. Tack för svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna