VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”Jullovet” närmar sig

Denna trötthet och tempo! Går fint men ja jag hann ju inte ens kika in här i morse. Ovant! Föreläsning redan klockan 08, vi konstaterade snabbt att vi är rätt bortskämda med att börja först vid 09 eller 10 ;). 4 timmars intensivt föreläsande om kvantitativa metoder och statistik, en lunch i farten och sen några timmars grupparbete tills det var dags att hämta hem min skatt. Mötte upp M vid mataffären, handlade, lagade mat, åt och sen var det ju dags för soffmys framför julkalendern. Imorgon har jag sista schemalagda föreläsningen detta året och sen är det bara hemmaplugg inför hemtenta och salstenta. Det ÄR så skönt att vi i princip blev färdiga med vår fältstudie redan idag, vi valde att vara effektiva till max just för att ha ”bara” de två tentorna kvar sen. Jag tänker vara ledig alla röda dagar och sen plugga mellandagarna. Tror det blir bra.

 

IMG_2590

Kvällsmyset I love!! De närmsta dagarna ska vi ta en dag för julklappsshopping och fylla på under granen. Jag och Elion har bestämt att det blir en grön gran nästa år för orken att byta ut finns inte just nu ;).

KRAM


Kommentarer


  1. D. DeMarkey 16 december, 2014 on 20:18 Svara

    åååå jag har också en vit och det är ju så fint, så fräscht. Jag älskar min vita gran.
    Men ja jag antar att det kan bli trist att ha vitt hela tiden. 😀

    • Evelina 17 december, 2014 on 08:49 Svara

      Haha jaa jag har ju älskat vitt länge men M är nog ännu mer för vitt än vad jag är. Plus att jag kan ju svänga och ändra mig lite då och då 😉
      Kram

  2. maria 16 december, 2014 on 20:40 Svara

    Är verkligen så imponerad av hur disciplinerad du är med pluggandet! Så bra gjort att jonglera allt ni gör nu med jobb, studier och annat pusslande.
    Så skönt att få lite ledigt snart och mysigt att få lägga klappar under granen! 🙂

    • Evelina 17 december, 2014 on 08:49 Svara

      Tack söta du, jag gör mitt bästa 😉 Kram!

  3. Milla 16 december, 2014 on 21:16 Svara

    Så fin gran

  4. Vägen till mamma och pappa 16 december, 2014 on 21:21 Svara

    Ja riktig gran är ju absolut finast och luktar ju så gott. Nästa år köper vi nog en riktig gran. I år blir det ingen alls då vi ändå är i sälen. Men hade ju varit kul med vår lilla gran, men hittar den inte=/

  5. Helena 17 december, 2014 on 08:42 Svara

    Vi har köpt en törstig kungsgran! Den har druckit ca 3 liter sedan vi tog hem den i Söndags. Men den doftar underbart och är så vacker.

  6. Ann 17 december, 2014 on 18:30 Svara

    Granar ska vara gröna tycker jag, men däremot kan man ju variera pyntet:) där får det gärna vara lite stilrent. I år har min 5-åring bestämt att vi bara skulle ha rött och guld..det blev jättefint. Nästa år ska vi ha vitt och silver !
    Så heja Elion 😉 kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna