VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det känns att det är söndag

IMG_7638.JPG

IMG_7637.JPG

Hihi ser ni stolta killen eller!? Som har ridit och hälsat på massa andra djur tillsammans sina favorittjejer idag medan jag jobbade. Karro skickade bilder till mamman som önskat att hon inte tagit extra jobbpass och varit med istället. Han hade visst varit riktigt duktig, fått igång lilla hästen i trav alldeles själv. Alltså en sån där liten ponny skulle jag gärna haft!! Sööööt!


IMG_7654-600x800

Och idag går vi in i vecka 27!

Igår träffade jag en bebis som nu var fem månader men född tre månader för tidigt. Det är som att Lillasyster skulle bestämma sig för att komma ut nu! Är tryggt att veta att hon skulle ha goda chanser att klara sig utanför magen men jag hoppas såklart att hon stannar i magen tills februari. Två tredjedelar av graviditeten är avklarad och jag känner nog mest att det går för snabbt! Även om det finns ett par mindre roliga saker med att vara gravid så är det tokmagiskt och jag vill inte tänka på om detta är sista gången så därför får sista månaderna gärna gå lite saktare. Även om jag längtar efter henne hur mycket som helst!

Nu är det söndagskväll här – E sover, ljusen är tända, tvättmaskinen snurrar och jag är riktigt trött. Känns väl sådär att det är två veckor kvar tills ledig dag men så kan det gå när man är rädd för att ha för lite att göra (eller vad det nu beror på när jag väljer att inte ha en ledig dag på en hel månad!?). Men vilken bra vecka det har varit! Ultraljud, träff med bröllopsfotograf, förlovningsringen är på makover, M har fått veta spännande saker om sitt jobb…


Kommentarer


  1. Hjärtebarnsmamman ♥ 23 november, 2014 on 19:53 Svara

    Vilken stor & stolt kille 🙂
    Men jisses, redan? Veckorna går fort! 🙂

    Kraam

    • Evelina 24 november, 2014 on 08:03 Svara

      Verkligen!! 🙂
      Kram!

  2. Joysan 23 november, 2014 on 20:42 Svara

    Veckorna går så snabbt! Vi är inne på 29+5 idag

    • Evelina 24 november, 2014 on 08:03 Svara

      Yeay!

  3. Ekin 24 november, 2014 on 00:36 Svara

    Nej men sluta, v27?! Känns som att det var igår jag gick in här och fick veta att du typ var i v9. Vad har JAG gjort i ungefär 18 veckor..? :s Du är så vacker by the way! 😀

    • Evelina 24 november, 2014 on 08:03 Svara

      Haha! Ja time flies!! Och tack <3
      Kram!

  4. Lilla Malin 24 november, 2014 on 11:26 Svara

    Åå vad söt han är lilla (stora!) Elion. Herregud, jag kommer ihåg när du väntade honom. Det är ett tag sedan minsann!

    Fin kula har du fått också. Jag tycker hela min graviditet har gått ganska snabbt också, dock inte de första 12 veckorna när man mer eller mindre gick som på nålar hemma. Nu är det bara skönt att det går fort, längtar som tusan efter vår lilla pojke.

  5. Agneta 24 november, 2014 on 17:59 Svara

    Fina gossen! Ser sååå stolt ut! Jag som hade egen tävlingsponny förut känner nästan den goda doften av den söta lilla ponnyn:). Tyvärr är min gosse allergisk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna