VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilken start!

IMG_2710

Vilken morgon! Ingen klocka som ringde (jo Ms vid strax innan 06 men sen kunde jag somna om), inga måsten men jag vet vad jag borde göra, lugn frukost framför tv 4 och tända ljus och det bästa av allt… Besked om att jag fick högsta betyg även på förra tentan och kursen! Underbar känsla!

 

IMG_2719

Här har vi förresten årets julkula (från dimonda) ♥

 

Ikväll kommer Elion och fredagsmyser medan F är på julbord men sen hämtar han honom igen. F åker till vietnam på måndag och är borta till typ 6 januari, så Elion ska sova där fram till söndag nu. Jag behöver verkligen ett par morgnar för att ladda känner jag eftersom sömnen inte är den bästa för tillfället. Vi har ju en morgonpigg kille, plus att han kan kika in vid 4-5-tiden många gånger för att fråga om det är morgon innan han somnar om en stund igen, och jag har ju ”fullt upp” med den lilla i magen som gör att jag vaknar många gånger redan… Men ryggen är bättre idag! Kunde inte riktigt stå upp igårkväll så mestadels av tiden tillbringades i soffan med en varm vetekudde vid ländryggen. Idag är det bara stelt så jag ska försöka mjuka upp med den där promenaden som aldrig blev av igår. Ryggskott med 10 kilos extravikt och foglossning är ju ingen direkt höjdare men jag tar till mig era instagramtips om att det bästa är att röra på sig ;)…

Är ni många som arbetar/pluggar sista dagen för året idag? M gör det på sätt och vis, han har jour hela helgen och måste in och fakturera en dag innan månadens slut men annars är vi ”lediga” tillsammans (jag ska pyssla med hemtentan på ickeröda dagar)! Åh vad jag längtar tills köket är färdigt så att vi kan börja umgås igen. Just nu blir det inte mycket kvalitetstid och jag saknar det hur mycket som helst.

 

 

 


Kommentarer


  1. Jeanette 19 december, 2014 on 09:39 Svara

    Härligt att du klarade tentan med högsta betyg också:)

    Jag gör mitt sista arbetspass på tisdag, så jag är inte ledig ännu. Men dagarna går fort, så snart så:)

  2. D. DeMarkey 19 december, 2014 on 09:53 Svara

    Stort grattis finaste, till dom höga betygen!!! Jag visste väl att om någon kan så är det du, vilken styrka och vilja du har sötis!
    Du ska verkligen vara stolt över dig själv! <3

    Vietnam låter trevligt. 🙂

    • Evelina 19 december, 2014 on 11:22 Svara

      Tack fina! Är jättejätteglad och stolt över mig själv 🙂
      Kram

  3. Rebecca 19 december, 2014 on 09:55 Svara

    GRATTIS till tentan, härligt att ha det ”bakom sig”!
    Ja jobbar 1 timme till, sedan går jag hem på nästan 3 veckors ledighet. Tillbaka igen den 8:e januari. Ska bli så hääärligt med all familjetid och lugna dagar i pyjamas, som jag längtat.
    Skönt ryggen är bättre. Ta hand om dig fina<3
    Kramar

  4. Vägen till mamma och pappa 19 december, 2014 on 09:58 Svara

    Sista dagen på jobbet var igår. Ledig fram till den 7 januari. Måste fråga en sak. Ni valde att berätta om eran graviditet redan i v 8 (9?). Vi har också planer på att göra det, men tänker på att tänk om det händer något innan vecka 12. Vi ska på tidigt ul på måndag och hoppas se ett hjärta slå. Min fråga till er är hur ni resonerande när ni valde att berätta för alla ”så tidigt”. Kanske du kan ge några lugnade ord till mig som för första gången går igenom detta❤

    • Evelina 19 december, 2014 on 10:09 Svara

      Jag tänker att man vet aldrig vad som händer, inte efter vecka 12 och inte efter vecka 25… Så bättre att vara glad än att oroa sig i onödan, och att dela lyckan med de man älskar är fantastiskt. Händer det något kan det vara skönt att de vet om det också. Men gå på magkänslan vad som känns bäst för er! Kanske berätta för era föräldrar bara? En vän eller syskon? Tror vi berättade för familjen i vecka 8 med Elion (närmsta vänner direkt) och nu berättade vi för familjen ännu tidigare, vecka 5-6 tror jag!
      Kram och lycka till!

  5. Heléne 19 december, 2014 on 10:29 Svara

    Så kul att få följa dig när det handlar om graviditet, barn, inredning och kärlek!
    Kanske nåt sånt här Philips myBuddy Bordslampa LED (rosa)vore nåt för E? Ställ in lampan så att den visar när det är morgon, kanske han själv då kan se att det är läge att somna om 🙂

  6. Vägen till mamma och pappa 19 december, 2014 on 11:49 Svara

    Tack för ditt svar! Vi vill gärna berätta för familjen nästa vecka. Jobbet får vänta. En nära vän vet redan. Vi sa det att efter ul så känner vi kanske mer i magen hur vi faktiskt vill göra. För vi vill ju dela med oss av nyheten såklart!=)

  7. Anna-Karin 19 december, 2014 on 12:01 Svara

    Grattis till betyget!

    Lucas har med kommit in hela nätter och frågat om det är morgon. Sen köpte vi en jättebra klocka som visar när det är natt och morgon.kan verkligen rekommendera den, funkar super.
    http://gro.co.uk/gro-clock

    Kram

  8. sofi 19 december, 2014 on 12:08 Svara

    Skönt att vara långledig och få umgås med sonen och slippa fara iväg till jobb och dagis nu innan bebisen kommer. Skönt att ta sovmorgon och bara mysa.

    • Evelina 19 december, 2014 on 12:18 Svara

      Ja det ska bli jättemys med många lediga dagar nu framöver men han kommer vara på förskolan klämdagarna så att vi kan vara helt lediga helger och röda dagar 🙂

  9. LinaH 19 december, 2014 on 12:45 Svara

    Heja dig som får fina betyg! har ni också A-E system eller har ni G-VG?
    Jag fick precis tillbaka senaste tentan och satte ett A, både på den och kursen, känns så himla gött inför julen 🙂

    Jag har sista tentan i morgon, sen, SEN är det jullov. Tänker kosta på mig pluggfritt fram till den 3e januari. Lyxigt det!

    Trevlig helg!

    • Evelina 19 december, 2014 on 13:20 Svara

      Vi har U-VG 🙂
      Grattis till dig med!! Njuuut ledigheten!
      Kram

  10. Vår väg till ett barn 19 december, 2014 on 13:26 Svara

    Stort grattis till tentan!! Minns själv hur glad man blev 🙂 jättebra jobbat! 🙂

    Så fin idé med årets julgranskula. Tror vi måste införa det hos oss också! 🙂

  11. maria 19 december, 2014 on 17:29 Svara

    Heja dig vad du är duktig med pluggandet! Grattis till tentan och kursen!
    Och så måste jag bara få fråga om årets finaste julkula hemma hos er ändå inte sitter på dig? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna