VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skrivandet

Terminsreflektion – check! Skulle vara minst 1300 ord med korrekta referenser och jag kom upp i typ 2000…. Ooops, trodde inte att jag skulle ha så mycket att säga! Är det någonting som är kul med högskolestudier så är det just skrivandet. Jag älskar att skriva, har alltid gjort. Min svenskalärare i högstadiet hoppades att jag skulle bli författare och min svenskalärare i gymnasiet gav mig mvg plus i betyg haha.

Satte igång att plocka iordning lite här hemma efter 4 timmars konstant stirrande i datorskärmen och då sa det pang i ryggen! Herreminje. Höll på att svimma av smärta och obehagskänslor när jag sakta sakta (skrattandes) tog mig till soffan för att lägga mig ner. Men nu känns det något bättre igen! Har haft ont i ländryggen hela natten och idag, plus att några nerver som är i kläm började ge sig tillkänna igår kväll. Och jag som var på väg ut på en efterlängtad promenad. Jaja, lyssna på kroppen var det va!? 😉

campadre soaked in luxury soaked in luxury

Såg att min cardigan från Soaked in Luxury finns på Campadre nu, för 299:- istället för 699:- Ett tips till er som frågat om min! Den är jättefin, med skimrande trådar i garnet som det lilla extra.


Kommentarer


  1. Hanna 18 december, 2014 on 20:04 Svara

    Tack för tipset. Hoppas ryggvärken släpper snart. Det låter riktigt jobbigt.

  2. Annster 19 december, 2014 on 03:29 Svara

    Hoppas ryggen blir bättre 🙂

  3. Marie 19 december, 2014 on 08:21 Svara

    Vill bara titta in och säga att du är otroligt duktig att skriva!! Det är otroligt bra läsbarhet i alla dina inlägg. Sen den första dagen jag började läsa din blogg så har jag tänkt på det. Jag skriver själv mitt x-jobb nu och har många gånger under hösten tänkt på dig och ditt skrivande. Du kommer absolut inte ha några problem när det är din tur att skriva C-uppsats. Tack för en fin blogg och God Jul!

    • Evelina 19 december, 2014 on 11:22 Svara

      Åh tack söta du!! 🙂
      KRAM och detsamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna