VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fusk!

Bodypump idag gick inte det minsta bra. Blev tokyr och klarade inte riktigt av en timmes pass. Fast det var ändå skönt, och ska jag gå fler gånger så räcker nog 45 minuter ;).

Tror jag hade den första förvärken alldeles nyss? En sammandragning som dessutom sved riktigt mycket nertill? Jag har ärligt inget minne av hur förvärkar känns haha…

IMG_2312

Fuskade med att ställa upp två julgranarna innan, de är nya så känns onödigt att ställa undan dom på vinden när de ändå ska fram på söndag ;)… Dessa köpte vi på Citygross men har sett likadana dyrare på iems.

Efter kvällsmaten har vi kollat och jämfört två av de New york-hotellen som verkar mest lovande men det är ju fortfarande långt bort så kanske det dyker upp något ännu bättre. Men ändå skönt att få lite koll redan nu! Tips mottages såklart mer än gärna, det ska vara nära Times square och på södra halvan av Manhattan.

PUSS


Kommentarer


  1. Bella 24 november, 2014 on 20:58 Svara

    Om ni vill bo lyxigt så har jag inget tips. Men om ”helt okej” – i min värld ändå väldigt bra så kan ni bo på St James. Ligger på 6ave 45w vilket innebär att det max 5 minuter att gå till times square och max 5 minuter till Bryant park. Jag och min kompis betalade ca 5000 kronor för 5 nätter. Väldigt nöjd 🙂

  2. Lisa 24 november, 2014 on 21:37 Svara

    Beror på hur många stjärnor ni vill ha men vi bodde på Edison hotel då vi var i New York, det är mellan 7 och 8 avenyn på 47 gatan(Time square är också på 47 fast mellan 7 och 6 avenyn så det är verkligen mitt i smeten) och vi var väldigt nöjda med hotellet men vi tillbringade dock inte så mycket tid där då vi ville ha ut så mycket av resan som möjligt(vissa affärer har öppet till 3 på natten så man kan verkligen utnyttja tiden till Max;)) jag skulle rekommendera att bo nära 7 avenyn då det mesta finns där(Broadway, Madison square garden, köpcenter, restauranger osv) hur länge kommer ni vara där?:)

  3. Anna 24 november, 2014 on 21:49 Svara

    När vi var på bröllopsresa för 2 år sedan i New York bodde vi på the new yorker hotel, kan rekommendera de varmt. Knappt runt 5-8 minuters gångväg till Times square. Vi bokade ganska långt innan och lyckades få en del rabatt genom det. När vi väl kom dit och personalen fick höra att vi var på bröllopsresa uppgradera de oss till ett bättre rum som också hade bättre utsikt utan extra kostnad och bjöd på frukosten under vår vistelse!
    / Anna

  4. Elin 24 november, 2014 on 21:53 Svara

    Hej Evelina! Kom hem från New York i tisdags och jag kan verkligen rekommendera hotell Row NYC, ligger mellan 44-45 och på 8th. Klockrent läge, snyggt, modernt, sköna sängar, go dusch och härlig puls! Många hotell i new york är väldigt slitna så det är extra kul att bo på ett renoverat! Vi förlovade oss i Empire State Building 2011 och ett bröllop in NY låter ju underbart!

  5. Elin 24 november, 2014 on 21:55 Svara

    Måste även rekommendera att gå till http://www.buybuybaby.com butik! Vi var där i 1h och det var rena drömmen

  6. D. DeMarkey 24 november, 2014 on 22:02 Svara

    så otroligt fin!

  7. Mariah 25 november, 2014 on 07:36 Svara

    Hotel Edison har vi bott på båda gångerna. Jättenöjd med det hotellet och kommer garanterat bo där nästa gång vi åker, även om det inte är det flashigaste hotellet i NY 😛 Men det ligger verkligen perfekt och allt var rent å fräscht, trevligt å hjälpsam personal också 🙂

  8. Sandra 25 november, 2014 on 08:10 Svara

    Var det här kanske nån redan skrivit det? Eller läste jag på en annan sida att väldigt många hotell har problem med vägglöss i New York (det har spridit sig till allmänna utrymmen med), så en tjej tipsade att googla redbugs, finns tydligen nån samlad sida där man kan kolla på vilka hotell som har problem med det. Så redbugs och hotellnamnet ni funderar på är ett tips.
    Vägglöss är en stor mardröm som tyvärr sprider sig i Sverige med, jag kollar alltid igenom hotellrum jag bor i noga, det verkar va omöjligt att bli av med om man fått hem såna.

  9. Frida 25 november, 2014 on 08:54 Svara

    Nu har vi ju inte varit där än (EN MÅNAD KVAR IDAG!!) men ska bo på Cassa 45th street. Vi är där så pass kort tid så läget var viktigast och detta ligger på 45e gatan mellan 6e och 5e avenyn, bara ett stenkast från times square. Känns som ett toppenläge och ligger som 76e hotellet av alla 455 hotell i NYC på tripadvisor. Hoppas ni hittar ett som faller er bra i smaken, så svårt när det finns så många hotell bara haha.

  10. ANNA 25 november, 2014 on 10:21 Svara

    På vår smekmånad 2011 bodde vi på The NewYorker hotell som ligger precis tvärsöver Penn station bara några kvarter från Times Square. Superbra service och när vi sa vi var på smekmånad fick jag nycklar till olika rum för att kunna kolla på olika rum för att välja den jag ville ha som kändes rätt. Kanske lite dyrare hotell men lätt värt pengarna. Numer tror jag de har bytt ägare och heter Wyndham the newyorker.

    Välj absolut INTE hotell pennsylvania som ligger där i krokarna med, rätt billigt men så vidrigt och sunkigt.

  11. Sofia 25 november, 2014 on 10:40 Svara

    jättefin gran. Va roligt att få tjuvstarta med pyntet 🙂

  12. -Jenny- 25 november, 2014 on 11:21 Svara

    Vill ni verkligen bo nära Times Square undrar jag? Som förstagångsbesökare blir det lätt att man hamnar där, men det är stimmigt, sorligt och mycket ljud. Och superturistigt. På Manhattan är allt ”nära” och det är lätt att åka tunnelbana så fundera på om ni verkligen vill bo mitt i smeten. Mitt tips är att bo antingen i East eller west Village. Alltså runt 10th street-krokarna. Visst, det är lite längre ner men sååååå mysiga områden. Ni tar er lätt uppåt och säga vad man vill om times Square, men mysigt är det inte! Jag hyrde lägenhet genom Airbnb när jag var där så jag har tyvärr inga hotelltips att hjälpa till med men det finns en new york-kategori i bloggen som kanske kan vara till hjälp?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna